Alenay canım öncelikle şunu söylemeliyim burda butun arkadaşlar beni bilir, ağlaya ağlaya uzun uzun yazılarımla dertleştiğim çok olmuştur. o yuzden böyle seni okuyunca da samimiyetine hayran kaldım. canım öncelikle lütfen kimsem yok deme, kimse olmasa bizler burdayız Allah'ın izniyle. birbirimizi hiç görmemiş olsak da belki hiç görmeyecek olsak da dostça burdayız. hepimiz hepimiz için buradayız. bi silkin kendine gel lütfen. olumsuz düşünceleri lütfen bi at kafandan.
öyle ki erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum çunku benim ikizlerine hamile arkadaşımda bile erken gebelik testi negatifti düşün. ikiz diyorum değerler hep iki katıyken yani. 10 kasımda çatlatma vurduysan zannediyorum aşılaman 12 kasımda olmuştu yanlış hatırlıyorsam lütfen düzelt beni. aşılama yapılan gunu bi defa saymıorun canım. senin en erken 26 kasımda test yaptırman gerek. o da kan testi. idrarda yine çıkmama ihtimali buyuk çünkü. önce bu konuda bi anlaştık mı? sil bakayım gözlerinin yaşlarını. kimsesi yokmuş kıyamam kim demiş yok die. kız bi neciyiz burda :)
sonra gelelim eski erkek arkadaşına. o günleri bi unut bak bi sürü kötü tecrubelerin var. bize bu gunlerde kötü tecrubeleri hatırlamak yaramıyor. elbetteki yanında mutlaka en guzel anıların da olmuştur ki dediğin gibi en güzel çağlarınmış ama en guzel çağlarını verdiğin o adam seni neyle ihtaf edip 1 yıl içinde evlenmiş. bu yuzden hiiiç artık onu hatırlama bence. evlenmiş çocuğa karışmış, Allah mutlu etsin de mişsin geç git boşver. aldığımız bu kadar iğne ilaç bizim psikolojimizi ciddi bozuyor. ben çizgifilm izlerken ağladım aşılamamın 10.gununde. sonra oturdum bi de güldüm kendime düşün. eğer seninle evlenceysi belki çocuğu olmayacaktı diyorsun, evet belki olmayacaktı, belki olucaktı ama yine böyle bekleticekti o bebiş. bakalım o adam kocan kadar sabırlı olabilecek miydi. kocan gibi yanında olabilecek miydi. kocan gibi sana destek olabilecek miydi. belki başına kakıcaktı. belki bu yüzden evliliğini bitirecekti. ya da belki evliyken sana iftira atacaktı ya da atıldığında inanıp gidip missilleme yapıcaktı. o yuzden onu düşünme. Rabb'im neylerse güzel eyler. sen kocana sıkı sıkı sarıl. bak en büyük destekçinmiş. ne kadarlık evlisin bilemiyorum ama 30umda tanıdım 32yim diyorsun. hemen evlendiyse 2 yıllık evlisindir. hayatının tadını çıkart. onun yanında olduğuna ve sağlık olduğunuza şükret. Rabb'in istekleri geri çevirmediğini hep biliriz, belki daha fazla istekli olmamız gerekiyor ben hep öyle düşünürüm. bak eşin tüpe de yanaşıyor diyorsun. belki o adam ona da yanaşmayacaktı. o yuzden bu tür şeyleri artık düşünme. sen ve kocan sağlıklı ve bir arada olduktan sonra Rabb'imin izniyle o bebek o eve gelicektir. ne mucizeler duyuyoruz ki senin mucize gerektiren bir durumunda yok elhamdülillah. lütfen canım. artık üzme kendini. yırtılan torbanın da yenisini alırsın senden değerli mi? yuvama geleceğine kılıfa geldi de geçsin gitsin. biliyorum ona ağlamadın o duygusal patlama sebebiydi senin için.
şimdi lütfen biraz gülümse. hadi gülümse dedim ama. bak hala gülüo mu? kız gül. hadiiii. aferin sana işte böyle :) biz varız biz yabana atma sen bizi.