Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlara.s. bende 2005.den beri burdayim senağlamavillingende oturuyorum belki biliyorsunuzdur veya duymusunuzdur ayrica sivasliyim:sm_cool::lepi:
Merhabalar,
ben sindelfingendenim stuttgarta 20km. cicegi burnunda nisanliyim :)
Merhaba hanimlar nasilsiniz, nerelerdesiniz??
hosgeldin meryemcim ben sindelfingene yakinim canim tübingen tarafi.öpüyorum....a.s.a.s.a.s.
kismet yagmurcugum hosgelmissin villingeni biliyorum canim bize birazcik uzak ama 60 km olmasi lazim.öpüyorum canim....a.s.a.s.a.s.
tübingeni biliyorum tabi hemen yakin hihoyyyt orayaa universiteyi gelmeyi düsünüyordum ama vazgectim stuttgart daha güzel :) ama metzingene aradabi alisverise ugruyorum
hosbulduk canim tübingendemi oturuyorsun? bende tübüngene cok geldim tedavi icin bebegim olmuyordusenağlama o yollari ezberlemistim nerdeyse:1no2: ama cok sükür gerek kalmadi:Saruboceq: birsürü tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldim:sm_cool: simdi kizimi büyütüyorum sendemi evlendin geldin yoksa almanyanin yerlisimisin:uhm: ben hala alisamadim sevmiyorum burayisenağlamasenağlamasenağlama
canim ya bizde demin geldik sindelfingenden recep ivedige gittik....coooooook harikaydi...
selam herkeseee :lepi:
inanmiyorum saat 8 gösterisine yani bende ordaydim nisanlimla hehe nasildi filim? bende ilki daha güzeldi en azindan genel hikayesi daha inandiriciydi
selam herkeseee :lepi:
kismet yagmur sen tübingendemi tedavi oldun canim nasil sonuc verdimi peki..sorunun neydi canm cocuk olmuyordu demissin ve normal yoldan hamile kaldim demissin sorun neydi acaba..benmde olmuyor tedavi gryom ama tübingeni tavsiye eden arkadslarim cok iyise bende gidim benm sorunum yumurtaliklarim herektsz ve kücük umarim baan yardmci olursun cnkü sende yasamissin ebnim durumu anlarsin..bende evlenerek geldim 2.5 yildr bend ehic sevmiyorum ve alisamadm imkan olsada smdi cikip gtcem almnyadan nefret ediom grcekten ailem yok kmsem yok belki ondandr:çok üzgünüm:hosbulduk canim tübingendemi oturuyorsun? bende tübüngene cok geldim tedavi icin bebegim olmuyordusenağlama o yollari ezberlemistim nerdeyse:1no2: ama cok sükür gerek kalmadi:Saruboceq: birsürü tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldim:sm_cool: simdi kizimi büyütüyorum sendemi evlendin geldin yoksa almanyanin yerlisimisin:uhm: ben hala alisamadim sevmiyorum burayisenağlamasenağlamasenağlama