• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EXCİLOR kullanan var mı ???

merhaba arkadaşlar sorularınızı görünce yanıtlamak istedim. ben yaklaşık 6 ay kullandım. ama benim ayaklarımın iki baş parmağındada tırnak mantarı vardı ve fotoda ki gibi değil çok daha kötüydü. sağ parmağım 2 hafta içinde hızlıca yarısına kadar uzadı sonra normal hızda uzamaya başladı ve temiz tırnak çıktı. sol tırnağım için aynı şeyi söyleyemicem ama ilaç kalem şeklinde olduğu için önce sağ parmağıma sürüyodum(alışkanlık) heralde sol ayağıma sürerken ucuna tam ilaç gelmemiş oluyodu ve o yüzden geçmediğini düşünüyorum yani bu tamamen benim tahminim. yani biri düzelirken öbürünün öyle kalması anlamsız. Allah'a şükür sağ ayağımda hiç bişey kalmadı inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. ben bir kaç yıldır uğraşıyorum bu sıkıntıyla şimdi yeniden excilor aldım. bakalım sol tırnağıma kullanıcam sadece umarım o da düzelir :) isteyen arkadaşlara fotoda atabilirim. umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.

Merhaba selin_89 bana tırnaklarınızın önceki halinin fotosunu atar mısınız ? bugun aldım excilor u ? Ama bende bayaa ilerlemiş bi tırnak mantarı var.

Arkadaşlar işe yarıyor :KK47:
Kullanmak isteyenlere duyurulur! Biraz sabır gerek!

Back