EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

sultan lokumu adinda güzelmis bende pek severim lokumu bide findikli olura allahhhhhhhhhhhhhhhhh

aman da aman kimleri görüyommmmmmmm maviiiiiiiiiiiiiiiii

hatizeeeeeeeeeee nerlerdesiniz kizlar neler yapiyonuz

yeni arkadasda hos gelmis anlatin bakemmmmmmmmmlülülülülülü

hemen göndereyim imalatımdan canım.yalnız söyleyim beni cevizli yapıyorlar.
şekerlilerle aran iyi galiba.

gece gece lokum yenmezzzzzz kilo alirsinizzzzzzzzz

ben size lokma yapayimmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

cok güzel yaparimdaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

hosgeldin hexe,ben lokumların sultanı.

sen de hos geldin canimm ev sahibi olaraktan seni bi sorguya cekeyimmmmmm

buranin bas gardiyani benim deeeeeeeeesengözlerimebaksanab

nerelisinnnnn neler yaparsinnnnnn colk cocuk varmi kac senelik evlisin

falan filannnnnnnnnnnnnnnnnn:kahve:

maviiiiiiiiiii maviiiiiiiiiii burdayim sesime gelllllllllllllllllll gamyoncuiremsu

hoşbulduk gardiyanım...efenim ben pforzheimda yaşıyorum,1 çocuğum var,dünya tatlısı lokum gibi bir oğlum var.4 senelik evliyim.ben temizlikten başka birşey yapmam.yapacak başka birşeyim olmadığından evde sürekli temizlik ve yemek yapıyorum.artık temizliğin kitabını yazacağım yahu.

anam b insan b merak eder ben bulmasan seni senin hic merak edecigin yok be yavrum

hexecim,mavi seni aramaya çıkmıştı.dönmedi daha.başına bir şey gelmedi inşallah

selam hexem iyiyimaman cocuktan gelemiyoruz buralara napalim bulusma falan diyodunuz aradagirip bakiyorumbenimde artikarkadaslarim olcak gidicem diye .tik yok bazen yemek tarifi aricam bakiyorumhexe hanimvarsa alirim ondan diye denenmis yoksun..tarif sayfasindan önce seni ariyoruz ama nerde

benmi tr deydim esimlen yeni geldim 3 gün oldu ama eylendin gezdim bol bol yemek yedim düyünler vardi b de göbek attim bol bol ooooooooh cok güzeldi anlicaniz b tatile gittim yandim yattim günesin altinda seneye insallah tekrari

hexecim,mavi seni aramaya çıkmıştı.dönmedi daha.başına bir şey gelmedi inşallah

sultan maviye bir sey olmaz canim bn bilirim onuuuuuuuuuuu

oglunu allah basislasin canimm calismiyomusun hep temizlik hep temizlik vala kitabinida yazsan is bitmezzzzzzzzzzzzz:1no2:

selam hexem iyiyimaman cocuktan gelemiyoruz buralara napalim bulusma falan diyodunuz aradagirip bakiyorumbenimde artikarkadaslarim olcak gidicem diye .tik yok bazen yemek tarifi aricam bakiyorumhexe hanimvarsa alirim ondan diye denenmis yoksun..tarif sayfasindan önce seni ariyoruz ama nerde

kiz burda aricana atla gel ne kadar yol gecen kelebek geldi bana oturduk keske sende gelseydin bi bulusma yapariz ne olcek ama herkesin bi günü birbirine tutmuyoki ben ayarliyayim gene bir seyler sen türkiyeye gitmicekmiydin yoksa felinurmuydu o senle onu karistiriyom bazennnnnnnnn

bak sultanlokumunu görüyonmu nasil düsünürmüs beni basima birsey gelirmi diye ayyy yarabbi kk da n kadinlar var ayyyyyyyyyyyy canin düsünürmüs arkadascazini saol canim

fellinurdu gittio daha dönmedi herhalde yok buralarda kelebkle bizcok yakiniz görüssek belki iyi anlasiriz onlada 10km aramiz kiz benimhic arkadasimyokya cok bunaliyorum burda valla bulusma yapsaniz kesin gelcembu sefer ben kizimida alir gelirim

maviiiiii türkiyede 6 ay mi kaldi ziliiiii kac aydir girmiyonnnnnnnnn

ay benimde halamin oglunun dügünü var yarin her kes toplasmistir aklim orda vala

ama malesefffffff gidemedimmmmmmmmm off offffffffff yaaaaaaaaaaaa

girmedigin aylarin hesabini ver önce sennnnnnnnnnnnnnnşakkıdı

X