- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.201
Canim soyledigin konuyla alakali hic bir fikrim yok ama siz esi le gun asiri iliskide bulunun asilama olmasa daArkadaşlar benim bugün 11. GGünüm 18 ve 16mm yumoslar bbüyümüş ama e2 hormonun 1800 ciktinormalde catlatma ignesi vurulmam gerekiyordu ama iptal oldu
1500 den dsuk olmasi lazimmis napicam ben
Bu durumu bilen var mi sanirim ohss sendromu oluyor. Yarin tekrar gidicem sabah ultrason ve kan.dusmesi gerekiyomus nasi dusuceko dusene kadarda yumurtalar catliycak ve sanirim bu ay tirt iptal olucak cok kotuyum ya karnim agriyo migdem bulaniyo basim donuyo az idrara cikiyorum
Benimde yarın aşılamam var, sıkışık gel dediler:)Valla canim bilemiyorum hemsire ultrasonu gezdirdi dr ekrana bakarak kanulu yerlestirdi gormem lazim nerde oldugumu dedi sonrada enjekte etti
Arkadaşlar benim bugün 11. GGünüm 18 ve 16mm yumoslar bbüyümüş ama e2 hormonun 1800 ciktinormalde catlatma ignesi vurulmam gerekiyordu ama iptal oldu
1500 den dsuk olmasi lazimmis napicam ben
Bu durumu bilen var mi sanirim ohss sendromu oluyor. Yarin tekrar gidicem sabah ultrason ve kan.dusmesi gerekiyomus nasi dusuceko dusene kadarda yumurtalar catliycak ve sanirim bu ay tirt iptal olucak cok kotuyum ya karnim agriyo migdem bulaniyo basim donuyo az idrara cikiyorum
slmdoanoyorum nde bigüze haber okurum die :)selam bı bakıım dedım naapıosunuz
beklemedeyiz salı gunu 11. gunum bakılacak yumus var mı dıyeslmdoanoyorum nde bigüze haber okurum die :)
benimda yarın 11.günümkaç milim olmuşlar görcez dün 13 milim idi :)beklemedeyiz salı gunu 11. gunum bakılacak yumus var mı dıye
hayırlısı olsun...üzme canınıErkenden adet oldummmm(((
16 olur en az benım de 7. gunumde 5 mm cıvarında bı tane vardı bakalım salı kaç olcaklarbenimda yarın 11.günümkaç milim olmuşlar görcez dün 13 milim idi :)
iğne kullanıyorum ayrıca..sağ sol iki taneymiş..ilk 12 tane var demişti bende sordum neden 2 tane az değilmi die..napcan çoğun çoğl gebelik bizistemeyz dedi..:)stresde yyapıyorum malef16 olur en az benım de 7. gunumde 5 mm cıvarında bı tane vardı bakalım salı kaç olcaklar
ben klomen kullanıom bı btane oluyo bız ıkız ıstemıoz rahım agzı ytemezliğim var bır taneyı tasıyamıom :) çogul istemeyız bız de hayırlısı olsun yhaaaiğne kullanıyorum ayrıca..sağ sol iki taneymiş..ilk 12 tane var demişti bende sordum neden 2 tane az değilmi die..napcan çoğun çoğl gebelik bizistemeyz dedi..:)stresde yyapıyorum malef
canım doktorlar için rapor yeterli olmayabilir mutlaka hgs filminin cdsinide al hastaneden benim dr onuda istemişti
ewt ben aysnens adetim 7 kasımda gedi..28 güne bir oluyorum..ilk aşılama deneyim olacak..şu an yumurtlarımın gelişmesin bekliyor dr.teşk..
Ay kiyamam canim yaa, benimde sancilarim var geliyorum diyor resmen, ama olsun bak madem olmadi en azindan yeni donemin biran evvel basladi. En axindan psikolojik olarak geciktirmedin canim adetini. Hayirlisi olsun canin saolsun, onumuzdeki aya bakicaz insallah. Dusunuyor musun yeniden asilama?Erkenden adet oldummmm(((
Ya belli olmaz lekelenme falandır,biraz daha bekleyip kan testi yaptır bence.zaten bizim için kan testi tarihi 19 kasım ..Erkenden adet oldummmm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?