bologna excilor nasıl bayadır kullanıyo olmalısın almayı düşünüyorum ama işe yaramıyorsa boşuna vakit kaybetmeyeyim ?
Peki devamlı çorap ve kapalı ayakkabı giyiyor musun?Merhabalar,
Bu foruma bayadır üyeyim ancak paylaşımda bulunmamıştım. Ayak mantarı konusunda araştırmada olanlar için yardımcı olmak adına kendi tecrübemi paylaşayım istedim.
Benim de ayak baş tırnaklarımda mantar vardı, forumlarda hangi ilaç hangi krem daha iyi gelir diye araştırıp durdum sonra eczaneye gidip en çok hangi ürünün satıldığını sordum, excilor'u önerdi eczacım, 60 TL gibi bir rakam ödeyerek aldım. (2014 yaz sonu ) Yaklaşık 2 ay düzenli olarak sabah akşam kullandım ve tırnak uzadıkça mantar kayboldu. Ancak benim tırnaklarımın orta-üst kısımlarında olduğu için 2 ayda geçti, süreç mantarın oluştuğu yere göre değişebilir sanırım. Üzerinden 8 - 9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ben çok memnum kaldım herkese öneririm
Peki devamlı çorap ve kapalı ayakkabı giyiyor musun?
Ben çoraplarımı hiç çıkarmıyorum ayaklarım üşüdüğünden, kullandıktan sonra çorap giymeye devam ettiğim takdirde tekrarlar mı acaba?
Çok teşekkür ederimİlk kullanımlarımda yaz sonuydu o yüzden pek giymiyordum ama kullandığım sürede illa ki çorap giydim, çorap giymeden 5 dk önce sürersen sorun olmaz hemen kuruyor zaten. Sonrasında havalar soğuyunca sürekli çorap giydim zaten. Yani benim mantar geçer geçmez havalar soğudu ve sürekli çorap giymiş olmama rağmen tekrarlamadı daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?