evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
Canım burda mağdura yardım ediliyor suan mağdur adamın eşi. O açsa bi konu aldatılıyorum diye sayfalarca yardım mesajı gelir.

Motor olma kendin ol öyle çok daha güzelsin ULAN kendisine 5 çocuk vermiş kadını bile aldatan adamın sana ne hayrı olur AYRICA 5 çocuklu adamla bile görüşmeye tenezzül edicek kadar kim ezdi küçük düşürdü seni ne yaşadın sen böyle bu nasıl bir karaktersizlik nasıl bir eziklik nasıl bir varoşluk.BAN yersem böyle şeyler için yiyim değer be vallahi.Sizin gibi karılar yüzünden ortalık bilmemne çocukları kaynıyo.SİNİRLENDİM.Teşekkürler.

bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
Valla yaşınız 13-15 değilse iki haftadır tanıdığınız ve ortalama bir haftasında şiddetle reddettiğiniz adamı nefes olarak görmeniz biraz tuhaf.
Ya o yaşlardasınız ya da bu yaşınıza kadar erkeklerin olmadığı bir adada yaşadınız.

Bence dalga degil cunku cogu kisi boyle yasiyor. Evli evli yada bekar evli. Cevremde bir dolu kiz var evli erkeklerle bulusuyor otellere gidiyor. Bi kac saat kaliyor hicbisey olmamis gibi hanim hanimcik kiz oluveriyor. Siz koyde falanmi yasiyorsunuz. Cogu sehirler hep boyle. Toplum iyice cozuldu.

Evet ya böööle mi yardım ediliyoo yane evet yaa. Çok ciddi bi şey sanmış kız burayı yane. Bu ne yardım yane.. Allah Allah yane..
Bi KLAVUZ! olun yane ya..

( Dalga geçiyorsan da söyleyeyim, daha dün bizimle böyle dalga geçen bir adamın kimliğini Kazen burda açıkladı, fotolarını paylaştı haberin olsun )...

Ovv ekşınlı konu...

Evli adama aşık olunmasını bir derece anlarım da iki haftada aşık olmak ı ıh yemezler...

Aa ne zaman kız, kimmiş o, ben nasıl kaçırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…