• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benimmm hayırlısı olsun... madem negatifti en azından psikolojik olarak adetini geciktirmedin yeni dongunu başlattın. napıcaksın gidicek misin bu ay?

canım bana dr um aşılama gununu saymadan 14. gun baktır değer ancak o zaman yukselmeye başlıyor demişti, yine de sen bilirsin.

tatlım eğer adet belirtilerin oldukça yogunsa istersen 1-2 gun daha bekle test parası vermemiş olursun :KK66: ama aklımda kalmasın diosan da git yaptır :KK66: eğer negatifse psikolojik olarak hamileyim düşüncesiyle adetini geciktirmemiş olursun.

canım çok sevindim hadi hayırlısı. idrarda 2. de göründüyse tamamdır bu iş. gözün aydın :) listemizin bacağını kırdın senden sonra hep hamile haberleri bekliyoruz :) :anneadayı::nazar:

tatlım sen nasılsın bugün? gitti mi kocişin? hadi Allah kavuştursun :KK66:
iyiyim canım ya . Gitti bugün zor oldu ama ne yapalım sabredeceğiz. Sen nasılsın. Yine herkese moraller verip günümüzü aydınlatıyorsun:)

Alenay Alenay canım öncelikle şunu söylemeliyim burda butun arkadaşlar beni bilir, ağlaya ağlaya uzun uzun yazılarımla dertleştiğim çok olmuştur. o yuzden böyle seni okuyunca da samimiyetine hayran kaldım. canım öncelikle lütfen kimsem yok deme, kimse olmasa bizler burdayız Allah'ın izniyle. birbirimizi hiç görmemiş olsak da belki hiç görmeyecek olsak da dostça burdayız. hepimiz hepimiz için buradayız. bi silkin kendine gel lütfen. olumsuz düşünceleri lütfen bi at kafandan.

öyle ki erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum çunku benim ikizlerine hamile arkadaşımda bile erken gebelik testi negatifti düşün. ikiz diyorum değerler hep iki katıyken yani. 10 kasımda çatlatma vurduysan zannediyorum aşılaman 12 kasımda olmuştu yanlış hatırlıyorsam lütfen düzelt beni. aşılama yapılan gunu bi defa saymıorun canım. senin en erken 26 kasımda test yaptırman gerek. o da kan testi. idrarda yine çıkmama ihtimali buyuk çünkü. önce bu konuda bi anlaştık mı? sil bakayım gözlerinin yaşlarını. kimsesi yokmuş kıyamam kim demiş yok die. kız bi neciyiz burda :)

sonra gelelim eski erkek arkadaşına. o günleri bi unut bak bi sürü kötü tecrubelerin var. bize bu gunlerde kötü tecrubeleri hatırlamak yaramıyor. elbetteki yanında mutlaka en guzel anıların da olmuştur ki dediğin gibi en güzel çağlarınmış ama en guzel çağlarını verdiğin o adam seni neyle ihtaf edip 1 yıl içinde evlenmiş. bu yuzden hiiiç artık onu hatırlama bence. evlenmiş çocuğa karışmış, Allah mutlu etsin de mişsin geç git boşver. aldığımız bu kadar iğne ilaç bizim psikolojimizi ciddi bozuyor. ben çizgifilm izlerken ağladım aşılamamın 10.gununde. sonra oturdum bi de güldüm kendime düşün. eğer seninle evlenceysi belki çocuğu olmayacaktı diyorsun, evet belki olmayacaktı, belki olucaktı ama yine böyle bekleticekti o bebiş. bakalım o adam kocan kadar sabırlı olabilecek miydi. kocan gibi yanında olabilecek miydi. kocan gibi sana destek olabilecek miydi. belki başına kakıcaktı. belki bu yüzden evliliğini bitirecekti. ya da belki evliyken sana iftira atacaktı ya da atıldığında inanıp gidip missilleme yapıcaktı. o yuzden onu düşünme. Rabb'im neylerse güzel eyler. sen kocana sıkı sıkı sarıl. bak en büyük destekçinmiş. ne kadarlık evlisin bilemiyorum ama 30umda tanıdım 32yim diyorsun. hemen evlendiyse 2 yıllık evlisindir. hayatının tadını çıkart. onun yanında olduğuna ve sağlık olduğunuza şükret. Rabb'in istekleri geri çevirmediğini hep biliriz, belki daha fazla istekli olmamız gerekiyor ben hep öyle düşünürüm. bak eşin tüpe de yanaşıyor diyorsun. belki o adam ona da yanaşmayacaktı. o yuzden bu tür şeyleri artık düşünme. sen ve kocan sağlıklı ve bir arada olduktan sonra Rabb'imin izniyle o bebek o eve gelicektir. ne mucizeler duyuyoruz ki senin mucize gerektiren bir durumunda yok elhamdülillah. lütfen canım. artık üzme kendini. yırtılan torbanın da yenisini alırsın senden değerli mi? yuvama geleceğine kılıfa geldi de geçsin gitsin. biliyorum ona ağlamadın o duygusal patlama sebebiydi senin için.

şimdi lütfen biraz gülümse. hadi gülümse dedim ama. bak hala gülüo mu? kız gül. hadiiii. aferin sana işte böyle :) biz varız biz yabana atma sen bizi.

Canım çok teşekkür ederim. Yemin ediyorum süpersin :)) Hafta sonu eşimle gezdik tozduk biraz başbaşa vakit geçirdik. Siteye de hiç girmedim her şeyi unuttum. Şuan moralim daha iyi ama şunu da söylemeden geçemicem ağlamak biraz rahatlattı çünkü kolay ağlayabilen bir insan değilim ve çok dolmuşum. Her şey için teşekkürler. çok sağol.

Canım geçmişe sünger çek. Emin ol birçoğumuzun seninkine benzer hikayesi var. Heleki benim çok daha feci bir hikayem var.. Anlatarak bile hatırlamak istemiyorum. Ama geçen geçiyor, eşlerimiz çok şükür iyiler ve hep yanımızdalar. Çocuktansa iyi eşi tercih ederim. Testi çok erken yapmışsın. Ha olmadıysa bile aralıkta beraber aşılama yapalım:):)

Çok sağol canım. Dediğin gibi çok şükür kocalarımızdan yüzümüz güldü. Onu dünyalara değişmem. Zaten biraz da onu mutlu etmek istediğim için bu kadar çok fazla istiyorum. O bana boş ver gitme doktora, içme o kadar ilaç. olursa olur olmazsa olmaz sıkma canını diyor. Aslında içten içe istiyor hissediyorum ama bana belli etmiyor. Aşılamayla umarım ikizleri alırsın kucağına canım. Hemde biri kız biri erkek :KK68:

benimde test yaptırmama 3 gün kaldı canım çok garibim bugün mutsuzluk ve umutsuzluk çöktü :KK43:
hayırlısını versin rabbim cnm nolursa olsun öyle deme..Biz bilemeyiz ki hayırlısını biz sadece gönlümüze hoş geleni istersiz.Rabbim hayırlısnı verir.Olsa da olmasa da vardır bunda bi hayır içini ferah tut zamanını rabbim bilir:)

Şu yüzden sordum,belki benim yumurtam iğneden çok dqha sonra çatladı ve geç döllenme oldu o yüzden değerim 33.3 gibi düşük bi değer çıktı..olumeuza alıştıramadım kendimi,olumlu düşünmeye çalışıyorum:KK43:

Canım çok mantıklı düşünüyorsun. Dediğin gibi geç çatlama olayını ben duydum. Yani kadınlar kulübünde okudum böyle bir şey. 36 saatten daha geç bir sürede çatlamış ve hamile kalmış. Umarım senin de öyledir.

hayırlısını versin rabbim cnm nolursa olsun öyle deme..Biz bilemeyiz ki hayırlısını biz sadece gönlümüze hoş geleni istersiz.Rabbim hayırlısnı verir.Olsa da olmasa da vardır bunda bi hayır içini ferah tut zamanını rabbim bilir:)
amin canım kesinlikle öyle.bulupda kaybetmektense geç olması daha iyi.bunu yaşadım çünkü.görümcem hamile 2 buçuk aylık kayınvalidemin ilk torunu olacak.o doğum yapana kadar ben hamile kalamazsam o anları yaşamak benim için çok zor olacak :( hırs falan yapmıyorum ama o gelecek günleri düşündükçe üzülüyorum onun adına çok seviniyorum ama kendi yaşayacağım hüznü düşündükçe üzülüyorum. :( elimde değil bu.birde ne zaman nasılsın diye sorsam hep midem kötü şöyle böyle diye anlatıyor.kasıtı yok biliyorum çok iyi bir insandır çok temiz kalplidir çokda severim ama ben üzülüyorum işte sadece. :(

Alenay Alenay seni böyle görmek güzel:) İnşallah kuzum Allahım verecek bize o sıpaları:)
Canım ben birkaç ay daha klomen tedavisine devam edicem. sonra hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçeyim diyorum. Ah biraz zamanım olsa neler neler yaparım da hiç vaktim yok. günümün 3 saati yollarda geçiyor. Evle iş yeri mesafem çok fazla. Nakil istedim. Eğer olursa evle iş arası yürüme mesafesinde olacak ve zamanımı yollarda heba etmicem. Ev alma işinide erteleyip tamamen tüp bebek işine yönelicem.

amin canım kesinlikle öyle.bulupda kaybetmektense geç olması daha iyi.bunu yaşadım çünkü.görümcem hamile 2 buçuk aylık kayınvalidemin ilk torunu olacak.o doğum yapana kadar ben hamile kalamazsam o anları yaşamak benim için çok zor olacak :KK43: hırs falan yapmıyorum ama o gelecek günleri düşündükçe üzülüyorum onun adına çok seviniyorum ama kendi yaşayacağım hüznü düşündükçe üzülüyorum. :KK43: elimde değil bu.birde ne zaman nasılsın diye sorsam hep midem kötü şöyle böyle diye anlatıyor.kasıtı yok biliyorum çok iyi bir insandır çok temiz kalplidir çokda severim ama ben üzülüyorum işte sadece. :KK43:
Canım ben birkaç ay daha klomen tedavisine devam edicem. sonra hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçeyim diyorum. Ah biraz zamanım olsa neler neler yaparım da hiç vaktim yok. günümün 3 saati yollarda geçiyor. Evle iş yeri mesafem çok fazla. Nakil istedim. Eğer olursa evle iş arası yürüme mesafesinde olacak ve zamanımı yollarda heba etmicem. Ev alma işinide erteleyip tamamen tüp bebek işine yönelicem.

alenay, Hakkında hayırlısı olur canım inşallah. Benim de aşılamam tutmazsa 1 kaç ay sonra tüpe geçecem. Yaşım 34 oldu sanki hergün anne olmaktan uzaklaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ama sonra herşeyin bir vakti saati var diyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

ya canım işte bunları ucretsız yaptırma ımkanı varken neden tup bebege 10.000 kusur para odeyesın, zaten manevı yıpranıyoruz bıde maddı yıkım olmasın bızlere. bir tıp fakultesıne gıt bence, klomenle vakıt kaybetme, tıp fakultesınde ucretsız yapılıyor.
ben sabırsızlıkla adet olmayı beklıyorum bakalım ne olacak. asılama yapalım dıcek mı doktor acaba o da var tabı.
asımala yaptırmak ıstememın 3 sebebi var.
1 ödev ilişkiden kurtulurum:))
2 belki ikiz olur bir tasta 2 kus vururum:))
3 ozel hastaneye gıtmekten gun saymaktan para odemekten sıkıldım yoruldum. o paralarla 1 asılamayı ozelde yaptırırdım zaten
ya ıste karmakarısıgım, dıkkatımı baska yonlere cekmeye calısıyorum. bugun oruc tutmustum, suan ezan okunuyor, hepınıze dua edecem kızlar. Rabbım aratmadan versın

kızlar bir şey sorcam progestan kullanıyor musunuz? Benim midem çok bulanıyor. size de böyle bir yan etki yaptı mı

Ben kullanıyorum canım. Ben de mide bulantısı değil de baş dönmesi ve sersemlik yaptı çok fazla. Bir de ben cirione vajinal jel ve progestan hap aynı anda ikisini birden kullanıyorum. Biraz ağır geliyor bana. Rahim duvarım çok inceliyor o yüzden hem alttan hem üstten alıyorum yani :)

ya canım işte bunları ucretsız yaptırma ımkanı varken neden tup bebege 10.000 kusur para odeyesın, zaten manevı yıpranıyoruz bıde maddı yıkım olmasın bızlere. bir tıp fakultesıne gıt bence, klomenle vakıt kaybetme, tıp fakultesınde ucretsız yapılıyor.
ben sabırsızlıkla adet olmayı beklıyorum bakalım ne olacak. asılama yapalım dıcek mı doktor acaba o da var tabı.
asımala yaptırmak ıstememın 3 sebebi var.
1 ödev ilişkiden kurtulurum:))
2 belki ikiz olur bir tasta 2 kus vururum:))
3 ozel hastaneye gıtmekten gun saymaktan para odemekten sıkıldım yoruldum. o paralarla 1 asılamayı ozelde yaptırırdım zaten
ya ıste karmakarısıgım, dıkkatımı baska yonlere cekmeye calısıyorum. bugun oruc tutmustum, suan ezan okunuyor, hepınıze dua edecem kızlar. Rabbım aratmadan versın
Canım çok mantıklı düşünüyorsun. Ben de nakil işini bir halletsem bu işe adıcam kendimi. O kadar çok problemle uğraşıyorum ki hepsi üst üste geldi. yoğunluktan izin alıp bir saat bir yere gidemiyorum yaa. Klomen kullanırken kontrollere yemek saatimde gidiyorum. Düşünün yemek yemeyip kontrole gidiyorum :(

kızlar merhaba,
puregon başlayalı 4 gün oldu, bu gün doktora kontrole gittim, yumurtaların gelişmemiş dedi,
kızlar moralim bozuldu sizin nasıl olmuştu?

iyiyim canım ya . Gitti bugün zor oldu ama ne yapalım sabredeceğiz. Sen nasılsın. Yine herkese moraller verip günümüzü aydınlatıyorsun:)

oy kuzum ya estafirullah :) elimden geldiğinde takip etmeye çalışıyorum. güzel anne adayları topiğime teşrif etmişler kimle ilgilenicem başka :) tekrar Allah kavuştursun canım, mutlaka zor olmuştur, Rabb'im daha zor ayrılıklar göstermesin inşallah. tez vakitte kavuştursun hem sizi birbirinize hem bebeğinizi size ;) amin :)

Canım çok teşekkür ederim. Yemin ediyorum süpersin :)) Hafta sonu eşimle gezdik tozduk biraz başbaşa vakit geçirdik. Siteye de hiç girmedim her şeyi unuttum. Şuan moralim daha iyi ama şunu da söylemeden geçemicem ağlamak biraz rahatlattı çünkü kolay ağlayabilen bir insan değilim ve çok dolmuşum. Her şey için teşekkürler. çok sağol.

ohhh çok sevindim. arada ağlamak iyidir. o gün de dedimya bende burda ağlaya ağlaya dertleşiyorum. sonra beni anlayan kızları görünce burda rahatlıyorum :)

kızlar bir şey sorcam progestan kullanıyor musunuz? Benim midem çok bulanıyor. size de böyle bir yan etki yaptı mı

tatlım progestan muthiş bulantı yapar, baş dönmesi yapar ve sarhoş eder. bana gunde 3 demişti dr um. çalışırken çok zor oluyordu. ama en guzel alınacak saatler inan bana. sabah 09.00-17.00-01.00

kızlar merhaba,
puregon başlayalı 4 gün oldu, bu gün doktora kontrole gittim, yumurtaların gelişmemiş dedi,
kızlar moralim bozuldu sizin nasıl olmuştu?

canım dur hemen dertlenme, geç buyuyebiliyorlar. canım test edildi onaylandı. inofolic al eczaneden gunde 3 tane iç bi de günde 3 fincan adacayı ondan sonra seyret yumurtalarını :)

sevgili kızkardeşlerim, dünya güzeli anne adaylarım;

kısmetse yarın ARALIK ayı topiğimizi açıyorum. çunku tedavisine bu ay başlamış ama aşılaması ya da tüp bebek uygulaması aralıkta olacak arkadaşlar yavas yavas gelmeye başladı, orada tekrar beraber olmak dileğiyle ;) bu arada KASIM ayı topiğinde güncellemeleri kısmetse herkes sonuç alana kadar devam ettiricem :)

ARALIK ayı için, tedaviye başlamış ya da başlayacak olanlar lütfen özelden bana kaçıncı denemesi olduğunu ve adet tarihini yazabilir mi? topiği şekillendirmeye başlayalım :)

Ben kullanıyorum canım. Ben de mide bulantısı değil de baş dönmesi ve sersemlik yaptı çok fazla. Bir de ben cirione vajinal jel ve progestan hap aynı anda ikisini birden kullanıyorum. Biraz ağır geliyor bana. Rahim duvarım çok inceliyor o yüzden hem alttan hem üstten alıyorum yani :)
Evet baş dönmesi de yapıyor bende. Jeli çok sık duyuyorum ama bana vermedi hatta dedim soruyum mu diye sonra dedim şimdi ters bişey falan der diye.. Canım çoook teşekkürler cevap için:)

oy kuzum ya estafirullah :) elimden geldiğinde takip etmeye çalışıyorum. güzel anne adayları topiğime teşrif etmişler kimle ilgilenicem başka :) tekrar Allah kavuştursun canım, mutlaka zor olmuştur, Rabb'im daha zor ayrılıklar göstermesin inşallah. tez vakitte kavuştursun hem sizi birbirinize hem bebeğinizi size :KK66: amin :)

ohhh çok sevindim. arada ağlamak iyidir. o gün de dedimya bende burda ağlaya ağlaya dertleşiyorum. sonra beni anlayan kızları görünce burda rahatlıyorum :)

tatlım progestan muthiş bulantı yapar, baş dönmesi yapar ve sarhoş eder. bana gunde 3 demişti dr um. çalışırken çok zor oluyordu. ama en guzel alınacak saatler inan bana. sabah 09.00-17.00-01.00

canım dur hemen dertlenme, geç buyuyebiliyorlar. canım test edildi onaylandı. inofolic al eczaneden gunde 3 tane iç bi de günde 3 fincan adacayı ondan sonra seyret yumurtalarını :)
Happymeal tatlım çook teşekkürler cevap için:)

mrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?

Back