• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı canım sakın üzme kendini, önümüzdeki aylara bakıcas artık ...

olsun canım ne zaman olsuysan o zamanı yazıyorum şimdi listeye :) ben ortalama 1 ay sonraya beklenen adet tarihini yazıyorum. zaten ilaç kullanacağın için adetin 1 ayı geçmez :)
Tekrar denemi düşünmüyorum cunku kimsenin dogru düzgün tuttugunu duymadim bende bizzat yasamis oldum hayirlisi allahtan

Tekrar denemi düşünmüyorum cunku kimsenin dogru düzgün tuttugunu duymadim bende bizzat yasamis oldum hayirlisi allahtan

tatlım ama ümitsizliğe kapılmak yok lütfen, evet aşılama denemeyebilirsin, tüpe yonelebilirsin, ya da kendi haline bırakabilirsin, bu sizin kararınız ve tercihiniz tabi ama ümitsiz olmak yok. lütfen.

evet tatlım ilk denememiz doğuştan pko :)
kilo,adet düzensizliği hepsi var,
32 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ilk kez çocuk istemeye başladık,
inşallah allah hepimize çifter çifter bebişler nasip eder:=)

Dün puregon 300 e başladım , dünden beri tam kasıklarımda sızlama gibi uyuşma gibi bir his var. Sizde de böyle olmuş muydu? Bu ilacın yaradığını mı gösteriyor?

Dün puregon 300 e başladım , dünden beri tam kasıklarımda sızlama gibi uyuşma gibi bir his var. Sizde de böyle olmuş muydu? Bu ilacın yaradığını mı gösteriyor?
Aynen canım, yumoşlar büyüyor

Happy Meal Happy Meal canim hamdolsun asilamami oldum iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim. her sey yolunda gorunuyor, rabbim ol derse olacak yoksa zamanini bekleyecegiz sabirla, hepimize nasip eder insaallah rabbim bir gun.

kızlar eşimin test sonuçlarını az önce paylaştım, bir yorumlar mısınız?
İyi mi?Doktor eşinin değerleri iyi, yumurtaların büyüdükten sonra aşılama yapmadan direk birlikte olun da diyebilirim dedi, sizce aşılamada ısrar edelim mi , aşılama ihtimali arttırıyor mu?sperm sonuçları cidden o kadar iyi mi?
biz daha çok yeniyiz hiç bişeyden anlamıyrz, yardımcı olun lütfen...

aynen canım hiç acele etme, idrar için hele hiç acele etme, biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor. listemize ekledim seni, tekrar aramıza hoş geldin. ben de normalde progestansız adet olabiliyorum. dr polikistik bi yapısı var ama hastası değilsin demişti. kilo vermek çok işe yarıyor her 5kg adetin 5 gun öne çekiyor bilgin olsun. (kilolu musun bilmiyorum gerçi ama bilgin olsun diye söyledim.) ben de bakalım bu ay progestan kullanma dedi dr önumuzdeki ay tüpe geçicez çunku bu ay hiç ilaçsız gidecek. bakalım inşallah benim de vücudum progestana alışmamıştır da olurum zamanı geldiğinde.
Çok geçmiş olsun canım. Benim boy 1.65 kilo son iki aydır 58 ( İlaçlardan 3 kilo aldım. Normalde 55)

Ben de diyete mi başlasam bilmiyorum. Açlığa da hiç dayanamam.

Canim ben baska ilac kullanmistim ama o his dizlamalar filan yumurtalarin uyarilip buyudugunu gosteriyormus, sifa olsun insallah ;)

Kilona c
Çok geçmiş olsun canım. Benim boy 1.65 kilo son iki aydır 58 ( İlaçlardan 3 kilo aldım. Normalde 55)

Ben de diyete mi başlasam bilmiyorum. Açlığa da hiç dayanamam.
Kilon cok iyi canim 165 boya 65 kg ya kadar kabul rdiyo dr lar tup bebekte bile

Kilona c

Kilon cok iyi canim 165 boya 65 kg ya kadar kabul rdiyo dr lar tup bebekte bile

Evet canım doktor da bana kilon normal zayıflamana gerek yok ama sakın alma dedi.

Forumda birkaç kişiden şahit oldum onlarında kilosu normaldi ama 3 kilo civarı verdiler. Normalden zayıfa düştüler ve hamile kaldılar. Acaba tesadüf mü bilmiyorum.

valla canım sağlıklı olup olabildiğinin en hafifi olmak en güzeli. ben de bu yola baş koyduktan beri 8 kg verebildim ama 3 ayda :s ben de pek aç kalmaya dayamıyorum :(

kızlar eşimin test sonuçlarını az önce paylaştım, bir yorumlar mısınız?
İyi mi?Doktor eşinin değerleri iyi, yumurtaların büyüdükten sonra aşılama yapmadan direk birlikte olun da diyebilirim dedi, sizce aşılamada ısrar edelim mi , aşılama ihtimali arttırıyor mu?sperm sonuçları cidden o kadar iyi mi?
biz daha çok yeniyiz hiç bişeyden anlamıyrz, yardımcı olun lütfen...
canım eğer ilk defa çatlatma iğnesiyle deneme olacaksa bence dene aşılama yaptırmadan çünkü eşinin değerleri gerçekten iii.eşimin değerleri sizinkinden daha düşük olduğu halde ilk denemede ben klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama benimki boş gebelik oldu.şansınız yüksek bence.denemeye değer aşılama öncesi 1-2 kere.

baş boyun anomolisiii yazan şey canım kuruger e göre en az %4 olmalı sende yüzde yazmıyor ama negatif olması gerekirken sende görüldü yazıyor canım.

Teşekkürler canım. Eşim tekrar test yaptıracak. Bakalım bu sefer sonuç ne çıkacak. Benim kadın doğum doktorum bakmıştı bu sperm sonucuna iyi demişti. Bu sefer bir ürologa gösterip içimizi rahatlatıcaz.

Back