- 30 Mart 2011
- 357
- 0
- Konu Sahibi oceanqueen
expo nun hangisi bilmiyorum ama bir tanesi cildi pırıl pırıl yapıyordu. parlatıyordu.ondan arıyorum ama bulamadım bi türlü.öellikle bacakalrda çok işe yarıyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süredir kullanıyorum,yıllar önce roaccutane ile sivilce tedavisi olduğumda dermatoloğum vermişti
O zamandan beri çok kuru olan cildime iyi geliyor fakat içinde üre olduğu için cilt lekesi yapmaması için gündüzleri kullanmıyorum
Doktor kontrolü ile kullanılmalı herkese iyi gelmemiş yorumlara bakılırsa
O yüzden doktora danışmadan kullanmayın derim
Uzun süredir kullanıyorum,yıllar önce roaccutane ile sivilce tedavisi olduğumda dermatoloğum vermişti
O zamandan beri çok kuru olan cildime iyi geliyor fakat içinde üre olduğu için cilt lekesi yapmaması için gündüzleri kullanmıyorum
Doktor kontrolü ile kullanılmalı herkese iyi gelmemiş yorumlara bakılırsa
O yüzden doktora danışmadan kullanmayın derim
Ben de bu kremi kullanıyorum. Lakin eczanedeki beyefendi surat hariç tüm vücuda kullanabilirsin dedi. Suratta kullanmayın o sebeple.bu kremi ben de yüzümü nemlendirmek için kullanıyodum ama cilt doktoru bunu sürekli kullanmanın ilerinde ciltte kalıcı kızarıklıklara yol açabileceğini ve kullanmamı söyledi, o günden beri yüzüme sürmüyorum ama vücudum için nemlendirici olarak kullanmaya devam ediyorum...