EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

slm arkadaslar ulm da oturuyorum bende.... sitede yeniyim umarim aranizda banada yer vardir evliyim iki oglum var....

Asucum hosgeldin aramiza canim bende Stuttgarta 50km uzakliktayim Tübingenden bende Sivasliyim canim hemsoyuz yani öpüyorum seni.GIZEMCIGIM sende hosgeldin canim yeniymissim burada iyi vakit gecirecegine emin olabilirsin Ulm a bir kac kere geldim ama bana biraz uzak canim kizlar tanistigimiza memnun oldum öpüyorum sizi.Iyi paylasimlar...

gizem aramiza hosgeldin aa ulmdasin demek bende aalene yakinim ulma geldim orda hastanede yattim üniversite hastanesi var orda ameliyat oldum 10 gün kaldim ve trden yeni gelmistim ozmn yeni evliyidm kulagimdan amleiyat oldum almncamda yoktuu ahh ahh ne günler gecrdim orda..inslh otrafa yolum düserse grsrz canm sned egelirsen beklerim..allah oglularini sana bagislasin..rabbim banada nasip eder inslh..

slm kizlara.s. bende 2005.den beri burdayim senağlamavillingende oturuyorum belki biliyorsunuzdur veya duymusunuzdur ayrica sivasliyim:sm_cool::lepi:

Merhabalar,

ben sindelfingendenim stuttgarta 20km. cicegi burnunda nisanliyim :)

slm kizlara.s. bende 2005.den beri burdayim senağlamavillingende oturuyorum belki biliyorsunuzdur veya duymusunuzdur ayrica sivasliyim:sm_cool::lepi:

kismet yagmurcugum hosgelmissin villingeni biliyorum canim bize birazcik uzak ama 60 km olmasi lazim.öpüyorum canim....a.s.a.s.a.s.

hosgeldin meryemcim ben sindelfingene yakinim canim tübingen tarafi.öpüyorum....a.s.a.s.a.s.

tübingeni biliyorum tabi hemen yakin hihoyyyt orayaa universiteyi gelmeyi düsünüyordum ama vazgectim stuttgart daha güzel :) ama metzingene aradabi alisverise ugruyorum

kismet yagmurcugum hosgelmissin villingeni biliyorum canim bize birazcik uzak ama 60 km olmasi lazim.öpüyorum canim....a.s.a.s.a.s.

hosbulduk canim tübingendemi oturuyorsun? bende tübüngene cok geldim tedavi icin bebegim olmuyordusenağlama o yollari ezberlemistim nerdeyse:1no2: ama cok sükür gerek kalmadi:Saruboceq: birsürü tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldim:sm_cool: simdi kizimi büyütüyorum:emir_bebek: sendemi evlendin geldin yoksa almanyanin yerlisimisin:uhm: ben hala alisamadim sevmiyorum burayisenağlamasenağlamasenağlama

tübingeni biliyorum tabi hemen yakin hihoyyyt orayaa universiteyi gelmeyi düsünüyordum ama vazgectim stuttgart daha güzel :) ama metzingene aradabi alisverise ugruyorum

canim ya bizde demin geldik sindelfingenden recep ivedige gittik....coooooook harikaydi...

hosbulduk canim tübingendemi oturuyorsun? bende tübüngene cok geldim tedavi icin bebegim olmuyordusenağlama o yollari ezberlemistim nerdeyse:1no2: ama cok sükür gerek kalmadi:Saruboceq: birsürü tedaviden sonra normal yoldan hamile kaldim:sm_cool: simdi kizimi büyütüyorum:emir_bebek: sendemi evlendin geldin yoksa almanyanin yerlisimisin:uhm: ben hala alisamadim sevmiyorum burayisenağlamasenağlamasenağlama

saglikli sihhatli büyüt bebegini canim.ben almanyaya evlilik yaparak geldim 12 senedirde burdayim.....

canim ya bizde demin geldik sindelfingenden recep ivedige gittik....coooooook harikaydi...

inanmiyorum saat 8 gösterisine yani bende ordaydim nisanlimla hehe nasildi filim? bende ilki daha güzeldi en azindan genel hikayesi daha inandiriciydi

delikafadulden
inanmiyorum saat 8 gösterisine yani bende ordaydim nisanlimla hehe nasildi filim? bende ilki daha güzeldi en azindan genel hikayesi daha inandiriciydi

evet canim bizde 8 gösterisindeydik.evet ya ilkinden güzel manyak bisey yapmis.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kismet yagmur sen tübingendemi tedavi oldun canim nasil sonuc verdimi peki..sorunun neydi canm cocuk olmuyordu demissin ve normal yoldan hamile kaldim demissin sorun neydi acaba..benmde olmuyor tedavi gryom ama tübingeni tavsiye eden arkadslarim cok iyise bende gidim benm sorunum yumurtaliklarim herektsz ve kücük umarim baan yardmci olursun cnkü sende yasamissin ebnim durumu anlarsin..bende evlenerek geldim 2.5 yildr bend ehic sevmiyorum ve alisamadm imkan olsada smdi cikip gtcem almnyadan nefret ediom grcekten ailem yok kmsem yok belki ondandr:nazar::çok üzgünüm:

X