EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

hexe allahini seversen hizli yaz yazma baska sayfalara dur biraz burda yatcam anam kafan dönüyor anam ben kac kere sordum kari yazmadi nereli diyelokum sakliyor nreli oldunu
cingenmi nedir ha ha

niye cikamiyon kiz su iki hafta kizzzzzzzzz acikla neden nicin bak ben merak ederim

sultan canim ben anladim ne demek istedigini canim olur bu saate heheheheh:icecream:

hexe allahini seversen hizli yaz yazma baska sayfalara dur biraz burda yatcam anam kafan dönüyor anam ben kac kere sordum kari yazmadi nereli diyelokum sakliyor nreli oldunu
cingenmi nedir ha ha

kiz bu sayfada bi ben bir sen var cingeneeeeeeeeeeeeee baska yokkkkkkkkkkkkkk

kimselere kaptirmayalimmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik

cingen nedir mavi? nereli derken nereyi kastettin tr de mi burdamı? ben tarsusluyum. burdada pforzheimda yaşıyorum defalarca yazdım.neden saklayım ki?

aynen öle yapis anasini satayim varmi kiz bizim gibi eylenceli sen sakrak gösder yokki

kizma more kizma tarsusmu ora nersiki kiz bilmem saka yapdik ciddiye alma anam

kiz sultan mavi takiliyo sana aramizda birbirimize takiliyoz

lafi banaydiiiiiiiiii canimmmmmmmmm

çok güzeldir bizim oralar.denizin kokusu geliyor.gideceğim inşallah 1 ay sonra

hmm yok duydum da nerde oldunu bilemedim görmedim cingen demek bildigin cingene ben cingeneyimde edirne cingenesi hexede izmirli ama ben onada cingene derim

1 ay kaldi ha hadi hayirlisi olsun insallah eylenirsin bol bol yanarsin günesde gitmisken hayrina yerime iskembe corbasi ic anam cok severim ayyyyyyyyyy olsada gene icsem

benim henüz takılacak dallarım yeşermemiş bacım.şekerliyim ya kayıyor,ne yapalım.

ay deniz kokusu varya birde deniz olsa surda ne iyi olurdu beeeee

ilk zamanlar deniz arardi gözlerim 20 sene denize bakarak uyandim ama simdi hayali kaldi olsun varsin beeeeeeeeeeeee

ye anam ye bende yeni geldim hemen hemen her gece yedim diye bilirim bol acili sarmsakli alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ya birayi icerken düsünseydin nerden bulcaz simdi iskembeyeeeeee

türkiyede yemedinmi bol bollllllllllllllll :mymeka:

anlatırım bir gün arkadaşım.gözümde yaşlarla yazılarıma veda etmek zorundayım.açamıyorum gözlerimi artık.

aman hexe n yapcan aman gurbete nerden bulcan denizi bosverrrrrr yok anasini satayim yapay göller var okadar malesef ben geldim izmire kiz her yewrine gitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…