- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.521
canım ben kendimi çok heyecanlı sabırsız ve mutlu umutlu hissediyorumTamaraaaa, aramızda 4 gün fark var. Nasıl hissediyorsun nerde aşılamanı yaptırdın canım...
aminnnnnnnninşallah arkadaşım hepimiz güzel sonuçları alırız. Senin 1 hafta olmuş. inşallah bebeğine kavuşursun canım..
Yaaa ondan mi catladilar acabacanim insallah hepimizin dualari kabul olur sen hangi ilaclari kullaniosun bu arada incirin suyu degilde sadce gunde 3 tane veya 4 tane ye fazla yeme catlamaya sebeb oluyo benim arkadasim bizzat yasadi tatlim skma guzel canini her sey olacaka ama birascik daha sabir biz pko lularin kaderi bu :)
Offf ben coktandir bekliyorum yhaa sabrim kalmadi dusuklerim var pko var kendiliginden olmuyo o bu su o derken 3.5 yildir ugrasiyoruz sabrim kalmadi sanirimcanım moralini bozma sakın önce sen iyi olmasın.Ben de 3 ay bekledim 1.ci de saatler uymadı 2.de yumrtam çatlamış kiste dönüşmüştü ve sonun da aşılamam yapıldı seni anlıyorum ama lütfen moralini yüksek tut Allah yardımcımız olsun.
çoook teşekkür ederim ben de aranıza katıldığım için çok mutluyum. Hayırlı sonuçlarla listemiz şenlenir inşallahTekrr hayirli olsun canim tekrar aramiza hos geldinilk firsatta eklicem tatlim seni su an telden giriyorum.
hkom, Canım çok teşekkür ederim. senin de tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah. Cuma günü hayırlısıyla yumurtaların toplanır inşallah canım..Kızlar merhaba,
Öncelikle U UMUDUN ARAMIZA HOŞGELDİN. Aşılaman hayırlı olsun, inşallah Allah gönlüne göre versin.
Kızlar ben şimdi doktor kontrolümden geldim. Adetimin 2. gününde puregon iğne vurmaya başlamıştım. Bugün 5. gündü, yeteri kadar yumurtam olduğunu söyledi doktorum. Hayırlısıyla önümüzdeki cuma günü yumurtalarım yeteri kadar gelişirse toplanacaklar. Salı günü yine gideceğim bakalım kontrole, dualarınızı bekliyorum.
haklısın çok zor her geçen gün vakit kaybı gibi geliyor insana ama ümitsiz değilsin en azından biran evvel inşallah gebe kalırsın arkadaşımOfff ben coktandir bekliyorum yhaa sabrim kalmadi dusuklerim var pko var kendiliginden olmuyo o bu su o derken 3.5 yildir ugrasiyoruz sabrim kalmadi sanirim
Ben de Konya da Tıp Fakültesinde Prof Kazım Gezginçe yaptırdım. inan ben de çok heyecanlıyım ve umutluyum. Çok dua ediyorum sana da edicem. İnşallah mutlu sonuçları alırız. Benim ilk aşılamam çok korkmuştum canım yanacak diye ama çok basit bir işlemmiş. Bu rahim filminden ve geçiridiğim bir kürtajdan( düşükden dolayı) dolayı muayene fobisi oluşmuştu. Ama Rabbim herşeyin sabrını veriyor. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. İçim içime sığmıyor. Anne olmak istiyorum:)canım ben kendimi çok heyecanlı sabırsız ve mutlu umutlu hissediyorumben aşılamamı özel çapa hast.Dr altay kartala yaptırdım sen nerde yaptırdın canım morelleri yüksek tutalım
amin canım inşallah.hayırlı haberler verelimBen de Konya da Tıp Fakültesinde Prof Kazım Gezginçe yaptırdım. inan ben de çok heyecanlıyım ve umutluyum. Çok dua ediyorum sana da edicem. İnşallah mutlu sonuçları alırız. Benim ilk aşılamam çok korkmuştum canım yanacak diye ama çok basit bir işlemmiş. Bu rahim filminden ve geçiridiğim bir kürtajdan( düşükden dolayı) dolayı muayene fobisi oluşmuştu. Ama Rabbim herşeyin sabrını veriyor. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. İçim içime sığmıyor. Anne olmak istiyorum:)
ümitsiz değildim bu gune kadar gıttım hıc yumurta yok demesı mafettı benı yhaaahaklısın çok zor her geçen gün vakit kaybı gibi geliyor insana ama ümitsiz değilsin en azından biran evvel inşallah gebe kalırsın arkadaşım
kızlar listemizi güncelledim.
mamii sen ne durumdasın canım? ne
günaydın inşallah CNm yaa çok heyecan var birde karın ağrısı olmasa güzel sonuçlara çok ihtiyacımız varGunaydin kizlarbugun guzel haberler guzel sonuclar duyalim insallah :) )
InşallahGunaydin kizlarbugun guzel haberler guzel sonuclar duyalim insallah :)
Hayırlısı olsun inşallah Sakın ümidini kaybetme psikoloji çok etkiliyor gerçekten Allah yardımcın olsun arkadaşımümitsiz değildim bu gune kadar gıttım hıc yumurta yok demesı mafettı benı yhaaahergun gel bakıcam dedı pazartesı tekrar gıdıcem ıncır suyu degıl de gunde 3 tane yıycem o gune kadar bakalım ne olacak bılmıyorum artık
biz hepimiz negatif sonuc aldik. @ettus hamis sanirim yarin testini tekrarlayacak. Sen saliyi bekleme canim bana dr um varsa 19unda kesin cikar demisti. Bugun 22si. Kesin cikar varsa ki hala adet olmadiysan hamissin bence sendeSalı günü düşünüyorum
Başka yokmu bizle aynı gün den test yapan sonuç alan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?