- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Eşim çalışmamdan taraftar değil çalışmak banada iy gelicek biliorum ama ikna edemiorum;(((
Sen gerçek misin? Bu yazım hatalarını bilerek yapıyorsun dimi seni seni kekleme biziÇok çevrem de yok bi akrabada yok hakket adaptasyon sürecinide atlattım işim güçüm takıntım eşim olmuş anlıycagnz örgü ör temzlik yap çokça kitap oku o da bi yere kaar
Kim kıza facesin dedi çok ayıp hanımlarBenim derdim bana yetio bide face sin diyenlere kendimi ispatlmk zorunda değilşm rica ediorum yazmayın fake olduğumu düşünüosanız anlaştık
Bu evlilik adam açısından berbat. Sizi terketme ihtimali yüksek. Yani en azından ben öyle yapardım. Tedavi olun. Bu evlilik düzelmese bile ileriki yaşamınızda hayrını görürsünüz. İçinizden geliyor ama güzel değil yaptıklarınız.Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
zipzip'in surekli yaş sormasi gibi, ben de habire 'fake bu' demekten dalga konusu olacam
ama bence yine fake bu
Sizi kıskanmasını mı istiyorsunuz. Kıskanılmak sizin için bir ihtiyaç mı? Sizin sevgi diliniz kıskanmak mı?Batmıyordu çünkü ewlenmeden önce hiç kıskanç değildim çalışıodum hatta kıskanılıodum fazlaca ama şimdi kıskanmıo bile beni çünkü kıskançak ortam yok buda beni bu hale soktu
Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee