- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Siz de ilk kez kıskanç kadın sendromu okuyor gibisiz valla.
Kaçıncı vakka acaba kk da kıskançlık krizlerini dile getiren.
Bana son derece gerçek geldi konu.
Yoksa cinsellikten dem vururdu ayrıca reyting için.
Bende sen gibiyim kıskanıncaAslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
şaka gibi bir şeyAslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Benim derdim bana yetio bide face sin diyenlere kendimi ispatlmk zorunda değilşm rica ediorum yazmayın fake olduğumu düşünüosanız anlaştık
bana hiç garip gelmedi.Bugün okuduğum konuların yarısı yeni üyeler tarafından ve kıskançlık üzerine açılmış, ya kadın kıskanç ya da adam o yüzden bana inandırıcı gelmedi.
bana hiç garip gelmedi.
gözüm alıştı benim kk da kıskanç kadın tiplemesine.
erkeğin de kıskanç olması Türkiye'de yadırganacak bir durum değil
Bence insanların psikolojileri daha çok bozulmaya başladı. Belki onla alakalı bir şeydir. Ama "aşırı kıskancım" şeklinde başlayan konu sahiplerinin kocalarının psikolojisi merak etmiyor değilim bu aşırrrııı kıskanç kumpasında.Değil tabii orada seninle hemfikirim, ama bu kıskançlık konularının peş peşe gelmesi de, Türkiye'de acaba kadın ve erkeklerin zaten var olan kıskançlık krizlerinde patlamamı yaşandı düşüncesini getiriyor aklıma.
Bence insanların psikolojileri daha çok bozulmaya başladı. Belki onla alakalı bir şeydir. Ama "aşırı kıskancım" şeklinde başlayan konu sahiplerinin kocalarının psikolojisi merak etmiyor değilim bu aşırrrııı kıskanç kumpasında.
Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee
Benim iş arkadaşımın eşi 9 yaşındaki kızını babasıyla yollamıştı iş yerine, çocuk bana evli misin çocuğun var mı babam yakışıklı mı gibi şeyler sormuştu te Allahım
Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???