EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Huysuz ablacigim nasilsin??

Bize selam yokmu... Kizlar öptüm hepiciginizi

Hexe arkadasimiza cok cok tesekkür ediyorum...
Bende dört gözle senin yolunu gözliyordum :-)
Ya bu enteleyi almanyada bulamam yani... Schade...
Telefon nereye edeyim orasini anlamadim??????
Ya benim 10.01.09 dügünüm var, ozamana kadar biraz daha uzasin istiyorum, o yüzden böyle cok arastiriyorum... Kusuruma bakma yani...
Cabucak yazdigin icinde ayrica tesekkürler...

Hexe arkadasimiza cok cok tesekkür ediyorum...
Bende dört gözle senin yolunu gözliyordum :-)
Ya bu enteleyi almanyada bulamam yani... Schade...
Telefon nereye edeyim orasini anlamadim??????
Ya benim 10.01.09 dügünüm var, ozamana kadar biraz daha uzasin istiyorum, o yüzden böyle cok arastiriyorum... Kusuruma bakma yani...
Cabucak yazdigin icinde ayrica tesekkürler...

Güzel kizim simdiden mutluluklar diliyorummm laf aramizda benimde dügünüm ayni gün ve ayda idi seneyi sorma cancazummm unutttuuuummmm gitttiiii :roflol:

Haniimlaaaaarrr nerelerdesiniz yine ....:eek:

Bayram yaklasiyor, hazirliklar ne alemde gamyoncuiremsu

Öptüm hepinizi a.s.

selam kizlar ben geldim minik kusunuz hihoyyytyani ben yazmasam sizler beni iyice unuttunuz biraz minik kuwsunuzuda düsünün:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorum Şeniz

Merhabalar minik kusum

kiz buralar bos kaldi, kimseler gelmez oldu... Hanimlar ortaya cikin a.s.

Herkese selamlar öpücüklerŞeniz

:eek:hexe nerdeydin kiz özlettinkaydirigubbakcemile

ayip insan yedigini degil gördügünü anlatir:mymeka:

ne getirdin bana :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

adler-0011.gif

Merhaba arkadaslar hepinizin Kurban bayramini ictenlikle kutlar saglikli,huzurlu günler dilerimmm.....

Kelebebekimmm ne resmi kiz o ögle anlami nedir . yani öldüm arayan yokmu diyon kiz sen ara ben burdayim hexe hemen helva kavurmaya baslar banada hep kavuruyor ama irmik ve fistigini ver ögle git diyor, canim bos verrr kal yanimizda seni seviyozzz bayramin kulu ola nesen bol olaaa öptüm

Kelebebekimmm ne resmi kiz o ögle anlami nedir . yani öldüm arayan yokmu diyon kiz sen ara ben burdayim hexe hemen helva kavurmaya baslar banada hep kavuruyor ama irmik ve fistigini ver ögle git diyor, canim bos verrr kal yanimizda seni seviyozzz bayramin kulu ola nesen bol olaaa öptüm

Canim yorum süperhihoyyyt, ama aslinda su anlamda koydum

Gelen giden yok issiz kurumus bir cöl gibi oldu burasi:1ninca:

Dogru walla ölsek helva kavuranimiz yok:nazar:

slm kizlarr nasilsiniz bende burdayim..kurban bayraminiz mübarek olsunnn cüzdaniniz dolu dolu mideniz bes kilo etle dolsun...evinizden huzur sevgi eksik olmasin kislar...gurbette bayram cok buruk geciyor yaa..ailem yok burdaa off off cok zor.allah yardmcimiz olsun...

Günaydin hanimlar,

Hepinizin mübarek Kurban bayramini kutlarim... Evinizden huzur, mutluluk eksik olmasin a.s.

Hanimlar nerelerdesiniz??

Huysuz abla, Cilginkiz, Süpürge, hexe... vs..

Bi ses verin

huhuuuuuuuuu nerdesiniz kizlar.kartopum sen nerdensin ?buralarda kimseler kalmamis .mutlu yillar herkese kocaman öpüldünüz

X