Exoderm ile Ciltteki Leke ve Çukur Tedavisi

merhaba
benim de yüzümde çukurlar mevcut ve benler var sonradan çıktı kucuk kucuk bunlar için bir çözüm var mı ?

Merhabalar hocaya yine gittim. Konuştum. Çok sıcak ve anlayışlı davrandı. Bugün yine uygulamaya devam etti. Artık içim rahat. Kalan tedavime devam edicem. Evet güvenmek önemli. Şu an için çok mutlu ve memnunum. Paylaşmak istedim.

bende cok fazla delik yok ama herkeze exoderm mı uyguluo acaba baska yontmlerıde varmı?
bu arada cıldınde deliklerin azalma yada gorulme oranı nasıl
Ziya bey birçok tedavi yöntemi kullanıyo. İstanbuldaysanız gidip muayene olmanızı tavsiye ederim. Muayene ücret istemiyo zaten.

Çok tesekkür ederim. İçim azıcık da olsa rahatladı. En azından sadece beni geçiştirdiği konusunda yanlış düşünmüş oldugumu fark ettim, paylaşımınız sayesinde...
İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız sizde. Herşeyin yolunda olmasına sevindim

merhaba
benim de yüzümde çukurlar mevcut ve benler var sonradan çıktı kucuk kucuk bunlar için bir çözüm var mı ?
Birçok tedavi yöntemi var ancak bunların büyük kısmı hiç bir işe yaramıyo. Bende çok araştırdım. En etkili yöntemin exoderm olduğunu gördüm. Ve yaptırdım. Tedavi süreci biraz uzun. Şimdilik herşey yolunda gidiyo. %30 luk bir iyileşme oldunu söyleyebilirim. Ama bu oran zamanla %60-70 lere kadar yükseliyo..

hem ımkan hem zaman lazım ama nerdee

Konuyu takip edenler için son gelişmeleri yazarak konuyu güncelledim :)) İyi günler..

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Bende yaptırmayı düşünüyorum ancak yazın müsaitim. Yazın yaptırılabilir mi ?? Ve faceden exoderm yaptıranlar diye bir grup oluşturabilir misiniz ?

Merhaba merwewe bende yaklasik 1.5 senedir ziya beye gidip geliyorum ama daha kararimi yeni verdim exzoderm islemini yaptirmaya.. ben cok korkuyorum bu islemi yaptirmaya ya uyanamazsam,ya bi terslik olursa,ya aci hissedersem,yada yuzum daha kotu olucak diye cesitli korkularim var.ama psikolijik olarak da cok rahatsizim yuzumden dolayi, yarin randevu aldim durumu netlestirmeye gidicem.birde bizi bilgilendirmeye devam edersen cok sevinirim

ben yaptırdım ama memnun değilim. Çok beklenti içinde olmayın bence üzülmeyin.

ben yaptırdım ama memnun değilim. Çok beklenti içinde olmayın bence üzülmeyin.
Neden canim senin yuzunun cukurlari varmiydi yada cukurlarin ne kadar derinlikteydi yardimci olursan sevinirim... Bu arada ben bugun ziya saylanla gorustum pazartesi ameliyata alinicam

Neden canim senin yuzunun cukurlari varmiydi yada cukurlarin ne kadar derinlikteydi yardimci olursan sevinirim... Bu arada ben bugun ziya saylanla gorustum pazartesi ameliyata alinicam
Benim çukurlarim çok azdı bende çizgi şeklinde delikler falan coktu onlar bile geçmedi. En küçük delik bile duruyo yani şimdiki aklım olsaydı ona yaptirmazdim. Hatta bazı çukurlarim genişledi. Doktor öyle bi konustuki yaptırmadan once sanki mucize olcakmis gibi ama sonra öyle olmuyor

Yüzünüzün son hali nasıl o kadar işkenceye değicekse önümüzdeki kış yaptırabilirim sanırım yazın yapılmıyor bu işlemler çünkü sabırlı biriyimdir ama geçmeyecekse hiç o işkenceyi çekmeyeyim diyorum ...

Geçmiyor. Isgence cekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…