• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim bugün 11. GGünüm 18 ve 16mm yumoslar bbüyümüş ama e2 hormonun 1800 cikti :KK1: normalde catlatma ignesi vurulmam gerekiyordu ama iptal oldu :KK43:
1500 den dsuk olmasi lazimmis napicam ben :mad:
Bu durumu bilen var mi sanirim ohss sendromu oluyor. Yarin tekrar gidicem sabah ultrason ve kan.dusmesi gerekiyomus nasi dusucek:KK61: o dusene kadarda yumurtalar catliycak ve sanirim bu ay tirt iptal olucak cok kotuyum ya karnim agriyo migdem bulaniyo basim donuyo az idrara cikiyorum
Canim soyledigin konuyla alakali hic bir fikrim yok ama siz esi le gun asiri iliskide bulunun asilama olmasa da haseki haseki gibi dogal asilama yontemini deneyin bak o gene simdi Rabb'im saglikla kucagina almayi nasip etsin. Belki senin de bu sekilde gelicektir bebegin.

:KK15:
Arkadaşlar benim bugün 11. GGünüm 18 ve 16mm yumoslar bbüyümüş ama e2 hormonun 1800 cikti :KK1: normalde catlatma ignesi vurulmam gerekiyordu ama iptal oldu :KK43:
1500 den dsuk olmasi lazimmis napicam ben :mad:
Bu durumu bilen var mi sanirim ohss sendromu oluyor. Yarin tekrar gidicem sabah ultrason ve kan.dusmesi gerekiyomus nasi dusucek:KK61: o dusene kadarda yumurtalar catliycak ve sanirim bu ay tirt iptal olucak cok kotuyum ya karnim agriyo migdem bulaniyo basim donuyo az idrara cikiyorum

Canim yumoslarin büyüklüğü guzel ama e2 firmonu falan bunlardan anlam ben normal bi kadin dogum uzmanina gittim igneyle yumurta büyütuldu sonra catlatma ignesi normal iliski yoluyla hamile kaldim tedavim sirasindada oylr hormon testi falan istemedi doktorum biz catlatms ignesinden 24 sonra 5 gun sra vermeden calistik doktorun dedigi gibi 36 saat beklemedik nasp kismet doktor ne derse desin siz ustunuze duseni yapi takyiri Allaha birakin

ewt ben aysnens adetim 7 kasımda gedi..28 güne bir oluyorum..ilk aşılama deneyim olacak..şu an yumurtlarımın gelişmesin bekliyor dr.teşk..

iğne kullanıyorum ayrıca..sağ sol iki taneymiş..ilk 12 tane var demişti bende sordum neden 2 tane az değilmi die..napcan çoğun çoğl gebelik bizistemeyz dedi..:)stresde yyapıyorum malef
ben klomen kullanıom bı btane oluyo bız ıkız ıstemıoz rahım agzı ytemezliğim var bır taneyı tasıyamıom :) çogul istemeyız bız de hayırlısı olsun yhaaa

ewt ben aysnens adetim 7 kasımda gedi..28 güne bir oluyorum..ilk aşılama deneyim olacak..şu an yumurtlarımın gelişmesin bekliyor dr.teşk..

Tamam canim yarin ilk is listeye eklicem seni simdi telden giriyorum tedavin hayirli olsun insallah.

Erkenden adet oldummmm :KK43:(((
Ay kiyamam canim yaa, benimde sancilarim var geliyorum diyor resmen, ama olsun bak madem olmadi en azindan yeni donemin biran evvel basladi. En axindan psikolojik olarak geciktirmedin canim adetini. Hayirlisi olsun canin saolsun, onumuzdeki aya bakicaz insallah. Dusunuyor musun yeniden asilama?

Sağolun canlarrr
yarın dr gidecem sölicm 12.günde oldu çünkü bi baksn
yook bi daha aşılama yapmam zaten raporum çıkacak tüp için
Kırmızı değil ama kahve kistmi acaba

Back