- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.221
Kızlar sonucum ne yazıkki negatif önümüzdeki aylara bakıcaz artık hayırlısı buymuş ne diyelimbütün belirtiler yalan oldu
günaydın kızlarrrrr
GÜNAYDIN NASILSIN CANIM NELER YAPTIN
iyiyim işte ya ne olsun. işe geldim. pazartesi sendromu
bu hafta hsg sonucumu vericem. bakalım neye karar verecekler
İnşallah güzel şeyler soylerler hakkına hayırlısı olsun canım benım. aynen pazartesi sendromu bende de var
Sağolun canlarrr
yarın dr gidecem sölicm 12.günde oldu çünkü bi baksn
yook bi daha aşılama yapmam zaten raporum çıkacak tüp için
Kırmızı değil ama kahve kistmi acaba
arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm
Kızlar 12.30 da aşılamam olacak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkürler.
İnşallah, çok heyecanlıyımAllah kolaylık versin canım güzel olaca inşallah
Canim yogun kahverengi akinti olabilir benim ilk tup bebekte damla damla kan geldi ama hamileydim bu seferkinde de 1-2 damla kahverengi lekeler oldu olabioir yani
arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm
Kızlar 12.30 da aşılamam olacak, hepinizin duasına ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkürler.
Amin canım çok sağol, sen de dua et lütfen hamilelerin kabul olurmuş, allahım tüm bebek özlemiyle yananları görsün, sevindirsin...Canim insallah hamile kalirsin test gununde de guzel haberler verirsin.. Rabbim gonlunden geceni yasamayi nasip etsin....
canım inşallah hamilesindir.çatlatma iğnesinin etkisi geçtiyse hcg başlamıştır yükselmeye.arkadaslar gunaydin ben gece rahatsizlandim acile geldim mide bulantin cok fazlaydi kasiklarimda agri vardi asilama oldugumu soledim ve dr ne olir ne olmaz die bhcg testi yapim dedi bu hun 6 .gunum ama degerlerim 9.16 cikti dr normal degerin biras ustu dedi belki hamoleleik olabilir dedi kafam cok karisti 6 gunde bu kadar deger olur mu veya hic olmasa 0.001 oliyodu demi benim hep ole cikiodu bole bisi yasayan var mi ya jala hastanedeyimm
Sağolun canlarrr
yarın dr gidecem sölicm 12.günde oldu çünkü bi baksn
yook bi daha aşılama yapmam zaten raporum çıkacak tüp için
Kırmızı değil ama kahve kistmi acaba
Koyu kırmızıya döndü çok yoğun ve sancılı sanırım kist oldu bikaçı ve atıyorum
İdrar testi yaptım negatif..19 unda kan testi yapıcam,bende bu ay negatif görenlerden olucam sanırım,sağlık olsun..
iyiyim işte ya ne olsun. işe geldim. pazartesi sendromu
bu hafta hsg sonucumu vericem. bakalım neye karar verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?