• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sonucum ne yazıkki negatif önümüzdeki aylara bakıcaz artık hayırlısı buymuş ne diyelim:KK43: bütün belirtiler yalan oldu:KK43:

canın sağolsun canım benim benim bugun test yaptırmam lazım yaptırmak istemiyorum sonuç belli zaten sadece doktor arar da sorar diye belkı yaptırırım zaten biliyoduk demi canım pek de beklemıyoduk bidahaki aşılama nezaman

Sağolun canlarrr
yarın dr gidecem sölicm 12.günde oldu çünkü bi baksn
yook bi daha aşılama yapmam zaten raporum çıkacak tüp için
Kırmızı değil ama kahve kistmi acaba

Canim yogun kahverengi akinti olabilir benim ilk tup bebekte damla damla kan geldi ama hamileydim bu seferkinde de 1-2 damla kahverengi lekeler oldu olabioir yani

arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm :( :(

arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm :KK43: :KK43:

6. gün erken zaten değer artar ya. şimdiden tebrik ederim :KK9:

Canim yogun kahverengi akinti olabilir benim ilk tup bebekte damla damla kan geldi ama hamileydim bu seferkinde de 1-2 damla kahverengi lekeler oldu olabioir yani

Koyu kırmızıya döndü çok yoğun ve sancılı sanırım kist oldu bikaçı ve atıyorum

arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm :KK43: :KK43:

Acillikmi oldun ben ilkinde öyle oldum kustum hep kasık ağrım çoktu değerimde 6 ydı ama ohss mişim meğer inş. Seninkide ondan değildir
bende 6.gün fenalaşmıştım ve araştırmada 1 hafta yattım çok riskli bi hastalık ohss bırakmadılar serumla proteinle gözetim altında tuttular
yumurtalar çok gelişmiş ve kiste dönüşmüştü senin neden acaba aklıma aynı şeey geldi inş. Değildirrrr :(

Canim gecmis olsun simdi nasilsin ne diyor doktorlar... insallah hamilesindir hadi hayirlisi :)

canım inşallah hamilesindir.çatlatma iğnesinin etkisi geçtiyse hcg başlamıştır yükselmeye.

Sağolun canlarrr
yarın dr gidecem sölicm 12.günde oldu çünkü bi baksn
yook bi daha aşılama yapmam zaten raporum çıkacak tüp için
Kırmızı değil ama kahve kistmi acaba

Koyu kırmızıya döndü çok yoğun ve sancılı sanırım kist oldu bikaçı ve atıyorum

canım dr dan sonra bizi haberdar et lütfen kist olanlar olduysa da inşallah atarsın hepsini canım.

İdrar testi yaptım negatif..19 unda kan testi yapıcam,bende bu ay negatif görenlerden olucam sanırım,sağlık olsun..

canım canın sağolsun. bu topik hep negatif oldu :(

iyiyim işte ya ne olsun. işe geldim. pazartesi sendromu :63:
bu hafta hsg sonucumu vericem. bakalım neye karar verecekler :KK17:

canım hadi bakalım sonucunla ilgili bizi bilgilendir lütfen.

tatlım belki çatlatma iğnesinin etkisidir. ama inşallah hamilesindir canım.

Kızlar 12.30 da aşılamam olacak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkürler.

tatlımmm su an sanıyorum aşılama sonrası uzanıyorsun. hadi buyuk geçmiş olsun :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Back