• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ewet yha ama nasil bi psikolojiyle bekliycez ki valla pozitif bakiom olmuo negqtif bakiom olmuyo notr bakiom yine olmuyo ne dusunceemi sasirdim

aynen ümitlenmeyeyim sonra çok kötü oluyorum ozaman niye uğraşıyorum ümitleniyom bekliyorum sonra yıne mal gibi kalıyorum o dahada kötu oluyor bılmıyorum aynen neyapcaz kı ne düşüncez.

B

Benim asilama sonrasinda iki gun kahverengi akintim oldu sonra 3gun sonra da kasik agrim basladi bu gune kadar devam ediyor acaba bu kasik agrilari tuttugunu mu gösterir bilemedim umutlansam mi ama icimde sanki oldu kendimi annelige hazirliyorum gibi geldi
Psikolojimiz bize oyunlar oynuyor ister istemez cok odaklaniyoruz en iyisi yapabilsek kendimizi dinlemesek test gununu beklesekk ama nerdeee ;)

yumurta toplama cok zorr ben 3. yu yaptiriom hala cik korkyuom bi tek o gunu dusunuom ve transfer gunude tvlete sikisik giriyosun patlicsk derecede oluo embriyolar yerlestirilirken ultrasyonlada karnina bastiriolar daha fena oluoo rabbim emegimizi bosa cikarmasin ins :KK43:

Ay canim cok korkuttun beni simdi yaaa :(
günaydın kızlar:KK3:
Gunaydin canim ;)

bebeğim olunca şunları yaparım dediğiniz bir çok hayalınız vardır ama en büyük hayaliniz ne kızlar..

benim bebeğimi emzirmem gözlerine baka baka onu hissede hissede ellerini öpe öpe.

bebeğim olunca şunları yaparım dediğiniz bir çok hayalınız vardır ama en büyük hayaliniz ne kızlar..

benim bebeğimi emzirmem gözlerine baka baka onu hissede hissede ellerini öpe öpe.
ben bebeğimle birlikte uyumak ve uyanmak istiyorum en çok. onun kokusunu içime çeke çeke, sarılarak...:KK36::KK46:

Gunaydin benim guzel anne adaylarim :KK66:
Hadi bugun guzel haberlerle senlenelim insallah :KK49:
Test yapmadan bir gun daha bekleyebilenlere selam olsun :KK24::KK9:
Tamam ben bugun ilk kontrole gidiyorum ön olusum var mi diye bakilacak gerekirse klomeni iki gun daha yazicak bakAlim insallah olumlu haberlerle geri donerim

Herkese günaydın,
haseki haseki , canım o kadar sevindim ki anlatamam sanki kendiminkini duymuş gibi kalbim attı. Allah sağlığıyla birlikte kucağına almayı nasip etsin. Bu arada sizin dualarınız kabul olur bizlere de dua edin lütfen. Ben de bugün 3ten sonra gideceğim kan vermeye, biliyorsunuz pek umudum yok olsa çıkardı sanki önceki testlerde ama Allah'tan umut kesilmez. Öğrenince hemen yazmaya çalışacağım ama misafirim var gece yatmadan önce yazabilirim inşallah.

Teni tenime degsin benden bizden rabbimden bi emanet ellerimin arasinda olsun gozlerim kapali bakarim yavruma kalbimle

S sznkrsd canım ya benimde çikolata kistim var ama bu ilaçların büyüttüğünü bilmiyordum. Hangisi yumurtayı büyütmek için Menogon iğne olmuştum ben onlardan mı bahsediyorsun. Korktum şimdi ben de gidince sorayım doktora o zaman. Ama çikolata kisti regl döneminde büyümüyor mu sadece. Yani regl olmayınca hiç büyümüyor mesela, hamileyken falan büyümüyor diye biliyorum ben. Yumurta büyürken büyüme ihtimali var mı ki? Allah yardımcımız olsun bu bir engel olmasın inşallah

Back