EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

birşey değil canım,ya ben hangi birinizi düşüneyim şimdi. hexe de senin arkandan mı gitti acaba oda gelmedi.

anam ben gana catlak sifreyi unuttumdaha yeni sifre aldim anca girdim n yapiyon gek buz gibi biram varr yaninda pattates kizarttim fistik vat türkiyeden getirdim gel bacim acilirsin üzme ac teyibi oyna evde al kocanida karsina alsan eylence annem sende vardir mutluluk recetesi

kelebekte cok tatli iyi bi insan onla anlasirsiniz bi tanisamadiniz onunda orda hic türk arkadasi yokkkkkkkk ben sizi bi bulusturayim bariii hayrimaaa

haftaya bulusalim suttutgarta olurmu gelebilirmisin oraya size en yakin yer orasi yada

baska nereye gelebilirsin hatizeeeee

arkadaşlar ben uyuyacağım,şekerim eriyor yavaş yavaş...mavi ne yaptın şimdi sen ya..canımı çektirdin.tamda rejime başlamaya karar vermişken.tabi bu karar hergün veriliyor.
heeeeeeeeeerrrrrrrrrrrkkkkese iyi geceler.lokum gibi rüyalar.

pforzheim denen bir yer işte.peki sen neresindensin? benimde arkadaşım yok.yalnızlık trenindeyim şimdi.

mavi annen nasil iyimiiiiii ne yapiyoooooo

tencerem var tavam var izmirliyim havam var lülülülülülünaniknanik

sende gel kizzzzzz burayaaaaaa bak simdi biz bulusunca sen gelemicen ben üzülürüm valaaaaalülülülülülü

annem iyi n yapsin o gelmedi kardeseimin cocugu oldu orda kalcak 1ay daha 3 aydir orda cocuk bakiyor mutlu cok mutlu hayatindan torunuda yaninda

cevap yanlış adrese gitti.buraya gelirim,izmire değil ha.allah allah...izmiri çok merak ediyorum ama.inş bir gün giderim.benim eltim izmirli.o vesileyle belki birgün.

torun torba mutlu mesut yasiyo yaniiiiiiiiii

sen calisiyonmu daha her sey yolundamiiiiiiiiii

hay allah.köngenmi?izmir nerden çıktı şimdi yarabbim.evet vakit gelmiş.komik bir durum oldu bu ya.

su iki hafta cikamam hexecigim ama ondan sonra bulusabiliriz. Cok iyi olur . Siz ayarlayin söyleyin ben gelirim hep evdeyim nasilsa.Ama bak kizimida getircem birakacagim kimse yok bacim.
iyi uykular s.lokumu arada temizlige banada gel benimev les gibi :)

ay evet ayrılamadım bir türlü!kovun beni artık.gidiyorum gidiyorum.sizden de kopmak mümkün değil ki?

cevap yanlış adrese gitti.buraya gelirim,izmire değil ha.allah allah...izmiri çok merak ediyorum ama.inş bir gün giderim.benim eltim izmirli.o vesileyle belki birgün.

izmirin neresi biliyonmuuuuuuuu

izmir ay cok güzeldirrrrrrrrrr sen nereliydinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…