EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Günaydin bersucum... Nasilsin?? a.s.

Hexe hanim sende gözüme hic görünme artik, bacim bi gelion bi gidion, oyunmu oynuon bizlen :dilcikar: tatlicadiarzu

Hayirli Aksamlar Bayanlar!!!!! Ayyyy Dudman beni gülesim var!!! Kayip Araniyordaki Bayan Kokulu Kokulu Öpmüs:roflol::roflol:
Bitkilerle ugrasa ugrasa bizide bitki gibi görmeye basladi iyimi:1ninca:
Hexe haaaanim Cik disari oynayaliiiiim!!!! Citirim Eski oyunlardan batlat bidane Sen bilin Heyyyy gidi Heyyyy Kücüklügüm geldi aklima!!!:emir_bebek
(hexe hanimdan kücügüm o kesin)

Kelebebek nerdesin sen bakiyim heeeeee:mymeka:
Yedigin Ictigin Senin olsun Anlat bakem neler yedin!!! Gezdigin yerleri sormuyorum Malum bizim Kalbimize giden yol Migdeden geciyor:icecream:

Bersum Canim Benim Az kaldi degilmi Sinavlara Dualarimiz Seninle Melegim!!!
Gellllllll bi Kokulu kokulu Öpem SeniŞeniz

Sevgicim Senide öpem geŞeniz Hexe Hanim Bize yetisene kadar daha Kaaaaaac Ender Sarac kitabi bitirmesi nazim:smiley-cool:

Sizleri Seviyorum Canimlarim Kalbinize ve Kendinize iyi bakin!!!:asigim:

Emenin Cilgin gelmüss, hosgelmüss

Kiz hepiniz bi kayipoluyonuz bidaha gelmiyonuz, yoksam grev felan varda benimmi haberim yok...CADIARZU

Falza acmayin arayi, gelin gelin hepinize köpüklü bi gayve yapayim, höpürdeterek icekk...
:icecream:

Öpüyom hepinizii Şeniz

Emenin Cilgin gelmüss, hosgelmüss

Kiz hepiniz bi kayipoluyonuz bidaha gelmiyonuz, yoksam grev felan varda benimmi haberim yok...CADIARZU

Falza acmayin arayi, gelin gelin hepinize köpüklü bi gayve yapayim, höpürdeterek icekk...
:icecream:

Öpüyom hepinizii Şeniz

Canimmmmmmm ben geldim ,nirde kahvem:uhm: aman kokulu olmasin bol köpüklü rica etcemmmmm :icecream:

Huysuz ablamm sana kahvelerin en köpüklüsünü yaparimmm... :icecream:

Nasilsin ablacimm? Coktandir görüsemedik seninlede.. Insallah hersey yolundadir..

Gocamaaan öptüümmm
love0071.gif

kizlar bir arkadasim altinlarini bozdurmak istiyor .Burada da türkiyeyle ayni fiyatmi Stuttgartta bildiginiz türk kuyumcu varmi? Bilenler yardim lütfen ?

Günaydinnnnnnnnn

Badenwürtemberg, in güzelleri,citirlari, hamarat ve mis kokulu hanimlari ,hepinize günaydin,,,,
nasilsiniz bakalim ,haftasonunuz nasil gecti, aksamki gollerden sonra nesemiz yerinemi geldi , haydi ozaman hayirli ve neseli hafta dilerimmmm:sm_cool::sm_cool

Kizmayin hemen Türkiyenin güzelleri, hamaratlilari, citirlari sizleride candanŞeniz hayirli hafta dilerimmmmm

Oley oley oley oley oley !!!!!! Nerdesiniz La!!!
Maca gidiyoruz hayden!!! Yanlizcama Bitkilileri almiyoruz aramiza:icecream:

Oley oley oley oley oley !!!!!! Nerdesiniz La!!!
Maca gidiyoruz hayden!!! Yanlizcama Bitkilileri almiyoruz aramiza:icecream:

cilginim bendekimse gitmeyecek sandim hadin bakalim cumaya bulusalim gidelim mac bakmaya oley oley sampiyon türkiye:sm_cool:

Günaydin Tünaydin Canimlar Hanimlar Yeni Arabalananlar Veeeeeee Bitkisel Bitkililer:icecream:KK43:citirim seni yeni adini buldum Ex Danisman:roflol:)
Ayyyyyyy yogundum yorgundum yoruldum:icecream: Aksam cok güzel mac izledim Ayyy ne bagirmisim ben yaaa!!! Heryerim agriyor!! Kocisim birsey diyemedi Cünkime tek bagiran ben degildim sesim o arada kayboldu gitti:roflol::roflol:

Kelebebek Seni yeniden gördügüme coook sevindim Canim benim
Hexecim Simdi sana birsey dicadim Benim boyumda 1cm Kisalma olmus niye olaki:1closedeyes:
Hangi Agac yada Kökler iyi gelebilertatlicadiarzu

Exxx Danisman Citirim benim Simdime Arabayi satiyozmu!!! Arabayi Satip Altin aliyozmu!!! Sonrama Altini satip bilet aliyozmu:icecream:

Minik Kusum Milli Mac bu bizden Kacarmi heyyy yavrum heyyyy!!
Bersucum Canim Benim Hayirli Haberler Bekliyorum!! Unutma bizi emi!!

Sevgicim Sekerim nirdesin huhuhuhuhuh +18likim benimŞeniz

Güzel bir Hafta Sonu diliyorum Canimlarim Sevgiyle Bitkiyle aman dilim Sürrrstü Saglicakla Kalin Sizi Seven Ben:asigim:

Bu topik kadar tembel bir topik yok ayol:1closedeyes:Yazdigimla Kaliyor!!! Calisan bir Bayanim benim zamanim kisitli aslinda amma velakin görevimi yerinde getiriyorum!!! Bitki neyimde kullanmiyorum amma Masallahim var Red bull gibiyim la:roflol::roflol::roflol:

Hexe Haaaanim Sesime Ses ver Exxx Danismanim Sen nerelerdesin!!! Hadi döktür iki yazi yaaaa!!!!! Ahanda yazmiyorum artikinsi bilinetatlicadiarzu

Günaydin Tünaydin Canimlar Hanimlar Yeni Arabalananlar Veeeeeee Bitkisel Bitkililer:icecream:KK43:citirim seni yeni adini buldum Ex Danisman:roflol:)
Minik Kusum Milli Mac bu bizden Kacarmi heyyy yavrum heyyyy!!
Bersucum Canim Benim Hayirli Haberler Bekliyorum!! Unutma bizi emi!!

Güzel bir Hafta Sonu diliyorum Canimlarim Sevgiyle Bitkiyle aman dilim Sürrrstü Saglicakla Kalin Sizi Seven Ben:asigim:

Talım benim,canım arkadaşım.Çok az kaldı sınava.Ama sizi unutmuş değilim.a.s.a.s.a.s.Topikteki arkadaşlarımı çok seviyorum ben:asigim::asigim:Görüşmek üzere canımmmm

Günaydinnnnnnnnn

Kizmayin hemen Türkiyenin güzelleri, hamaratlilari, citirlari sizleride candanŞeniz hayirli hafta dilerimmmmm

Çıtır ablam teşekkürler sana da hayırlı haftalar biraz geç oldu cevabım ama:roflol::roflol: İyisindir inşallah.

Talım benim,canım arkadaşım.Çok az kaldı sınava.Ama sizi unutmuş değilim.a.s.a.s.a.s.Topikteki arkadaşlarımı çok seviyorum ben:asigim::asigim:Görüşmek üzere canımmmm

Oy oy oy oy oy Kiyamam Ben Sana!!!! Allahim yardimcin olsun Canim Benim Dualarimiz Seninle!!! Ileride Bebelerimi Sana göndericem Ögrencin olsunlar emi!! Hexenin eline düsmemeleri Lazim yoksam hepisi birer bitki bebe olarlar:roflol:

Bizde Seni cok Seviyoruz Yüregi Güzel Arkadasim Kendine ve Kalbine cok ama cok iyi bak!!! Seninleyiz Unutma:asigim:

teyze1.jpg

Ayyyy ne meraklisin cilginimmmm bir laf ettirmedin hexeden ot,böcek harmandali tarifi aliyodum (tabiki merak edenler icin ortadaki citir ben deniz yaniii:roflol:)

Cancazim ben bikerem herdaim buralara takilip gelip gecenleri gözlüyen biri olarak seni topigin basta gelenlerden madalya sirasina sokmus bulunuyorum ,ikinci canim bersucum ücüncüde evet sevgi 8 dir cancagizim enson ot böceklerinle hexe hatun olup kokulu kokulu son isigini yakanlardandir...................

Benim hafto sonum of uf aman sicak demekle gecmis bulunuyor, hayirli bir hafta baslangicini tüm kk hanimlarina diler Carsambayada Allahtan hayirli bir mac sonucu , kimsenin canini yakmamasini duvacisi olmaya tüm arkadaslari davet ediyorum, her sekilde canimiz Almanyada olanlar icin diyorum yanicaktir , oglumun anlatmasi simdiden okulda bizim kazanmalarimizi alay konusu edip kizdiriyorlarmis, bence carsambadan itebaren pazartesiye kadar okullari kapatsinlar yani Allah yardimcimiz olsun.....

Yolluyom hepinize uykulu uykulu öpücüklerrrrrrr

teyze1.jpg

Ayyyy ne meraklisin cilginimmmm bir laf ettirmedin hexeden ot,böcek harmandali tarifi aliyodum (tabiki merak edenler icin ortadaki citir ben deniz yaniii:roflol:)

Cancazim ben bikerem herdaim buralara takilip gelip gecenleri gözlüyen biri olarak seni topigin basta gelenlerden madalya sirasina sokmus bulunuyorum ,ikinci canim bersucum ücüncüde evet sevgi 8 dir cancagizim enson ot böceklerinle hexe hatun olup kokulu kokulu son isigini yakanlardandir...................

Benim hafto sonum of uf aman sicak demekle gecmis bulunuyor, hayirli bir hafta baslangicini tüm kk hanimlarina diler Carsambayada Allahtan hayirli bir mac sonucu , kimsenin canini yakmamasini duvacisi olmaya tüm arkadaslari davet ediyorum, her sekilde canimiz Almanyada olanlar icin diyorum yanicaktir , oglumun anlatmasi simdiden okulda bizim kazanmalarimizi alay konusu edip kizdiriyorlarmis, bence carsambadan itebaren pazartesiye kadar okullari kapatsinlar yani Allah yardimcimiz olsun.....

Yolluyom hepinize uykulu uykulu öpücüklerrrrrrr

Ahahahahaahaha Ablosum Bayildim Bu resme Merakli bakan kim olaki???? Ayyyyyy Hexe Hanima Altin rengimde yakisiyor imistatlicadiarzu
Hangi bitkinin Alametidir??? Bir gün Yesericem Sanirsam Cok ugrasiyorum Bitkiyle sırnaşık şey

Topigin Konusunu Acan Sevgili Bayan Size ufak bir gönderme yapiyorum!!! Susma Sustukca Sira Sana gelecek:roflol:
Yoksam Kendileri Suküt Altindir deyip Altin Renginde Kalmayimi iyeyliyorlar!!!

Bersucum Şeniz Az Kaldi Canim benim!!! Zafere giden yolda Cekilen cile kutsaldir!!!

Sevgilerimi gönderiyorum Sekerler Sekerlemeler!!!!

selamlar herkesee :mymeka:

nerden baslasam acaba baya söz hakim dogmus cilgin hanim sözlü satasma görüyorum

sana öyle bir iksir yapip icircemki düyya kac bucak görceksin:tomato::tomato:

hehehe kizim sen dükkanina baksana ne satasiyon asil hexeye aklima gelmisken benim soyum cok asildir ayiptir demesilülülülülülü sisizin

bersu canim iyi haberlerini aliriz insallah canim her sey gönlüne göre olsun Şeniz

seni kokulu kokulu öpüyorum canimmm

huysuzzz hanim sende biraz bana satasmisin sankim galiba yanlismi anladim acabaaa sormak istedigin baska sey kaldiysa anlatabilirim gecenki konusmamizda cilgin cok lafa karistigi icin tam konusamadikkkkk sen neler yapiyorsun depsesyondasin bakiyomda ada cayini tavsiye ederim birde
bol bol temizlik yap iyi gelirrrrrr:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydin bersucum... Nasilsin?? a.s.

Hexe hanim sende gözüme hic görünme artik, bacim bi gelion bi gidion, oyunmu oynuon bizlen :dilcikar: tatlicadiarzu

sevgiiiiiii ben geldim hadi saklambac oynucazzzzzzz elma dersem cik armut dersem cikma

armuttttttttttttttttttttttttttttlülülülülülü

ben bi geliyom bi gidiyommmmmm ne yapayim dengem bozuk valaaaaaa doktor tarafindan tesciliyom vala biraz rahatsisiz onun icin fazla girremedim yabi gecmis olsuna gelmedinnnnnnnnn sen neler yapiyosunn senin deliler ne alemde seni rahatsiz ediyolarmi

anlat bakalim ben den laf cikmazkimseyede anlatmammmmmm

sevgiiiiiiiiiiiii sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gellllllllllllllllllllllll:sm_cool::sm_cool:

Ay öffff amann dur hele öf pöf afra tafra
cekilin hele bi yerleseyim
bian dedimki ya bu kk da buralarda biyerlerde bi topigimiz vardi
zor buldum

naber kizlarŞeniz

hay masallah cilginim okadar isin arasinda hep burdasin braoo alkis alkis
simdi cilgincim sen bilmiyon hexenin tam ot ay pardon bitki, toplama zamani kisa hazirlik yapiyo gelmezki coook beklersin

ya varya ben gecende bi arkadasi ziyaret ettim cok eylendik güldük
coook iyi geldi bide diyolarki ben degismisim güzellesmisim:asigim:
süzülmüsüm ay bir iltifatlar :asigim:
:mymeka:zaten hep öyleydimnaniknanik

citirim canim kiz geliyon demi nezaman geliyon, birak gel sen onlari bosvera.s.:1hug:

hexeee kiz cadim benimŞeniz su pufidik varya hastalanmis böle bobitinde nokta nokta kizarikliklar cikmis, yokmu bildigin bir ot mot yazik ona sonra yine intahar edebilir... nasil dengeni tamir edebildinmi yoksa hala sallina sallina mi yürüyon

dib not:sizi cooook seviyom:asigim:

dip notun notu:ay öf yoruldum yazarken

dip notlarin ennn notlarii: sanki aufsatz yazmis kadar yoruldum

dip notlarin kraliiii: yorgunlukdan hasta olmasam bari

en en en dip teki not: zaten hastayim ya ben hic degismedi ruh halim

karanlik kuyudaki bulunamayan en dip not : ne dicektim ben???

bulamadigim icin notu yazamicam kusura bakmayin cüzzzzz

Canlarim, cigerlerim, bacilarim......(milletvekili seciliyoz sankime tatlicadiarzu)

Neysem konuya dönek... 1 haftadir KK´ya giremedim, hepiciginizi özlemisim. Yarin Türkiye´ye yolculuk var Allah izin verirse. Memleketime kavusuyorum.... Bir tarafta mutluluk, birtarafta hüznüm var.... Kocisko gelemiyor. Ben annem ve ablamla gidecegim....
Hepinizi Allah´a emanet ediyorum, kendinize cok cok iyi bakin.....
Huysuz ablam, Cilginim, Hexem, Kelebebegim, Bersucum, Minik- Kusum ve ismini unuttugum arkadaslar...Hepinizi kocamaaan öpüyorum...
Görüsmek dilegiyle...a.s.

X