evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

Nasıl kaçırdınız kız olayı? Dün sevgilimin telefonu konusu vardı ya hah işte orda. Adamın küçüklük fotosunu bile paylaştı valla. Adını da yazdı..

Aaa o konu sahte mi çıktı bakıyorum hemen. Ben zaten dalga geçmiştim onunla. Ne sapık insanlar var ya.

Ben de bir çocuklu evli adama aşıığım. Her gün sesini dinliyorum ve fotoğraflarına bakıyorum, mutsuzum. Burda bizi yargılayanlar ANLAYAMAZLAR bunu.

ya 40 yılda bir erken uyudum onda da bombayı kaçırmışım, bir alarm falan olsa da böyle ekşınlı konularda bildirim gelse keşke :))
Valla son yorumu ben yaptım çok kızmıştım konuya çünkü. Benden sonra kazen dedi bu diş hekiminin kimliğini açıklayalım mı falan diye. Açıklayın d görsün dedim. Valla ad soyad fotolar her şey ortaya döküldü. Ben de şok oldum. Ne yalan söyleyeyim eheheh

Senin yüzünden firar etti konu sahibi, ürküttün ceylanı.

ya bu evli adamlardan ne istiyonuz kardesiiim.bekarlarin kökùne kıranmı girdi gidin onlarin pesine dusun.onlar kessin nefesinizi allah allah

Amaan iyi ki bi erken uyumuşum dün gece, kaçırmışım ekşını

Valla çocukluk fotosuna kadar paylaştı kazen. Ama sonra konu silindi arkadaşlar bulamazsınız yani.

Silindi mi o konu iyi olmuş . Sahte olmasını geçtim dini değerlerle alay ediyorlar akıllarınca .isabet olmuş silinmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…