- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her türlü arattım, bulamadımKapatmıştır o hesaplarını. Bir de diş hekimi güya o şekilde arattın mı googledan
Tobe yarabbim diyerek gectm o.msji ben alintilamis beni hanimefendi ama..ayy bu evli ve çocuklumuymuş şok geçirdim şu an
Yahu nasıl buldugunuzu bizede bı sozleyesenız cok meraklandım benO kadarını bende buldum da önemli olan yorumlardı ben zaten konuya yorum yapmış dalga geçmştim benim için önemli olan Kazen'den sonra ki bölümdü kaçırmışım içime oturdu şu an.
Yahu nasıl buldugunuzu bizede bı sozleyesenız cok meraklandım ben
Yahu nasıl buldugunuzu bizede bı sozleyesenız cok meraklandım ben
evet sıteye yonlendırıp hata verdı banada pfff cokta gec yattım ama nasıl kacırdm kı ya kesın ben oyun oynarken olduCanım ben o konuyu biliyordum zaten yorumlarda yapmıştım ama ben yokken olmuş ne olmuşsa googleda çıkıyor ama sadece konu çıkıyor yorumlar yok ki.
ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((
ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((
Konuyu okudum da şimdi hakkaten aşmışlar yine , ama silinen konunun fakelere ne faydası olacak ki ibreti alem için sabitlense neyse ahahha.
Ya bk sn bni yarglymzsn tmm mı ?!!
Ben evli ve çcklu adama aşğm anlyn mu?
O adam:
Valla ilk mesajını cıddı cıddı yazdıgı ıcın muneccım degılım anlayamam tabıkıdeoff keske silmeseydi cidden. Ben tam silmeden ekran goruntusu alayim dedim ama kazen coktaan silmisti )
O anlamaz tatlisim ya ))
Gerçekten diş hekimimiymiş?Diş hekimi bir de manyak
Gerçekten diş hekimimiymiş?
Evet evet. Mezuniyet fotolari bile vardi ) Kucukluk fotosu da vardi eheheh )
yakışıklı mıydı bariEvet evet. Mezuniyet fotolari bile vardi ) Kucukluk fotosu da vardi eheheh )
Tövbe tövbe ya! Adamdaki fantezi dünyasının genişliğine bak.
yakışıklı mıydı bari
Gerçekten diş hekimimiymiş?
ne tipler var şu hayatta yaa.. Adam fanteziyi fake konularda arıyo )Terbiyesiz adam iste ya. Aay onun hastalarina Allah yardim etsin. Allah bilir neler dusunuyordur, hiii tovbeler olsun..
Yok be tipsizin tekiydi valla )
Terbiyesiz adam iste ya. Aay onun hastalarina Allah yardim etsin. Allah bilir neler dusunuyordur, hiii tovbeler olsun..
Yok be tipsizin tekiydi valla )
Öyleymiş baksana şok oldum. Sapık ya