Nasıl kaçırdınız kız olayı? Dün sevgilimin telefonu konusu vardı ya hah işte orda. Adamın küçüklük fotosunu bile paylaştı valla. Adını da yazdı..
Kazen sildi konuyu..Inanki hep karsima cikti, basligi pek ilgimi cekmedigi icin hic bakmadim dur bakim bi
Kazen sildi konuyu..
ayy iğrenç o türbanlı fantazili konuydu dimi vay be iyi olmuş deşifre olduğu sapık herif
Aaa o konu sahte mi çıktı bakıyorum hemen. Ben zaten dalga geçmiştim onunla. Ne sapık insanlar var ya.
Valla çocukluk fotosuna kadar paylaştı kazen. Ama sonra konu silindi arkadaşlar bulamazsınız yani.
ya 40 yılda bir erken uyudum onda da bombayı kaçırmışım, bir alarm falan olsa da böyle ekşınlı konularda bildirim gelse keşke :))
Ben bunu nasil kacrdm ya erkende uyumadim ama nolms bilgece konu tamamenmi silndi cok mrk ettimValla çocukluk fotosuna kadar paylaştı kazen. Ama sonra konu silindi arkadaşlar bulamazsınız yani.
Senin yüzünden firar etti konu sahibi, ürküttün ceylanı.Valla son yorumu ben yaptım çok kızmıştım konuya çünkü. Benden sonra kazen dedi bu diş hekiminin kimliğini açıklayalım mı falan diye. Açıklayın d görsün dedim. Valla ad soyad fotolar her şey ortaya döküldü. Ben de şok oldum. Ne yalan söyleyeyim eheheh
Valla çocukluk fotosuna kadar paylaştı kazen. Ama sonra konu silindi arkadaşlar bulamazsınız yani.
Hadi yaa üzüldüm bilmek isterdimKazen sildi konuyu..
şuan senle aynı şeyi duşunuyorumAmaan iyi ki bi erken uyumuşum dün gece, kaçırmışım ekşını
Ben bunu nasil kacrdm ya erkende uyumadim ama nolms bilgece konu tamamenmi silndi cok mrk ettim
Valla artık akıllansınlar da fake konu açmasınlar..Senin yüzünden firar etti konu sahibi, ürküttün ceylanı.
Urkmesi gereken bizmiyiz 5 cocuklu adammi yada o adamin esimi o once urkcegi insanlari bi ayirt etmeyi ogrensin once o kizi bulup byle yapasim geldi suanSenin yüzünden firar etti konu sahibi, ürküttün ceylanı.
Tuh be cok uzuldum kacirdgma uye oldgmdan beri bi necmi bey vardi ama o alenen yapiyodu baska denk gelmedydim mrk.ettm valla bilgeceValla tamamen silindi..
Valla artık akıllansınlar da fake konu açmasınlar..
Sakin ol ayol, çok büyük ihtimal fale zaten.Urkmesi gereken bizmiyiz 5 cocuklu adammi yada o adamin esimi o once urkcegi insanlari bi ayirt etmeyi ogrensin once o kizi bulup byle yapasim geldi suan