Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

valla meraktan olucam soyle yanyana ikinizin bi resmini ekleyin boyle cok havada kaliyor yorumlar cunku.

Erkeğinide çok kıskanıp evdeki huzur bozan kadınları hiç anlamıyacağım , kendinize güveniniz yok , adamı bunaltmaktanda vazgeçin , çok naz aşığı usandırır bu durumda evliliği riske atar mutsuzluk çoğalır , elinizdeki mutluluğu elinizin tersiyle itmeyiniz

simdi soyle oluyo biz esimde bende calisiyoruz, aksama kadar nasil esimi kiskandirabilirim diye kirk takla atiyoruz karsilikli, is arkadasina asilmakli dersin baskaba oglen yemegine gitmekmi dersin aksam bi kahveye gel diye uygunsuz teklifmi dersiz girla yani. sonra aksam kozlarimizi paylasiyoruz kim daha cok kiskancak diye.
senin esin bak cok mantikli davranip calismana zin vermemis isiniz yariya inmis.
cok iyisin boyle aynen devam

Çok çevrem de yok bi akrabada yok hakket adaptasyon sürecinide atlattım işim güçüm takıntım eşim olmuş anlıycagnz örgü ör temzlik yap çokça kitap oku o da bi yere kaar
iste bence sorun burda COKCA pembe kadin romanalri okuyosan senin icin tedavi sureci artik cok gec. gecmis olsun Allah kurtarsin bacim.
ama COKCA okuya okuya beyin cerrahida cikabilirsin oda ayri tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…