- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.021
Gunaydin kizlar insallah yeni hamilelr duyariz ve moral buluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet yha ama nasil bi psikolojiyle bekliycez ki valla pozitif bakiom olmuo negqtif bakiom olmuyo notr bakiom yine olmuyo ne dusunceemi sasirdim
günaydın kızlar
Psikolojimiz bize oyunlar oynuyor ister istemez cok odaklaniyoruz en iyisi yapabilsek kendimizi dinlemesek test gununu beklesekk ama nerdeeeB
Benim asilama sonrasinda iki gun kahverengi akintim oldu sonra 3gun sonra da kasik agrim basladi bu gune kadar devam ediyor acaba bu kasik agrilari tuttugunu mu gösterir bilemedim umutlansam mi ama icimde sanki oldu kendimi annelige hazirliyorum gibi geldi
yumurta toplama cok zorr ben 3. yu yaptiriom hala cik korkyuom bi tek o gunu dusunuom ve transfer gunude tvlete sikisik giriyosun patlicsk derecede oluo embriyolar yerlestirilirken ultrasyonlada karnina bastiriolar daha fena oluoo rabbim emegimizi bosa cikarmasin ins
Gunaydin canimgünaydın kızlar
Gunaydin benim guzel anne adaylarim
Hadi bugun guzel haberlerle senlenelim insallah
Test yapmadan bir gun daha bekleyebilenlere selam olsun
çakşır kürüyle 1 ayda sperm sayısı 36 mil.dan 60 milyona çıktı ve aşılaması tuttu arkadaşımın..
ben bebeğimle birlikte uyumak ve uyanmak istiyorum en çok. onun kokusunu içime çeke çeke, sarılarak...bebeğim olunca şunları yaparım dediğiniz bir çok hayalınız vardır ama en büyük hayaliniz ne kızlar..
benim bebeğimi emzirmem gözlerine baka baka onu hissede hissede ellerini öpe öpe.
Tamam ben bugun ilk kontrole gidiyorum ön olusum var mi diye bakilacak gerekirse klomeni iki gun daha yazicak bakAlim insallah olumlu haberlerle geri donerimGunaydin benim guzel anne adaylarim
Hadi bugun guzel haberlerle senlenelim insallah
Test yapmadan bir gun daha bekleyebilenlere selam olsun
Bence rapor verirler cnm ben alcam sahsen asilama da riske atamam onlqrda artmazlar rapor verirler sanatüp bebekte rapor veriyorlarmı çalışan bayanlar nasıl yaptırcak bileniniz var mı
Teni tenime degsin benden bizden rabbimden bi emanet ellerimin arasinda olsun gozlerim kapali bakarim yavruma kalbimlebebeğim olunca şunları yaparım dediğiniz bir çok hayalınız vardır ama en büyük hayaliniz ne kızlar..
benim bebeğimi emzirmem gözlerine baka baka onu hissede hissede ellerini öpe öpe.
tüp bebekte rapor veriyorlarmı çalışan bayanlar nasıl yaptırcak bileniniz var mı
Bence rapor verirler cnm ben alcam sahsen asilama da riske atamam onlqrda artmazlar rapor verirler sana
1 hafta falan verirler bence 2 haftada ben izin alsam hallederiz inş.kızlar ben sormuştum. önemli bir şey olmadıkça rapor verilmiyor demişlerdi. siz de bi danışın
1 hafta falan verirler bence 2 haftada ben izin alsam hallederiz inş.