- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
o kizi bulup byle yapasim geldi suan
Demi okula gitmedigimiz gün okulda olay olmasi gibi..Ben dün 2 ye kadar burdaydim hic görmedim bdv de degildi o zamanya 40 yılda bir erken uyudum onda da bombayı kaçırmışım, bir alarm falan olsa da böyle ekşınlı konularda bildirim gelse keşke :))
ya 40 yılda bir erken uyudum onda da bombayı kaçırmışım, bir alarm falan olsa da böyle ekşınlı konularda bildirim gelse keşke :))
Valla tamamen silindi..
Valla artık akıllansınlar da fake konu açmasınlar..
Sende sna sylenenleri edilen beddualari anlayamazsn anlayabilck kapasiten olsa bu yaptgnin ahlaksizlk oldgnu anlardnBen de bir çocuklu evli adama aşıığım. Her gün sesini dinliyorum ve fotoğraflarına bakıyorum, mutsuzum. Burda bizi yargılayanlar ANLAYAMAZLAR bunu.
Valla son yorumu ben yaptım çok kızmıştım konuya çünkü. Benden sonra kazen dedi bu diş hekiminin kimliğini açıklayalım mı falan diye. Açıklayın d görsün dedim. Valla ad soyad fotolar her şey ortaya döküldü. Ben de şok oldum. Ne yalan söyleyeyim eheheh
Sen nerden okuduuuunnnKonuyu okudum da şimdi hakkaten aşmışlar yine, ama silinen konunun fakelere ne faydası olacak ki ibreti alem için sabitlense neyse ahahha.
Konuyu okudum da şimdi hakkaten aşmışlar yine, ama silinen konunun fakelere ne faydası olacak ki ibreti alem için sabitlense neyse ahahha.
Sen nerden okuduuuunnn
Silinen konuyu nasıl okudun? Çıkmıyor ki?
Konuyu okudum da şimdi hakkaten aşmışlar yine, ama silinen konunun fakelere ne faydası olacak ki ibreti alem için sabitlense neyse ahahha.
Ban yemicegmi bilsem.dha neler dicemde suan terbiye sinirlarimi zorluyorum.hayatim. valla ben hirsimi alamiyom.bunlardan zeka yoksunu bunlar resmen. Babamin basina geldi ve elime geciremedm onu o yzden alamiyrm hirsimi..Sakin ol ayol, çok büyük ihtimal fale zaten.
google aramada konunun ilk sayfası çıkıyor
"Iyi günler arkadaşlar bundan yaklaşık bi 4 ay önce sevgilimin telefonunda" arayın çıksın.
Konuyu okuyabilmen mümkün değil ki okunmasın diye kazen sildi başka konu ile karıştırıyorsun
Sende sna sylenenleri edilen beddualari anlayamazsn anlayabilck kapasiten olsa bu yaptgnin ahlaksizlk oldgnu anlardn
Bulamadım adamı yaw, bir el atın da buluverelim. Ya da kazen isim konusunda yemiş sizi.
Valla her yerde aradım bulamadım. İsmi var.Kimliğide mi belli nereden arıyorsun face mi ?
Valla her yerde aradım bulamadım. İsmi var.
ayy bu evli ve çocuklumuymuş şok geçirdim şu anYa bk sn bni yarglymzsn tmm mı ?!!
Ben evli ve çcklu adama aşğm anlyn mu?
O adam: