Exoderm ile Ciltteki Leke ve Çukur Tedavisi

Haklısın canım . Çok başarılı bi yöntem sende de sonucun müthiş olacğna inanyorumm :) merakla bekleyişteyiz .d

cok gecmıs olsun bnde sıvılce akne lekelerden muzdarıbımm cıldım bebek gbıykenn bırden fırtladı cok uzulıyorum ve gecınce adak orucu bıle tutucamm oderecee hergece gecsın dıe dua edıyorum ne güzel kaymak gıbı bı cılde sahıp olmak ınsallah sende olucaksındır :) bnde foto ıstıyorum musaıt olduğun zamanda mümkünse bırde su kasıntı olayı öyle dayanılmıycak gıbımıı yanıı 24 saat yuzun kaşınarak gecmesıı zor olsa gerek

maksat izlerini görmekti iyileşmeyi degil

Merhaba çok geçmiş olsun. Bendede 21-22 yaşına kadar hiç birşey yoktu. 3-5 Ay sıkıntılı günlerim oldu. O dönemde oldu ne olduysa. Ama yapacak birşey yok. İnsan her haliyle güzeldir. Çok fazla karamsar olmamak gerek. Yada butür tedavi yöntemlerine çok fazla umut bağlamamak gerekiyo. Benim tedavi şimdilik iyi gidiyo. Ben memnunum. Eskiye göre çok daha iyi. Ama tedavi süreci uzun. İlerde çok daha iyi olcağna inanıyorum. O kaşıntı olayı şuan aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyo :) Sadece 1 gün çok zor geçti. Ama hepsi gelip geçici zaten. Şuan yüzümdeki kızaıklıkta çok azaltı. Dışarı falan çıkıyorum. Gelişmeleri sürekli konuyu editleyerek yazıyorum zaten. Takipte kalın :)

Arkadaşlar salı günü zımpara işlemi yapılcak. Nasıl birşey olduğunu bende bilmiyorum. Takipte kalın yaptırıp geldikten sora konuyu güncellicem

nasıl oldunuz Merwewe
Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Exodermden kalan kızarıklık geçti sayılır. Şimdide zımpara işleminin yapıldığı bölgeler kızarık. İzler yavaş yavaş azalıyo. Yarın tekrar gidicem. Yine prp yapılcak. Şimdiye kadar olumsuz bir durum yok. İyileşme oluo ama yavaş ilerliyo. Şuanki durum bu

merhabalar benmde çukurlarım var szi takip ediyorum.işlem nasıl çok acıyormu bn roller yaptırmıştım çok acıımıştı ama dayanılmayacak kadar değldi.bende prp düşünüyorum seansı ne kadar acaba yazablirmisinz teşekkürler

Scarlet iğneli radtofrekans diye yeni bir yöntem varmış doktor çukurlar için onu tavsiye etti google a sordum doğru düzgün yaptıran yok

Merhaba, benim yaptırdığım tedavinin birçok aşaması var. Exoderm, prp, roller, zımpara, dolgu vs.. 6 Ay sürecek olan bir tedavi sürecindeyim. Bu sıraladığım tedavi yöntemlerinin hepsini piyasada ayrı ayrı yapıyolar galiba. Ben doktor Ziya Saylan beye tedavi oluyorum. Toplamda 8000 bin tl ödedim. Ve tedavim 6 ay sürcek. 6 ay boyunca sürekli bu tedaviler uygulancak. Bunların hepsi fiyata dahil. Kullancağım kremlere kadar veriliyo.
Sadece prp yapılıyormu onu bilmiyorum. Başladığımızdan beri benim gördüğüm en acılı işlem zımpara işlemi. Onun dışında pek acılı birşey yapılmıyo.

Scarlet iğneli radtofrekans diye yeni bir yöntem varmış doktor çukurlar için onu tavsiye etti google a sordum doğru düzgün yaptıran yok
Hergün yeni birşey çıkıyor :) Şuan var olan yöntemlerden en etkilisi exoderm işlemi. Ben çok araştırdım. Lazerlerden ve diğer yöntemlerden iyi sonuçlar alana pek rastlamadım. Kim bilir daha neler çıkacak.

M
merhaba merve nasıl oldu yuzun bızı bılgılendırırsen cok sevınırım

Uzun ve faydalı paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Keşke herkes sizin kadar detaylı yazsa da tecrübelerinden biz de faydalansak. Ben de ziya beye prp yaptırıyorum. İlk seans ta sizin dediğiniz gibi önce zımpara ( çok basit ve acısız) sonra hızla sürülüp silinene bir ait le derinin üst tabakası silinip kendi kanınızın büyüme hormonlu kısmı cilde dermaroller yanı dediğiniz gibi iğneli rulo ile deliniyor. İğneler ince ama benim rahatsız olduğum şey. Ziya bey çok hızlı ve özensiz yaptı. Sanki bir an önce bitireyim gitsin duygusu hissettim. Kendimi çok kötü ve değersiz hissettim . Tamam iyi hoca olabilir ama çok hızlı yapması ben işimi çok iyi biliyorum iyi yapıyorum övünmesi gibi geldi bana. Nihayetinde biz moral bulmak için bakıma gidiyoruz. Ben çöküntüye uğradım. Bilmiyorum botoksu da öyle hızlıca yaptı gitti. Yine aynı moddaydı yani benim gibi biri için bu ne ki ben bu işi gözü kapalı bile yaparım modu. Ben rahatsız oldum. Onun için bir sıradan bir hasta belki 1000. Kişi olabiliriz ama benim için bu işlem çok önemli ve değerli ve ilk kez ve o kadar paraya yapılıyo. Bilmiyorum bu salı yine randevum var. Bunları onunla da paylaşıcam. Belki devam etmem yine yazıcam.

M

merhaba merve nasıl oldu yuzun bızı bılgılendırırsen cok sevınırım
Merhaba, Tedavi devam ediyo haftada bir kere gidiyorum ziya beyin ofisine. Sürekli yeni birşeyler yapılıyo. Şimdilik herşey yolunda gidiyo. İyileşmeleri görebiliyorum. Ciltteki çukurların düzelmesi hiç kolay birşey değil. Yaptırmadan önce bende hemen girip çıkcam düzelcek sanıyodum :)) Ama çok yanılmışım. uzun bir süreç. Sabırla beklemek gerekiyo. Olumsuz bir durum yok şimdilik. Umarım hep böyle devam eder

Merhaba, elimden geldiğince bildiklerimi yazmaya çalışıyorum. Şikayetçi olduğunuz şey benimde dikkatimi çekti. Rulo ile yapılan işlemi çok hızlı yapıyo :) Ama siz çok olumsuz düşünmüşsünüz. Ben çok acı çekiyorum o rulo ile yapılan işlemde. Bir an önce yapılsın bitsin istiyorum. 2 gün önce yapıldı banada. Çok fazla acı çektim. Kendimi sıktıkça ziya hoca beni teselli ediyodu bitti bitti dayan az kaldı diyerek dahada hızlandı. Bence nekadar hızlı yaparsa okadar iyi. Ben hızlı yapmasının sebebinin bu olduğunu düşündüm. Rulo yüzününüzde nekadar çok hareket ederse okadar iyi. Hızlı yaparak daha fazla hareket sağlıyo. ve daha az acı çekiyosunuz. Yaklaşık 2 aydır ziya hocanın ofisine gidip geliyorum. az çok tanıdım sayılır. Normalde de zaten çok hiperaktif bir insan :)) Ona bakınca 18-19 yaşlarında bir insanın enerjisini görüyorum. Bence tecrübesine güvenin.

bende cok fazla delik yok ama herkeze exoderm mı uyguluo acaba baska yontmlerıde varmı?
bu arada cıldınde deliklerin azalma yada gorulme oranı nasıl

Çok tesekkür ederim. İçim azıcık da olsa rahatladı. En azından sadece beni geçiştirdiği konusunda yanlış düşünmüş oldugumu fark ettim, paylaşımınız sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…