• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatif:KK42:bütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim:KK42:

kızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatif:KK42:bütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim:KK42:
keşke yapmasaydın canım, enerjini düşürdün...o testler çok da güvenilir değilmiş ben bugün baya bir araştırdım nette...sen itibar etme onlara, bikaç gün daha sık dişini kan testi yaptır lütfen.

mrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
Tatlim ara verip vermemek sizin tercihinize kalmis masallah yaslariniz da cok genc ve musait beklemeye, siz bilirsiniz dilerim Rabb'im cok bekletmeden verir bebislerinizi kucaginiza ;)

Off canim ya naptin sen 10 gunde kanda bile cikmiyor idrarda cikar mi? Itibar etme o testlere bosuna da para harvama alt tarafi 4 gun daha bekleyeceksin ;)

mrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
aşılamanın kaçıncı gününde adet oldun canım?henüz birkez deneiysen bence ara verme vücudun ilaçlara alışmışken denemek bence daha mantıklı gibi.

erken gebelik testleri adetten bi 3-4 gün öncesi sonuç veriyormuş canım daha var adetee üzülme .perşembe ben kan tahlili yaptıracağım.

Tatlim ara verip vermemek sizin tercihinize kalmis masallah yaslariniz da cok genc ve musait beklemeye, siz bilirsiniz dilerim Rabb'im cok bekletmeden verir bebislerinizi kucaginiza :KK66:

Off canim ya naptin sen 10 gunde kanda bile cikmiyor idrarda cikar mi? Itibar etme o testlere bosuna da para harvama alt tarafi 4 gun daha bekleyeceksin :KK66:
canım sağol kızlar iyi ki varsınız paylaşmak çok güzellll :KK51:

Canım yaşın daha genç bu yüzden çook avantajlısın. Aslında ara verebilirsin belki kendiliğinden bile hamile kalabilirsin. Çünkü çook gençsin. Ama yine de sen bilirsin. Biraz dinlen güç topla sonra yeniden denersin

Daha çok erken canım. Vakiti geldiğinde kanda yaptır. Moralini hemen bozma lütfen.. Buradahepimizbekleyiş içersindeyiz çok zor ama sabretcez canım:)

hayılrsı olsun canım güzel haberler ver i ben de cuma yaptıracağım
Insallah canim karnim hafiften agriyo bi agrimiyo bi agriyo bende anlamadim hem adet olacak gibiyim hem degilim.aslinda adeti bekleyip yaptirsak iidi aa hem dr butarihte yaprirmami istedi hemde pihtilasma sorunum var erken ogrenirsem tedbir ixin daha ii olacak hemen kan sulandirici igneye baslayacak.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum fırsat buldukça. Hamile haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkşa kavuşurlar bebişlerine. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara da tek tavsiyem sabır ve tevekkül.
Gelelim bana :) aşılamamın 12. Günü bugün belirti falan yok galiba yani kendimi çok dinlemedim belkide ondandır.olursa bğyük sürpriz olacak banada...ama olmazsa tüp bebek başlayacağım artık aşılama bana sadece vakit kaybı olarak geliyor...hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.

[QUOTE="bcelik, post: 37957792, member: 525615"ar merhaba uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum fırsat buldukça. Hamile haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkşa kavuşurlar bebişlerine. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara da tek tavsiyem sabır ve tevekkül.
Gelelim bana :) aşılamamın 12. Günü bugün belirti falan yok galiba yani kendimi çok dinlemedim belkide ondandır.olursa bğyük sürpriz olacak banada...ama olmazsa tüp bebek başlayacağım artık aşılama bana sadece vakit kaybı olarak geliyor...hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.[/QUOTE]
Amin canim.bizde buay ilk defa asilama denedik esimin degerleri dusuktu oyuzden pek umudum yok benimde 10.gunum.persembe test yaptirmami istedi dr um.eger negatif olursa bizde drek tup bebek tedavisine basliycaz.dilerim olumlu sonuc alirsin

[QUOTE="bcelik, post: 37957792, member: 525615"ar merhaba uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum fırsat buldukça. Hamile haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkşa kavuşurlar bebişlerine. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara da tek tavsiyem sabır ve tevekkül.
Gelelim bana :) aşılamamın 12. Günü bugün belirti falan yok galiba yani kendimi çok dinlemedim belkide ondandır.olursa bğyük sürpriz olacak banada...ama olmazsa tüp bebek başlayacağım artık aşılama bana sadece vakit kaybı olarak geliyor...hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
Amin canim.bizde buay ilk defa asilama denedik esimin degerleri dusuktu oyuzden pek umudum yok benimde 10.gunum.persembe test yaptirmami istedi dr um.eger negatif olursa bizde drek tup bebek tedavisine basliycaz.dilerim olumlu sonuc alirsin[/QUOTE]
Kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Kizlar aralik topigimle ilgili burdaki mesajimi okuyanlar litfen bana son adet tarihinizle uygulamanin ne olacagini ve kacinci uygulama olacagini yazabilir misiniz? Aralik topigini yarin acicam kismetse alt yapisi hazir olsun ;)

kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Ben burda ailemin yanında konyada aşılamamı oldum. Çünkü burası maddi yönden daha avantajlıydı bizim için. Kayınvalidemler başka bir şehirde önce onay verdi. Ama sonra ben aradığımda böyle soğuk konuştu. Biz de bir daha aramadık. Bugün 5. günüm iananbiliyormusunuz bir kere bile arayıp sormadı. Çok zoruma gidiyor bu kadar kötü ben onlara ne yaptım. Arkasından anne anne diye pervaneyim, eşim aramz ben ararım. Tedavimi geçen aylarda iptal ettim üzülmesinler diye 1 ay orda da kaldım. Ameliyat oldu gittim. Bilemiyorum moralimi bozdular. Ne yapmalıyım sizce

Back