Cilt Bakımı Ürünleri Excipial lipo kullanan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
expo nun hangisi bilmiyorum ama bir tanesi cildi pırıl pırıl yapıyordu. parlatıyordu.ondan arıyorum ama bulamadım bi türlü.öellikle bacakalrda çok işe yarıyordu.

ben excipial hydro (ure: %2) yi yuzum ıcın kullanıyorum cok memnunum valla.Cildim kuruydu ama nemlenırıcı kremler hıc ıse yaramıordu yuzumun ustunde yag tabakası gıbı altı yıne kuruydu yagsız nemlendırıcı almaya gıttıgım de eczaneye bunu kesfettım bu ıcınde ure ve yag mıktarı en az olanıymıs prospektusun de yuz nemlendırıcısı olarak kullanılabılır yazıyor.bephantenı de denedım en cok memnun kaldıgım bu urun hem de 5 tl aylarcada yetecek kadar cok var ıcınde. Bır dr. arkadasım kozmetik tıbbın arka bahcesıdır o yuzden eczaneler de satılan urunler en mantıklısı kozmetıkcıler o urunlerın ambalajını ve kokusunu susleyıp satıyorlar demıstı valla haklıymıs.

ben bu lipoyu 1.5 yıldır kullanıyorum.daha önceleri çok memnundum alerji olmstum ve yüzüm komple soyulmustu. o zaman kullanmaya başladım. o sayede yüzüm iyileşti.fakat aşırı bir sivilcelenme oldu. şuanda kullanmadıgım zaman yanaklarım ve burnum soyuluyor.kullandıgım zaman sivilcelenme oluyor. rezalet bir durum yani .ne yapacağımı bilmiyorum.:KK43:

Uzun süredir kullanıyorum,yıllar önce roaccutane ile sivilce tedavisi olduğumda dermatoloğum vermişti
O zamandan beri çok kuru olan cildime iyi geliyor fakat içinde üre olduğu için cilt lekesi yapmaması için gündüzleri kullanmıyorum
Doktor kontrolü ile kullanılmalı herkese iyi gelmemiş yorumlara bakılırsa
O yüzden doktora danışmadan kullanmayın derim

Uzun süredir kullanıyorum,yıllar önce roaccutane ile sivilce tedavisi olduğumda dermatoloğum vermişti
O zamandan beri çok kuru olan cildime iyi geliyor fakat içinde üre olduğu için cilt lekesi yapmaması için gündüzleri kullanmıyorum

üre nasıl cilt lekesi yapıyor peki, lipo sivilce yapar mı, benim sivilceye meyilli ama kuru bir cilt, bela yani:KK53::KK53:

ürenin cilt lekesi yaptığını dermatologunuz mu söyledi?

bir ara ben de kullanıyodum ama günlük bakım için değil,çünkü bir bakım ürünü değil ama ara ara cildimde kuruluk olduğunda kullanırdım,çok memnumdum

annem kullanıyor burnunda pullanma ve soyulma vardı çok iyi geldi bu ilaç valaha hatta bitmiş ilacı bugün tekrar gidip alıcam

benim cildim karma ve çok hassas. alnımda,çenemde ve yanaklarımın burnuma yakın bölgelerinde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmıştı bir sürü.ben de kozmetik kremlerin temizleyicilerin hepsini kestim ve eczane ürünlerine yöneldim.biri de excipial hydro. liposu bayağı yağlıymış yüze sürülmesini pek tavsiye etmiyorlar bildiğim kadarıyla,ama hydrosunu ben kullanıyorum gayet güzel,memnunum şu an için,hafif bir nemlendirici,hiçbir zararını görmedim henüz. :KK31:

1 senedir Lipo'u ellerime kullanıyorum, bazen ayaklarıma falan da sürdüğüm oluyor. Çantamda hep vardır, kışın özellikle çok yararını gördüm. Yüzüme hiç denemedim ama..

ben bir yılı aşkın bir süre kullanmıştım yıllar yıllar önce tüylenme yapmıştı yüzümde kızlar önermiyorum

Uzuuun zamandır giremiyordum forma o yüzden cevapları yeni okuma fırsatım oldu.
Evet bende kullanmayı bıraktım.
İlk kullandığımda yani cildimde kurulukdan pullanma olduğu döndem çok iyi geldi.Ama sonrasında çok yağlı gelmeye başladı bıraktım.
Bir dahada cildimde problem olmadı.
Şimdi başka bir markanın ürünleirni kullanıyorum ,çokda memnunum

şimdi ne kullanıyorsun arkadaşım.. benimde yüzüm karma ve cok kurudu.. yüzümü kreme buluyorum ama nafile emiyor 5 dakika da.. ne yapacagımı sasırdıö. göz kapagım bile kurudu yaaa..............

m kızlar.. Benim de elimde egzema vardı.. Dr gittim.. Bana bir krem bir hap ve excipial lipo yu yazdı.. Ayrıca nilena frambuazlı sabun önerdi.. Hapı ve kremi gece yatmadan önce kullandım on gün.. Ve gün içinde üç defa önce nilera sabunla ellerimi yıkadım arkasından excipial lipoyu kullandım.. Mükemmel ve bembeyaz pamuk gibi ellerim var.. Bir de elleri kuru olanlar mümkün olduğunca elinizi suya sokmayın.. Dr.um önerdi.. Her işimi eldivenle yapıyorum.. Excipial lipoyu devamlı kullanabileceğimi söyledi eczacı.. Ben de bir haftadır artk yatarken kullanıyorum hiç bir sorunum yok.. Dr şölen hanıma tekrar tşk..

ben uzun yıllardır kullanıyorum, kızıma da 1 yaşından beri kullanıyorum. cildim çok hassas ve sedef hastasıyım kızımda da (aşırı kuruluktan dedi doktor) egzama görüldü çok memnunuz korkunç rahatlatıyor, kaşıntıyı ve gerginliği hafifletiyor ama şuara piyasa da bulamıyorum malesef bulan varsa lütfen eczane ismi bekliyorum.

kızlar excipial lipo kremi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oğlumun egzaması için aldım çok güzel bir nemlendirici olduğu için topuk çatlaklarıma da kullanıyorum ve inanılmaz bir değişim var en azından o iğrenç görüntü gitti ve çatlaklarım yok sayılacak kadar azaldı bunu da eklemek istedim.

Benim birbucuk aylik bebegimin yuzunde kizariklik oldu.Bugun dr a gittik oda kortizon iceren bi krem verdi birdr bu kremi verdi ama prospektusunde bir yasin altinda.sut bebekleri icin kullanilmaz diyor.Doktor niye verdi ona ragmen anlamadim.ne yapayim bebegimn yuzune sursemmi bu kremo dra guvenipte...ama icimdeki ses surme diyor bilemedim.kafam karisti cok fena:KK43:bir kac aylik bebegi icin excipial lipo kullanan varmi aranizda arkadaslar lutfen biseyler yazarmisiniz.

bu kremi ben de yüzümü nemlendirmek için kullanıyodum ama cilt doktoru bunu sürekli kullanmanın ilerinde ciltte kalıcı kızarıklıklara yol açabileceğini ve kullanmamı söyledi, o günden beri yüzüme sürmüyorum ama vücudum için nemlendirici olarak kullanmaya devam ediyorum...
Ben de bu kremi kullanıyorum. Lakin eczanedeki beyefendi surat hariç tüm vücuda kullanabilirsin dedi. Suratta kullanmayın o sebeple.

X