Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee
Erkeğinide çok kıskanıp evdeki huzur bozan kadınları hiç anlamıyacağım , kendinize güveniniz yok , adamı bunaltmaktanda vazgeçin , çok naz aşığı usandırır bu durumda evliliği riske atar mutsuzluk çoğalır , elinizdeki mutluluğu elinizin tersiyle itmeyiniz
Bende inş o olgunluk sewiyesine gelirim çalışmıorum değil eşim izin vermio aslında buda sıkıyo cnımı artık beni kıskanacagı alan yok flört ederkn nişanlıyken aşırı kıskanç herseyimi didikler di ama artık hiç bişeymi karışmıo kıskanmıo çalışmayı birazda beni kıskansın die istiorum belki kıskandırmak için kıskanmıo çünkü hep beraberz hep gözünün önündeyim
simdi soyle oluyo biz esimde bende calisiyoruz, aksama kadar nasil esimi kiskandirabilirim diye kirk takla atiyoruz karsilikli, is arkadasina asilmakli dersin baskaba oglen yemegine gitmekmi dersin aksam bi kahveye gel diye uygunsuz teklifmi dersiz girla yani. sonra aksam kozlarimizi paylasiyoruz kim daha cok kiskancak diye.
senin esin bak cok mantikli davranip calismana zin vermemis isiniz yariya inmis.
cok iyisin boyle aynen devam
Çok çevrem de yok bi akrabada yok hakket adaptasyon sürecinide atlattım işim güçüm takıntım eşim olmuş anlıycagnz örgü ör temzlik yap çokça kitap oku o da bi yere kaar
iste bence sorun burda COKCA pembe kadin romanalri okuyosan senin icin tedavi sureci artik cok gec. gecmis olsun Allah kurtarsin bacim.
ama COKCA okuya okuya beyin cerrahida cikabilirsin oda ayri tabi.