EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

sevgi iyi tatiller canim sana bol bol gez ye ic eglen allah icine sindirsin gelirkende elin bos gelmez her haldede demiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook

ara sira bizede haber verrrrrrr türkiyedennnnnnnn Şeniz

kelebekkkkkkkkkkkkk huysuzzzzzzzzz burdasiniz yesil yesil yaniyonuz gelin size

güzel tarifler iksirler vercemmmmmmmmmmlaelaelaelaelaeşakkıdı

merhaba nasilsiniz tanidinizmi beni yoksa unuttunuzmu neyse aksama dogru görüsürüz öptüm

merhabalar,ben şahsen tanımadım sürekli giremediğim için! Baden Würtembergin neresindensin arkadaşım?

merhaba mavi 1978.Burayapek takilan yok sanirimartik olayi asmis burdaki hanimlar msn lerde telefonlarda görüsüyolar herhal.Huhuu nerdesiniz hanimlar ,eski aktivitet yok artik bakiyorumda .Umarim hepinizin keyfide sagligida yerindedir sevgiler...

sultan lokumu sanada merhaba! Bende senin gibi arada ugrayanlardanim .ikinizide tanimiyorum! Nerlerde kaliyorsunuz arkadaslar?

merhaba yapmaya b ara ben cok girerdim ve hexe huysus süpürge vardi su baya b bayan vardi
yokmu artik

bende kücük bi köydeyim allahin unuttugu yer iste..Esim böyle sakin yerleri cok seviyo illa böyle bi yerden ev almak istedi .Anlayacagin tasinma sansimda yok artik .Stuttgarta 35 km. uzakliktayim bende

allah iyi günlerde oturtsunda ev aldiniz desene hsen biraz zo r döncen türkiyeye

Vallaben dönmeyi hic düsünmüyorum burasi cocuklarin egitimi acisindan cok daha iyi diye düsünüyorum.Tabi türkiyede cok iyi kosullar olursa dönerim.türkiye dünyanin en güzel ülkelerinden biri burdan cok cok daha güzel .Havasini denizi ailemi herseyi cok özlüyorum.amane demisler dogdugun yer degil doydugun yer :)

türkiyenin nersindesiniz
n bileyim ben sevmiyorum ya imkanin olsun yarin ordayim

merhaba arkadaşlar,ben pforzheim da yaşıyorum.ben siteye arada sırada uğruyorum ama pek kimse takılmıyor galiba? zaten sohbet odasınada giremiyorum.
hatizecim Allahın hangi unuttuğu köymüş bu? bende bizim burası için öyle derdimde.

balikesir sen ? Ya tabiki dedimya cokiyi imkan olsa bende dönerim .buraya ayak uydurmak cokta zor degilmavi dil sorunu bizi bozuyo biraz o sorun olmasa bence burasida iyi

sultanlokumu pforzheim cok kücük yer degildiye biliyorum ben.Burda fellininur vardi oda ordan galiba tanisiyomusunuz ?

ben pforzheim ın bir köyünde yaşıyorum. fellinur arkadaşımızı tanımıyorum maalesef!

:) sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadasim mavi sormustu tr nerden diye :)

evet bende burda kendi kendime güldüm.stuttgartın neresindensin? yahu merak ettim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…