Cilt Bakımı Ürünleri Excipial lipo kullanan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu kremi ben de yüzümü nemlendirmek için kullanıyodum ama cilt doktoru bunu sürekli kullanmanın ilerinde ciltte kalıcı kızarıklıklara yol açabileceğini ve kullanmamı söyledi, o günden beri yüzüme sürmüyorum ama vücudum için nemlendirici olarak kullanmaya devam ediyorum...

yaz mevsiminde kesınlıkle kullanılmaması gereken bır urun.ıcerısınde bulunan ure ve yag mıktarı oldukcca fazla. bu tarz urunler bepanthol vb gbı kremler yuze kullanılmamalıdr.cunku nemlendırme ozellıgı olmasna ragmen body losyon seklınde olan urunler veya bolgesel kullanılan urunler. banada eczanedekı estetısyen bayan anllatıı.

dermatalog tazdı bana da lipoyu .hydroyu önceden kullandım bir sorun olmadı. aaama bepanten de tüylenme yapmıştı bana. yüzümee..

tam alayım bende diyordum ki son yorumlar kafamı karıstırdı soguk havada cıldım berbat halde eskıden yağlı diye yakınırdım simdi kupkuru gerılıyor resmen bulamadım bı nemlendırıcı

Excipial lipo harika bir ürün, her gün düzenli kullanıyorum. Şimdiye kadar bir yan ekisiyle karşılaşmadım. Ben de tavsiye ederim:)

Hydro kesinlikle çok iyi.
Karma yağlı ciltlere birebir hiçbir yağlanma yapmıyor.

Son düzenleme:
bende dün doktora gittim ve lipoyu önerdi dünden beri kullandım gercekten cok begendim çünkü benim cildim cok kuru ve cansız herseyi denedim ama bu sonuç cok iyi bende tavisye ederim ama ben hergün degilde hafta iki üç defa kullanmak istiyorum az miktarda inşaallah sorun yaşamayız

ben kullanayımmı dıye düşünürken bugun doktora gittim yüzüme bepanten vücüdümada excipial hıdro yu yazdı yuzumede kullansammı bunu bepanten kıllanma yapıomus zaten kıllıyım

Ben de hem yüzüme hem de vücuduma sürüyordum hydro olanını tüylenme filan yaptığını yazmış bazı arkadaşlar tereddüte düştüm şimdi kullanmaya devam etsem mi etmesem mi? Zaten yüz için neyi kullacağımı şaşırdım cildim çok hassas kozmetik ürünleri hemen sivilce yapıyor nemlendimek için bişeyler kullanmak istiyorum onlar da yok tüylenme yapıyor yok kızarıklık yapıyor diyolar. En iyi hiç bir şey sürmemek galiba.

doktor vücüdüma vermisti ama ben yüzüme kullandım kullanmaz olaydım kıpkırmızı oldum ve o kırmızılıktan hala tam anlamıyla kurtulmadım tekrar gttim doktora onu yüze pek önermıoruz üre oldugu için dedi artık korkuyorum herseyden

yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum, hemşire kuzenim tavsiye etmişti eline yüzüne vücuduna rahatla uygulayabilirsin demişti. sağolsun kuzencim

yan etkisini görmedim ben, memnunum excipial lipo dan...

kızlar bişi sorcam bu kremin rengi nasıl ben de aldım benim krem pembe çıktı ama çalıştıgımız yerdeki bi bayanda daha var beyaz krem herşey aynı ama benim ki pembe onun ki beyaz çok şaşırdık

kızlar bişi sorcam bu kremin rengi nasıl ben de aldım benim krem pembe çıktı ama çalıştıgımız yerdeki bi bayanda daha var beyaz krem herşey aynı ama benim ki pembe onun ki beyaz çok şaşırdık

canım ben de excipial hydro kullanıyorum benimkinin rengi de beyaz.

ben bi sitede okudum tıp öğrencisi seboroik dermetit miş bnm gibi.yani kızarıklık ve pullanma.hiç bi krem iyi gelmemiş.kütüphanede yabancı kaynaklarda 2 maddenin karışımı bu rahatsızlığa iyi geliyor diye okumuş yani bizde excipial lipo ve saf vazelin karışımı kendisi bu yolla kurtulmuş deneyenler memnun bende bgn aldım deniycem.zaten lipo ve hydro daha önce kullandım güzeldi.dr bazıları yüze önermiyo bazıları veriyo bence dozunda kullanmak en iisi ben kullanıcam.faydası olacağına inanıyorum..

Kızlar ellerim inanılmaz çatladı ve sadece bu ilaç geçiriyor ama şimdi emzirdiğim için hiç ilaç kullanmaıyorum..dr sormadım emzirenler kullanabilirmi bu ilacı bilgi verirseniz sevinirim..

kızlar benim cildim çok kuru.
öyleki pul pul döküldüğü bile olur.
bu krem yüze de sürülür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…