- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
aynen cnm yazarim yerlestirme oldugu gun evet en zoruu yumurta toplama ben cok aci cekiyorum cik zor geciyo benimki normali okadar olmuyomus anestezi altinda oluo cunku aciya dayanamazsiniz bi iki saat dinledirip eve yolluyolar ve 15 dk suruo ben narkozda uyanamiyorum.uyanincada aglamaktan konusamiyorumm allah yardimcimz olsun
Kizlar aksam uzeri kendi doktorum gittim guzel cmtsi testi tekrarlayalim dedi bird3 düşük tehlikesine karşı crnone jel verdi bi de aspirin verdi bu jel progesteron iceriyomus yan etkilerinde goguste sisme hassaiyet bunun yani sira adet doneminde yasadigimiz belirtilet var demek istedigim tutmafi olmadi adet olucam diye dusunmeyin belkide bebisler yapisti annelerini yiyor :)
Isallah canim iptaldi degildi derken nasip boyleymis bakalim denemefik demeyiz.asilamdan 15 gun sonrasi tam adet gunume rastliyor zaten bat 1aralik diyebiliriz canim
Canim insallah kalp atisinida duyarsin.benim asilama iptal olacakti ama dr um yumurtalar cok iii defi denemeye degef dedi cumartedi ssilama olacak.esimin sperm yogunlugu 7milyon toplam sayi 39 milyon uuzde 50 hareketli .sende asilamani umutsuzca ysptirdini siylemistin canim.rdinin degerleri dusuk oldugu icin.sayiniz falan kacti canimCanım gittim eksik olma merak etmen çok hoş..Gördük çok şükür keseyi, kese içinde minik yol kesesini de gördük.Dr gelişimi boyutları çok iyi dedi .2 hafta sonra kalp atışları içi çağırdı .Dua edin boş gebelik fln olmasın şimdilik en büyük korkum o .İnşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla daha 2 hafta var
canım biz 3 hafta ara ile spermiogram yaptırdık sperm sayısı 5 milyon total sperm 11 milyon fln dı.Böylelikle aşılamaya karar verdik ama çok az bi ihtimaldi bende sorun yok çok şükür kan pıhtılaşmasından başkka(o da hamile kalmaya engel diil hamile kaldıktan sonra iğneler yeterli vede coraspin) aşılama yapılacağı gün (üni hastanesinde) sperm alındı sayısını sorduk .aşılama yapılacağında bakmıyoruz sayıya dediler biz görmek istiyoruz die ısrar ettik sperm sayısı 25 milyon total sperm 87 milyondu hareketlilik %66 idi.Gözlerimize inanamdık.(not:aşılama öncesi proxeed plus kullandı eşim ama 2. kutu bitmemişti bile,1 kutu 15 günlük, faydası oldu mu bilmem)...HErşey boş canım Allah'ın ol dediği oluyo.Çok dua et,hayırlısı olsun inşallahCanim insallah kalp atisinida duyarsin.benim asilama iptal olacakti ama dr um yumurtalar cok iii defi denemeye degef dedi cumartedi ssilama olacak.esimin sperm yogunlugu 7milyon toplam sayi 39 milyon uuzde 50 hareketli .sende asilamani umutsuzca ysptirdini siylemistin canim.rdinin degerleri dusuk oldugu icin.sayiniz falan kacti canim
aynen canım bendede pıhtılaşma varmış daha önce boş gebelik yaşayınca geçen ay testlerimi yaptırmıştım.bende iğneye başlayacam hamile kalırsam.4 yumurta gelişmiş bendede birisi çok ii durumda diğerleri peşinden geliyor dedi dr um.denemeye değer dedi.inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay başarılı oluruz.bende bu gece meryem suresini okuyacam.yarında fetih suresini.duadan başka yapacak bişeyimiz yok artık.Allahın takdiri.eşime 1 haftadır keçiboynuzu içiriyorum belki biraz etkilemiştir.canım biz 3 hafta ara ile spermiogram yaptırdık sperm sayısı 5 milyon total sperm 11 milyon fln dı.Böylelikle aşılamaya karar verdik ama çok az bi ihtimaldi bende sorun yok çok şükür kan pıhtılaşmasından başkka(o da hamile kalmaya engel diil hamile kaldıktan sonra iğneler yeterli vede coraspin) aşılama yapılacağı gün (üni hastanesinde) sperm alındı sayısını sorduk .aşılama yapılacağında bakmıyoruz sayıya dediler biz görmek istiyoruz die ısrar ettik sperm sayısı 25 milyon total sperm 87 milyondu hareketlilik %66 idi.Gözlerimize inanamdık.(not:aşılama öncesi proxeed plus kullandı eşim ama 2. kutu bitmemişti bile,1 kutu 15 günlük, faydası oldu mu bilmem)...HErşey boş canım Allah'ın ol dediği oluyo.Çok dua et,hayırlısı olsun inşallah
Allah kabul etsin canım inşallah etki etmiştir.Boş gebelik nasıl oldu cnm merk ettim.Beta hcg düzenli artmışmıyı?Kese ve yolk kesesi düzgün görünmüş müydü?Kalp atışlarını mı duyamadın nasıl oldu?(anlatmak seni üzmeyecekse tabi cnm)aynen canım bendede pıhtılaşma varmış daha önce boş gebelik yaşayınca geçen ay testlerimi yaptırmıştım.bende iğneye başlayacam hamile kalırsam.4 yumurta gelişmiş bendede birisi çok ii durumda diğerleri peşinden geliyor dedi dr um.denemeye değer dedi.inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay başarılı oluruz.bende bu gece meryem suresini okuyacam.yarında fetih suresini.duadan başka yapacak bişeyimiz yok artık.Allahın takdiri.eşime 1 haftadır keçiboynuzu içiriyorum belki biraz etkilemiştir.
aşı sonrası için hiçbir ilaç vermedi doktorum,sizlere neden verdi acaba?Canim ben sadece progestan kullaniyorum
kızlar 9. gün bitti bizim bugün,5 kasımcılar :)
ben idrara çok gitmeye başladım,kahveyi bıraktım aşı günü,belki su tutuyordu ve o kesildi bilemiyorum..
kasıkta ve karında ara ara çok kısa süreli ağrı oluyo ve geçiyo
göğüslerde en ufak bir hassasiyet yok
sivilce yok
diş köklerimde ağrı var
siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? çatlatma iğnesi 10 günde atılıyormuş vücuttan,benim yarın 10 gün bitiyo çatlatma iğnesinde,ctesi kan testi yapmayı düşünüyorum...
Arkadaslar bende yeni katildim araniza bende 7kasimda asilama oldum hayirlisi allahtan bi de asilama ile kac kisi hamile kaldı kizlar cok umutlu olmayaraktan yaptirdik hayirlisi diyelim
Orda baya eski bekliyor diye zamani gecip yazilmayanlar ve buyuk ihtimalle zaten yazmayanlar da tutmayanlardir tutmus olsalardi soylerdi insan sevincleBenim 2. Aşılamam canım
ilk sayfada var sonuçlananlar
Orda baya eski bekliyor diye zamani gecip yazilmayanlar ve buyuk ihtimalle zaten yazmayanlar da tutmayanlardir tutmus olsalardi soylerdi insan sevincle
Benim ilki tuttu tuttu tutmadi kendi haline birakacam zaten tam bi rezillik asamalari zaten psikolojim bozuldu hastahanedenZaten aşılama tüp gibi değil ya ihtimal düşük pek pozitif düşünen yok ama bi umut iştebekliyoz
Sizin ne zaman belli olacak bi de acaba benim 8.gunum kan tahlilinde cikarmi yaptirsam miZaten aşılama tüp gibi değil ya ihtimal düşük pek pozitif düşünen yok ama bi umut iştebekliyoz
Sizin ne zaman belli olacak bi de acaba benim 8.gunum kan tahlilinde cikarmi yaptirsam mi
E niye yaptirioz bunu o zaman tupten korkuom ben sahsen hic istemiom niyeyseZaten aşılama tüp gibi değil ya ihtimal düşük pek pozitif düşünen yok ama bi umut iştebekliyoz
9 . Gün idrarda çıkmaz dime off çok zorrrBenim bugün 9.günümdü sabah dayanamadım kan verdim ama yarın çıkacak sonuç
benimde ilk aşılamam kabus gibiydi ama bu deedğin gibi hastane ve personel ile ilgili bence
şimdiki aşılamam ve dr um süperdi çok memnunum tutmasa bile çok iyi geçti baştan sona
ve ilki özel bu ise devletti buna rağmen...
5 Kasım saat 15:00 te yapıldı aşılamam ALLAHIM sen duy sesimizi..Aynen
9 . Gün idrarda çıkmaz dime off çok zorrr
Benim asilama sonrasinda iki gun kahverengi akintim oldu sonra 3gun sonra da kasik agrim basladi bu gune kadar devam ediyor acaba bu kasik agrilari tuttugunu mu gösterir bilemedim umutlansam mi ama icimde sanki oldu kendimi annelige hazirliyorum gibi geldiBenim bugün 9.günümdü sabah dayanamadım kan verdim ama yarın çıkacak sonuç
benimde ilk aşılamam kabus gibiydi ama bu deedğin gibi hastane ve personel ile ilgili bence
şimdiki aşılamam ve dr um süperdi çok memnunum tutmasa bile çok iyi geçti baştan sona
ve ilki özel bu ise devletti buna rağmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?