EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

slm canim evet tübüngendeki doktor buisin uzmani diyebilirim benim yumurtalarim catlamiyordum 2 defa asilama denendi ama olmadi eger isim vermek yasak degilde ismini yaziyim hemen randevu al eminim yardimci olurlar internetten bak dr.göhring umarim yanlis yazmamisimdir insallah sende evlat sahibi olursun allah yardimcin olsun ama ihmal etme geciktirme olurmu biran önce tedavine basla öptük:1hug:

canimsin ya senin yumurtaliklarmi catlamiyordu peki adet gryormudun her ay ben kendiligimden adet grmüyorum sadce hap kullanarak gryom bir dr var stutgartaa hudelmaiyer die ona gittim hic sonuc almadim o dr bana hatta cocuk sahbi olmazsiniz dmeisti yiklmistim ben grcekten.ama snra bska dr gttim o bana cyclo provgynava verdi onuda yakalsik 4 aydr kullaniom adet olmak icin düzenli adetim gelio ama stuttgartaki dr bana dediki sen hic adet gremezsin cnkü yumurtaligin dogustan yok dedi ölmüs dedi yumurtalik nakli olmasi lazim dedi ben o dr biraktim smdi alman dr gtyom iyi dr ama hep hap verio cyloyu düzenli kullandim 4 ay smdi clomifen verdi onuda 6 ay kullancam belki 1nci kutuda belki 3ncü kutuda belkide 5nci 6ncida sonuc verir dedi bilmiom ya bende cok istiom bir yildr ugrasioz peki sen tübingenden sonuc aldinmi canim..nasil iyimi cok ugrastiriolrmi ve senin durumunda benmki gbimi ve nasil hamile kaldin..yardimin icin saol bide drun numarasi varmi sende bana verirmisin..:çok üzgünüm:

Almanyadaki arkadaslar kiz cocugunuz icin abiye ve erkek 3-4-5 yas icin damatliklar ekledim bir bakin isterseniz... Tavsiye ederim:)

canim benim yumurtam catlamiyordu dedigim gibi cok az adet olurdum 2 gün sürerdi ama dedigim gibi az gelirdi tübüngendeki doktordan sonuc aldinmi diye sormussun son asilamamda hamile kaldi ama malesef bir hafta sonra düsük yaptim onun üstüne biraz ara vermek istedim ve 2ay sonra kendiligimden hamile kaldim ama benim internetten tanidigim arkadasim mikroenjeksiyonla hamile kaldi tübüngende ama doktorunun dedigi gibi ilacina devam et tedavini aksatma bol sanslar arkadasim numarayida blunca sana yazicam öptüm

tamam canim benim sen bana numarayi verirsen sevinirim..himm anladim senin yumurtan kendiliginden catlamiyordu hapla catliyordu deglmi..yok ben hapi kullaninca gayt düzenli adet gryordum gayte uzun adet dönemi yasiyorum ama hap kullanmayinca olmuyordum canim..smidide hap kullaniom hem adet icin hem hamile kalmak icin bakalim bu hap 6 ay icinde sonuc vercek dedi dr ama cok sicak bakmiomm yaa nednese coik dr gttim hep olumsuz knstular ondanmi nednese anlamadm canim ne diyleim rabbim büyük insallah bende kendiligimden hamile olurum ama tübingeni gtmeyi cok istiom esim gtrürse tabii..o stuttgarta gttigimiz drun sonunda beni hic dr gtrmeyi isteemdi ama ben zorla bsk dr istedim gittim smidi devam ediom ama bakalm insallah snc alirim..allah bagislasin kizini maslalah cok tatli rabbim bana ve tüm istyene nasip etsin..

Konstanz am bodenseedenim hihoyyyt bende geldim bendeee sen nerden canim?

oraya gitmek daha nasip olmadi ama muhakkak istiyorum bir gün seelife ve mainaua falan. akrabalarimiz gelini konstanzdan geldi kendisi trabzonlu. ben sindelfingendenim stuttgarta yakinim yani

ben almanyada doğdum 9 yaşına kadar da ordaydım.İstanbulda yaşıyorum ama oraya gelmek istiyorum.:çok üzgünüm:

ben almanyada doğdum 9 yaşına kadar da ordaydım.İstanbulda yaşıyorum ama oraya gelmek istiyorum.:çok üzgünüm:

canim buraya gelirsin ama cok pisman olursun ben buraya gelipde bir iki sene sonra iyiki gelmisim diyeni duymadim keske bizde türkiyeye dönebilsek

meryemcim sen burladingendemisin?ben çocukluğum orada geçtiği için tekrar gelip görmek istiyorum oraları arkadaşlarımı,doğup büyüdüğüm yerleri merak ediyorum inşallah gelebilirim.Ayrıca pişman olucamı da hiç sanmıyorum cnm yaa

canim almanyaya gerimi gelmek istiyorsun valah bizim elimizden gelse smdi trye dönüs yaparz ne buu ya elin gavur elindee yasiyoruzz memelkete hasreti ailes hasreti cekiyoruz..sonucta bi hastalik oluyor ,bayram oluoyr,allah göstermesin vefat eden oluyor,dügün oluyor bebekler doguyor hic birini ögremiyoruzz,hic birinii ölüm var kalim varr insan ailesinin yanda memelketinde yasamali bence.bu benim fikrim tabi,..benm smdiki aklim olsa asla buraya gelmezdim ben aslaa...nefret edicek kadar igreniyorum buralardan.,..alisamdim 2,5 yildrr ve alismamda mümkün degl zatenn..
tabi o sana kalmis bisi ama rakadsn dedigi gbi buraya gelen %70 si geldigi icin pisman..sen kücük yasta gtmissin oyuzden aklin buralardadirr ama aynidr bencee..

ben stuttgart tarafindayim burladingen hic duymadim. kücük yerse ayrica oralarda yasamak daha sikici. bence cevrenin oldugu yer en güzeli ailenin oldugu yer. ben burda dogdum büyüdüm ama öyle oldugu halde insan büyüdükce anliyor yabancilara karsi olan bakislari...

bence 2-3 ay gel gör ondan sonra ver kararini... gelince gitmesi zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…