- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
-
- Konu Sahibi hexe
- #1.501
kismet yagmur sen tübingendemi tedavi oldun canim nasil sonuc verdimi peki..sorunun neydi canm cocuk olmuyordu demissin ve normal yoldan hamile kaldim demissin sorun neydi acaba..benmde olmuyor tedavi gryom ama tübingeni tavsiye eden arkadslarim cok iyise bende gidim benm sorunum yumurtaliklarim herektsz ve kücük umarim baan yardmci olursun cnkü sende yasamissin ebnim durumu anlarsin..bende evlenerek geldim 2.5 yildr bend ehic sevmiyorum ve alisamadm imkan olsada smdi cikip gtcem almnyadan nefret ediom grcekten ailem yok kmsem yok belki ondandr:çok üzgünüm:
canimsin ya senin yumurtaliklarmi catlamiyordu peki adet gryormudun her ay ben kendiligimden adet grmüyorum sadce hap kullanarak gryom bir dr var stutgartaa hudelmaiyer die ona gittim hic sonuc almadim o dr bana hatta cocuk sahbi olmazsiniz dmeisti yiklmistim ben grcekten.ama snra bska dr gttim o bana cyclo provgynava verdi onuda yakalsik 4 aydr kullaniom adet olmak icin düzenli adetim gelio ama stuttgartaki dr bana dediki sen hic adet gremezsin cnkü yumurtaligin dogustan yok dedi ölmüs dedi yumurtalik nakli olmasi lazim dedi ben o dr biraktim smdi alman dr gtyom iyi dr ama hep hap verio cyloyu düzenli kullandim 4 ay smdi clomifen verdi onuda 6 ay kullancam belki 1nci kutuda belki 3ncü kutuda belkide 5nci 6ncida sonuc verir dedi bilmiom ya bende cok istiom bir yildr ugrasioz peki sen tübingenden sonuc aldinmi canim..nasil iyimi cok ugrastiriolrmi ve senin durumunda benmki gbimi ve nasil hamile kaldin..yardimin icin saol bide drun numarasi varmi sende bana verirmisin..:çok üzgünüm:slm canim evet tübüngendeki doktor buisin uzmani diyebilirim benim yumurtalarim catlamiyordum 2 defa asilama denendi ama olmadi eger isim vermek yasak degilde ismini yaziyim hemen randevu al eminim yardimci olurlar internetten bak dr.göhring umarim yanlis yazmamisimdir insallah sende evlat sahibi olursun allah yardimcin olsun ama ihmal etme geciktirme olurmu biran önce tedavine basla öptük:1hug:
Almanyadaki arkadaslar kiz cocugunuz icin abiye ve erkek 3-4-5 yas icin damatliklar ekledim bir bakin isterseniz... Tavsiye ederim:)
canimsin ya senin yumurtaliklarmi catlamiyordu peki adet gryormudun her ay ben kendiligimden adet grmüyorum sadce hap kullanarak gryom bir dr var stutgartaa hudelmaiyer die ona gittim hic sonuc almadim o dr bana hatta cocuk sahbi olmazsiniz dmeisti yiklmistim ben grcekten.ama snra bska dr gttim o bana cyclo provgynava verdi onuda yakalsik 4 aydr kullaniom adet olmak icin düzenli adetim gelio ama stuttgartaki dr bana dediki sen hic adet gremezsin cnkü yumurtaligin dogustan yok dedi ölmüs dedi yumurtalik nakli olmasi lazim dedi ben o dr biraktim smdi alman dr gtyom iyi dr ama hep hap verio cyloyu düzenli kullandim 4 ay smdi clomifen verdi onuda 6 ay kullancam belki 1nci kutuda belki 3ncü kutuda belkide 5nci 6ncida sonuc verir dedi bilmiom ya bende cok istiom bir yildr ugrasioz peki sen tübingenden sonuc aldinmi canim..nasil iyimi cok ugrastiriolrmi ve senin durumunda benmki gbimi ve nasil hamile kaldin..yardimin icin saol bide drun numarasi varmi sende bana verirmisin..:çok üzgünüm:
a.s.
Aramiza hos geldin canim iyi paylasimlar......a.s.a.s.a.s.
selam bebek:ecrin_bebek: sen nerden CADIARZU
hosgeldin canim nerdensin?
Konstanz am bodenseedenim hihoyyyt bende geldim bendeeesen nerden canim?
hosbuldummmm canim tsk ederim konstanzdan geliyorum sen nerden
selam kizlar ben geldim minik kusunuzŞeniz
ben almanyada doğdum 9 yaşına kadar da ordaydım.İstanbulda yaşıyorum ama oraya gelmek istiyorum.:çok üzgünüm: