- 12 Ocak 2007
- 481
- 0
-
- Konu Sahibi hexe
- #1.461
Merhaba hatize ben Stuttgarta yakin bir yerdeyim ya sen nerdensin?
Kayacim Tübingeni duydunmu bilmiyorum ama oraya cok yakinim öpüyorum canim. Nezomemocum ben iyiyim sen nasilsin canim.Bebis nasil seni ve bebisini öpüyorum.
himm anladim canim stuttgart bizde 50 km canim siz o tarfda biz ise diger tarftayiz stutgart ortamizda..insallah canim..rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...öylemi canim iyi ya ben bir o tarflara dr gelim tübingeni burdan bir arkadsmiz bana önermisti cok iyi die..bend eistiom aam esim uzak die gtrmüyor insallah rabbim cok ugrastrmadan gnderir melegmi..senağlamasenağlamaSlm kayacim Nurtingen bize 2 saat uzaklikta Stuttgart daha yakin 50km.Canim ya Allah im gönlüne göre versin insaallah olur Allah herseyin iyisini bilir.Canim sana su sekilde yardimci olabilirim Tübingendeki klinik dünyanin 3.büyük hastanesi diye biliyorum.Almanyanin her yerinden buraya staj yapmaya geliyorlar istersen birde burada bakin.Allah yardimcin olsun öpüyorum canim.
öyle canim rabbim verende alanda insallah allah herkese nasip eder..evet canim tip ilerledi ama almanya tip bence cok gerid bana trdeki drlar cocugun sadce bir igne var onla olur dediler hic sans bile vermdiler cnkü senin yasin genc ve cok büyük sorun degl dediler olur dediler ben burdaki drlar söyluom bana o igneyi yapin yok diolr..evet canim tübingen drlar iyimis banada burdan bir arkads söledi forumdan yanii oda oray agtmis cnküü,,valah esim sürekli calisio sabah 9 aksam 12 oyuzden getrme sansi yok yaa o cok istio benden cok istio aslindaa hem dio olsun hmde drlara gtrmüyor ama insallah rabbim cok ugrastrmadan verir yavrumu..senağlama:ecrin_bebek:herzaman beklerim canim.etmesmiyim taabiki ederim.allahda ümit kezilmes canim ardik tip okadar illerlediki,nerdeyse erkekleri bile dogurtacaklar.... sen rabbimden dile ve taabiki caresini ara o seni bos cevirmez.tübbiningen bana da cok yakin canim ve duydugum kadariyla oradaki doktorlar isinde uzman .....bence gelmen deger.esin neden getirmiyo acaba o cocuk istemiyormu.ons ayin 28 de iyi bi sonuc alirsin mutlaka haber ver bana.biz yozgatliyz canim.