Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım yenilenmesinde fayda var.bazı doktorlar morfolojinin önemli olamadığını bazılarıda önemli olduğunu söylüyor.benim görümcemin eşinin morfolojisi 1 di 3 ay ilaç kullandı iğne ve vitamin 3 ay sonra hamile kaldı hiç beklemezken.

kızlar kötü haber sanırım asılamam ıptal yumurta falan yok gun ıtıbarıyle 14. gunumdeyım kucuk kucuk yıne bıssuru varmıs ama buyuyecek olan secılmıs yumurta yok pazartesı tekrar gel bakalım dedı benım bu ay asılama umudum vardı o da söndu maalesef pazartesı olumlu bısey olursa yazarım yoksa benı sılebılırsınız lısteden

alin85, post: 37910052, member: 622528"]kızlar kötü haber sanırım asılamam ıptal yumurta falan yok gun ıtıbarıyle 14. gunumdeyım kucuk kucuk yıne bıssuru varmıs ama buyuyecek olan secılmıs yumurta yok pazartesı tekrar gel bakalım dedı benım bu ay asılama umudum vardı o da söndu maalesef pazartesı olumlu bısey olursa yazarım yoksa benı sılebılırsınız lısteden [/QUOTE]
canim merhaba

canim merhaba ya ben biras karistirdim msji kusura bakma oncelikle umutsuzluga kapilma sakin benimde ole olmustu 15 gun hic gelismediler gelistiler ama kucuk kucuk benim sol tarafimda hic gelisme yoktu bitane yumurtam gelismisti sol tarafim hep pko diodu doktorum ama 19 gun surdu tedavim 4 gun icinde gelisti bitanesi ve asilamami yapti dr um bakalim sonicunu bekliyoruz benden sana bir tavsiye kuru incir ye yumurtaliklarin gelosmesinde cok buyuk rol oynuyor ben denedim faydasini gordum canim birde ccok su tuket cok faydasi oluyor sakin umitsizlige kapilma bizim bebekler biraz nazli gelecekler ama zamani belli degil :) :)

Yiyorum canim incirin suyunu iciyorum bi tane catlamis yumurta ama erken catlamis gelismeden yani belli olmaz tabi belkide gelismislerdir dua ediom olsun asilamam yhaaa cok bel baglamistim ben sen bana umut ol insallah benim de gelisir bende pkoyum ayni ole kucuk kucuk bissuru var

canim insallah hepimizin dualari kabul olur sen hangi ilaclari kullaniosun bu arada incirin suyu degilde sadce gunde 3 tane veya 4 tane ye fazla yeme catlamaya sebeb oluyo benim arkadasim bizzat yasadi tatlim skma guzel canini her sey olacaka ama birascik daha sabir biz pko lularin kaderi bu :)

Arkadaşlar merhaba, ben de bugün aşılamamın 3. günündeyim. Ben 34 yaşındayım 2 yıl önce kendiliğimden hamile kalmıştım fakat 10 haftalıkken maalesef kaybettim. bu olay beni çok sarstı 1 yıl boyunca çok üzüldüm. Bebek fikrine ara verdim geçen sene düşünmeye başladık. Fakat olmayınca tetkiklerimizi yaptıdk. eşimin de benimde hiçbir sorunu görünmüyor. Ama bebek de olmuyor. Biz de doktorumuzun tavsiyesiyle aşılama yaptırdık. Bugün 3. gün sizlerle ben de bu süreci paylaşmak isterim. İnşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür...

canım moralini bozma sakın önce sen iyi olmasın.Ben de 3 ay bekledim 1.ci de saatler uymadı 2.de yumrtam çatlamış kiste dönüşmüştü ve sonun da aşılamam yapıldı seni anlıyorum ama lütfen moralini yüksek tut Allah yardımcımız olsun.

son ana kadar ümidimizi kaybetmek yok tatlım unutma bunu :)

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun ve aramıza hoş geldin. son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin seni de alalım listemize. tam olarak ayın kaçında yapıldı aşılaman?

canım aramıza hoş geldin... umarım tedavin güzel sonuçlanır güzel haberler verirsin...

hayırlısı olsun arkadaşım.İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz benim de bugün 7.günüm

Haseki, çok teşekkür ederim. İnşallah Allah bu yolda yürüyen bütün anne adaylarının gönüllerindeki muradı verir. Ben kendimi çok yalnız hissediyordum. Birileriyle konuşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım vardı. O yüzden ben de bu siteye katılmaya karar verdim. Aranıza katıldığım için ben de çok mutluyum...

canım kendini hiiiiç yalnız hissetme aynı derdi kederi sıkıntı yaşayan o kadar çok insan var ki bir kısmımız burdayız işte... nazlı bebişlerinin yolunu gözleyen çılgın anne adayları var... her anne yavrusunu sever ama bizim durumumuzda olnların yavrularnı daha çok seveceğine iananıyorum.. bunları da niye yazdım bilmiyorum :)

Aşılamam bu ayın 19'unda yapıldı son adet tarihim ayın 7'sindeydi. Beklenen adet tarihim aralık ayının 3'ü

çook teşekkür ederim. Bunları iyiki yazdın. o kadar güzel ve içten ifade etmişsin ki başka bir söze gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…