oh oh bulusma mi yapiyonuz huysuzzcum ya, cok sevindim yakin olsada katilabilsem keske,
nasilsiniz kizlar epeydir karsilasamadik sizlerle, hexe, sevgi8, cilginkiz,huysuzum, mavi 1978 hepinizi cok öpüyorum....
huysuz be neydi eski günlerimiz ya,,,
ac gene bi geyik toplasalim hep beraber...[/Q
canim süpürgem sen istersinde ben acmammi ama yine silinirse kahkalarimiz bogazimizda kalir dur bekle cancazim yeni bir isim düssün aklima hemen gecelim hicrataa.s./
Hmm Efenim Söze nasil ve nereden basliyacagimi bilmiyorum ama bir yerden baslamak nazim bu nazim iskender beyin nazimi degil yalniz Hexe Hanim tesrif ettiler kendilerinde herhangi bir etkenlik daha görmedik demek oluyorki bitki neyim kullanmamislar naturel olarak aramizda yane Citirim o halinden haberdar edene kadar kac yaz gecer demi kac kerem izine gider geliriz biz O simdi mesgul(o simdi askerden alintidir)
Diger Bayanlar nerde merak ediyorum kendilerini lütfen bildiriniz varmisiniz yokmusunuz(acun hayraniyimda)
Bersum nerelerde!! Bu kadar ihmal etmezdi bizi Hemen irtibata geceyim kendisiyle!!
Güzel günler diliyor satirlarimi simdilik noktaliyorum
Ah tatlım benima.s.a.s.a.s.Siz yokken buralarda az nöbet tutmadım:asigim:Bakıyorum kimse olmuyor ben de başımı öne eğip gidiyorumsenağlamaBitanem benim bak burdayım.İlgimi eksik etmiycem,özelden ulaşma zamanı geldi demek.
Ne yani illaki kiskaniyoruzzzzz diye itirafmi etmemiz gerekiyor özelden yokkkk burda yazisin bizde katilalalim:mymeka: olmaz bi yanimiz eksik kalir kanadimiz kirilir ikinizide burda isterimm sizleri cok seviyom yanaklarinizdan Şeniz
canlarim ben geldim minik gusunuz hepinizi öpüyorum sizleri cok özledim cilginim huysuzum hexem nerelerdesiniz ya gelin minik kusunuz burda hepinizi öpüyorum Şeniz:CüvCüv:
nasilsiniz arkideslerim epeydir ugramadim buraya, nasil benim benim arkadeslerim bakalim
huysuz, hexe, cilgin, minik kus,mavi unutmamisim sizi