evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

ya 40 yılda bir erken uyudum onda da bombayı kaçırmışım, bir alarm falan olsa da böyle ekşınlı konularda bildirim gelse keşke :))

Evet ya bende kaçırdım, o konu sahibi ilede baya dalga geçmiştim. :)
Nasıl hayal dünyası var bu manyakların bilmiyorum. Adam şoku uzun süre atlatamaz herhalde.

Ben de bir çocuklu evli adama aşıığım. Her gün sesini dinliyorum ve fotoğraflarına bakıyorum, mutsuzum. Burda bizi yargılayanlar ANLAYAMAZLAR bunu.
Sende sna sylenenleri edilen beddualari anlayamazsn anlayabilck kapasiten olsa bu yaptgnin ahlaksizlk oldgnu anlardn

Diş hekimi bir de manyak

Konuyu okudum da şimdi hakkaten aşmışlar yine , ama silinen konunun fakelere ne faydası olacak ki ibreti alem için sabitlense neyse ahahha.

Konuyu okuyabilmen mümkün değil ki okunmasın diye kazen sildi başka konu ile karıştırıyorsun

Sakin ol ayol, çok büyük ihtimal fale zaten.
Ban yemicegmi bilsem.dha neler dicemde suan terbiye sinirlarimi zorluyorum.hayatim. valla ben hirsimi alamiyom.bunlardan zeka yoksunu bunlar resmen. Babamin basina geldi ve elime geciremedm onu o yzden alamiyrm hirsimi..

google aramada konunun ilk sayfası çıkıyor

"Iyi günler arkadaşlar bundan yaklaşık bi 4 ay önce sevgilimin telefonunda" arayın çıksın.

O kadarını bende buldum da önemli olan yorumlardı ben zaten konuya yorum yapmış dalga geçmştim benim için önemli olan Kazen'den sonra ki bölümdü kaçırmışım içime oturdu şu an.

Konuyu okuyabilmen mümkün değil ki okunmasın diye kazen sildi başka konu ile karıştırıyorsun

rumuzyokk konu sahibi anahtar kelimeler de tutuyor 9 mart 2015 de açılmış iki tane telefonlu ve bol maceralı konu mu var?

Kimliğini ne yapıcam zaten de konuyu öğrenme merakım giderildi en azından. :)

google amcadan hiçbişey silinmiyor yahu hakikaten konuyu ön belleğe atmış bile duruyor, yorumlarda da bir tek medcezir in yorumu duruyor diğerleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…