evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

Evet ya böööle mi yardım ediliyoo yane evet yaa. Çok ciddi bi şey sanmış kız burayı yane. Bu ne yardım yane.. Allah Allah yane..
Bi KLAVUZ! olun yane ya..

( Dalga geçiyorsan da söyleyeyim, daha dün bizimle böyle dalga geçen bir adamın kimliğini Kazen burda açıkladı, fotolarını paylaştı haberin olsun )...

Aaa o kim ben kaçırdım onu

Evet ya böööle mi yardım ediliyoo yane evet yaa. Çok ciddi bi şey sanmış kız burayı yane. Bu ne yardım yane.. Allah Allah yane..

( Dalga geçiyorsan da söyleyeyim, daha dün bizimle böyle dalga geçen bir adamın kimliğini Kazen burda açıkladı, fotolarını paylaştı haberin olsun )...
Hadi yaa sahi mi? Ben neden gormedim canim o_O

Bizi diğer canlılardan ayıran şey:
aşk denen hormonların oyununa gelmememiz, düşünebilen beynimiz ,nefsimize engel olabildiğimiz düşüncemizdir konu sahibi.

Aa ne zaman kız, kimmiş o, ben nasıl kaçırdım...

Nerde hani hangi konu, ben de kaçırmışım :-)

Nasıl kaçırdınız kız olayı? Dün sevgilimin telefonu konusu vardı ya hah işte orda. Adamın küçüklük fotosunu bile paylaştı valla. Adını da yazdı..
Inanki hep karsima cikti, basligi pek ilgimi cekmedigi icin hic bakmadim dur bakim bi :KK66:

Konu sahibi ilk msejndan baska bisey okumadim ben ama suan sana yazmak istedklerimi keske yazabilsem.kendime hakim olmayip. Sizin gibilere ne diyim ki nasi bi zihniyet nasil bi ahlaksizlik bu anlayamiyorum. Allah akil fikir versin valla senin huyun suyundaki zihniyetindekilerin nesli kurusun daha ne diyim! Cekin evli barkli adamlardan elinizi. Gerci adamdaki terbiyeszlikte ayri ama..

Canınız sıkılıyorsa yapılacak şey belli..... allah on parmağı niye vermiş....:KK14:

Sen kendi hayatını ciddiye almıyor 5 çocuklu bir adama aşık oldum diyorsun, bizden ne gibi ciddiyet bekliyorsun? Ben kadın- erkek konularında oldukça relax açık görüşlü biriyim, ama evli bir adama nasıl aşık olunuyor gerçekten anlamıyorum. Evli bir adamı direk kardeş, abi gözü ile görüyorum. Dönüp bakıp incelemem bile. Neyse sen duygularına yenik düştün diyelim. Yapman gereken şey basit o adamdan uzak durman gerekiyor.

Nasıl kaçırdınız kız olayı? Dün sevgilimin telefonu konusu vardı ya hah işte orda. Adamın küçüklük fotosunu bile paylaştı valla. Adını da yazdı..
ayy iğrenç o türbanlı fantazili konuydu dimi vay be iyi olmuş deşifre olduğu sapık herif

X