• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşı sonrası için hiçbir ilaç vermedi doktorum,sizlere neden verdi acaba?
Canim hic su yuzden demedi bana direk yazdi ama okudugum kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasi icinmus progestan

kızlar 9. gün bitti bizim bugün,5 kasımcılar :)
ben idrara çok gitmeye başladım,kahveyi bıraktım aşı günü,belki su tutuyordu ve o kesildi bilemiyorum..
kasıkta ve karında ara ara çok kısa süreli ağrı oluyo ve geçiyo
göğüslerde en ufak bir hassasiyet yok
sivilce yok
diş köklerimde ağrı var :KK43:
siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? çatlatma iğnesi 10 günde atılıyormuş vücuttan,benim yarın 10 gün bitiyo çatlatma iğnesinde,ctesi kan testi yapmayı düşünüyorum...

Canim asilamanin en erken 12. Gununu beklemesilisin bence

Arkadaslar bende yeni katildim araniza bende 7kasimda asilama oldum hayirlisi allahtan bi de asilama ile kac kisi hamile kaldı kizlar cok umutlu olmayaraktan yaptirdik hayirlisi diyelim
Tekrar hosgeldin canim telden giriyorum yarin eklicem kismetse listemuze ;)

Benbu sabah yaptırdım canım 5 kasımcı olarak :))
Yarın sonuç çıkacak :)
Bendeki belirtiler gitti çatlatmadanmıs demek göğüs hassasiyeti hiç olmadı zatensimdi adet olacak gibi his var hafif kasık ağrısı ve bunalma
Canim yarin hemen yaz sonucunu bize ama olumsuz olursa miral bizmak. Yok zaten cok erken yaptirdin ;)

Orda baya eski bekliyor diye zamani gecip yazilmayanlar ve buyuk ihtimalle zaten yazmayanlar da tutmayanlardir tutmus olsalardi soylerdi insan sevincle

Tatlim karsiligi bos olanlar sonuc bildirmeder, foruma bile girmediler bilmiyoruxki ne yaptilar :(

Sizin ne zaman belli olacak bi de acaba benim 8.gunum kan tahlilinde cikarmi yaptirsam mi

Cok erken 8.gun zaten catlatma ignesinin etkisiyke ilk 10 gun pozitif cikiyor canim en azindan asilamanin 12. Gununu beklemeye calismalisin ;)

Bende tüpten hiç korkmuyorum zaten bunu rapor alabilmek için yyaptırmak zorunda kaldım bu olumsuz olursa tüp yaplcak..
bişey yokki aynı şekilde iğne vurup anestezi altında yumurtalar toplanıyor
sonra aynı bu işlem gibi embriyo sana bırakılıyo

idrarda bende merak ediyrum yaa yarın sabah 10.günüm yapmayı düşünüyorum ama kan sonucumu beklicem ona gjre yaparım..

bende 5 kasım saat 11.45 de oldum :)))

Çatlatma iğnesinin etkisi ilee de oluyo o ağrılar tam 1 hafta geçince bitti benim :(((

Bende tüpten hiç korkmuyorum zaten bunu rapor alabilmek için yyaptırmak zorunda kaldım bu olumsuz olursa tüp yaplcak..
bişey yokki aynı şekilde iğne vurup anestezi altında yumurtalar toplanıyor
sonra aynı bu işlem gibi embriyo sana bırakılıyo

idrarda bende merak ediyrum yaa yarın sabah 10.günüm yapmayı düşünüyorum ama kan sonucumu beklicem ona gjre yaparım..

bende 5 kasım saat 11.45 de oldum :)))

Çatlatma iğnesinin etkisi ilee de oluyo o ağrılar tam 1 hafta geçince bitti benim :(((

yumurta toplama cok zorr ben 3. yu yaptiriom hala cik korkyuom bi tek o gunu dusunuom ve transfer gunude tvlete sikisik giriyosun patlicsk derecede oluo embriyolar yerlestirilirken ultrasyonlada karnina bastiriolar daha fena oluoo rabbim emegimizi bosa cikarmasin ins :(

yumurta toplama cok zorr ben 3. yu yaptiriom hala cik korkyuom bi tek o gunu dusunuom ve transfer gunude tvlete sikisik giriyosun patlicsk derecede oluo embriyolar yerlestirilirken ultrasyonlada karnina bastiriolar daha fena oluoo rabbim emegimizi bosa cikarmasin ins :KK43:

Ama anestezili hissetmiyosunki kalkıncamı ağrı oluyor
bugün bi arkadaşımın oldu opu su çok güzel geçmişşş
Bide idrara sıkışıklığı ben bu aşılamamdada yaşadım 1,5 lt su içirdiler çok korktum kaçırcam diye ama çok rahat geçti

Allah kabul etsin canım inşallah etki etmiştir.Boş gebelik nasıl oldu cnm merk ettim.Beta hcg düzenli artmışmıyı?Kese ve yolk kesesi düzgün görünmüş müydü?Kalp atışlarını mı duyamadın nasıl oldu?(anlatmak seni üzmeyecekse tabi cnm)
amin canım.canım kese göründü önce sonra yaklaşık 2 hafta sonra gittiğimde dr kesenin boş olduğunu söyledi.ultrasona göre 6 hafta 3 günlüktü.kese 8mm olmuştu.dr um kese 5 mm olduğunda yolksac kesesinin oluşması gerektiğini ancak bende oluşmadığını söyledi.yani yolksac yoktu canım.sadece kese ve plesanta oluşmuştu.hemen aynı gün başka dr a gittim oda aynı şeyleri söyledi.bende kürtaj olmak zorunda kaldım.:(çatlatma iğnesi ve klomenle hamile kalmıştım.kürtaj sonrası bu ay 6.denememiz olacak inşallah aşılamayla gelir bebeişlerimiz.

Allah kabul etsin canım inşallah etki etmiştir.Boş gebelik nasıl oldu cnm merk ettim.Beta hcg düzenli artmışmıyı?Kese ve yolk kesesi düzgün görünmüş müydü?Kalp atışlarını mı duyamadın nasıl oldu?(anlatmak seni üzmeyecekse tabi cnm)
buarada canım yazmayı unutmuşum beta hcg artışım normaldi.iki kez tahlil yapıldı.ilki 235 di(adet döngümün 32.günü) diğeri sanırım 4 gün sonra
1390 falandı

Ama anestezili hissetmiyosunki kalkıncamı ağrı oluyor
bugün bi arkadaşımın oldu opu su çok güzel geçmişşş
Bide idrara sıkışıklığı ben bu aşılamamdada yaşadım 1,5 lt su içirdiler çok korktum kaçırcam diye ama çok rahat geçti
evet anestezi altinda tabi yoksa kinse dayanamaz kalkinca cok agrisi oluo ben gayatimda oyle agri gormedim bilmiorum bunyeyede bagli tabi narkozdan kendime gelemiyorum uyanincada aglamaktan konusamiyoum hemsirelere bi saat basimda bekliolar iki ic agri kesici yapilio bana zor oluo benimki hemde cok zor olsun bebisme kavusurum ins cekeriz simdiki kolsy olur ins :(

Canim hic su yuzden demedi bana direk yazdi ama okudugum kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasi icinmus progestan

Canim asilamanin en erken 12. Gununu beklemesilisin bence

Tekrar hosgeldin canim telden giriyorum yarin eklicem kismetse listemuze :KK66:

Canim yarin hemen yaz sonucunu bize ama olumsuz olursa miral bizmak. Yok zaten cok erken yaptirdin :KK66:

Tatlim karsiligi bos olanlar sonuc bildirmeder, foruma bile girmediler bilmiyoruxki ne yaptilar :KK43:

Cok erken 8.gun zaten catlatma ignesinin etkisiyke ilk 10 gun pozitif cikiyor canim en azindan asilamanin 12. Gununu beklemeye calismalisin :KK66:
Tamam bekleyecegim merak ediyorum sadece aslinda hic cesaretim de yok test yaptirmaya

Ben umutsuzum cnm ya bi ağrım sızım yok ama hafif bi başağrım var ve adet sivilcelerim çıktı adet olucam büyük ihtimal ama bi belirti gelmezse ctesi bi test yapmayı düşünüyorum bakalım :KK43: bide 7 aydan sonra bu ay ancak kurtulduğum mantar enfeksiyonum yeniden hortluyo onada moralim bozuldu hepten umudum gitti yani.

aynen canım benımde oyle adet stresim başladı sivilcem çıktı. bende kesin adet olcamda olsam hemen kurtulurdum çok gerginim 2 gundur 8 de yatıyorum okadar yani. bende adet olmazsam pazartesi test yapacam oda adet olmak için çünkü nezaman test yaptırsam en fazla 1 saat sonra adet oluyorum...

aynen canım benımde oyle adet stresim başladı sivilcem çıktı. bende kesin adet olcamda olsam hemen kurtulurdum çok gerginim 2 gundur 8 de yatıyorum okadar yani. bende adet olmazsam pazartesi test yapacam oda adet olmak için çünkü nezaman test yaptırsam en fazla 1 saat sonra adet oluyorum...
Aynennn bende ne zaman test yaparsam bi saat gecmio adet oluyom yhaaaa:) ne kadar da psikolojikmis yhaaaaa

Aynennn bende ne zaman test yaparsam bi saat gecmio adet oluyom yhaaaa:) ne kadar da psikolojikmis yhaaaaa

dun eve gittim başım dönüyo kasıklarım batıyo görsen bildiğin hamileyim. sonra evde bir test vardı hadı yapayım dedım zaten varsa silik çıkar dedim yatıp kocaman tek çizgi sonra bende ne baş dönmesi ne kasık ağrısı kaldı çakı gibi oldum valla. herşey psikolojik bebeğimizin olmaması bile

Be
beim oğlumun ismi bile hazır ama kendisi teşrif etmediler daha benim bu ay kesin yok diğer aşılama da ocakta yapılacak. kısmet bakalım...
Benim kizim olursa adi zehra olucak ama kiz olmadi hic ilkini hakan levent ikinciyi yusuf talha koyacaktik talha yi ben ruyamda gormustum ama nasip olmadi melekmis onlar zaten

dun eve gittim başım dönüyo kasıklarım batıyo görsen bildiğin hamileyim. sonra evde bir test vardı hadı yapayım dedım zaten varsa silik çıkar dedim yatıp kocaman tek çizgi sonra bende ne baş dönmesi ne kasık ağrısı kaldı çakı gibi oldum valla. herşey psikolojik bebeğimizin olmaması bile
Ewet yha ama nasil bi psikolojiyle bekliycez ki valla pozitif bakiom olmuo negqtif bakiom olmuyo notr bakiom yine olmuyo ne dusunceemi sasirdim

Be

Benim kizim olursa adi zehra olucak ama kiz olmadi hic ilkini hakan levent ikinciyi yusuf talha koyacaktik talha yi ben ruyamda gormustum ama nasip olmadi melekmis onlar zaten

bende 3 senedir düşünmediğim isim kalmadı herkes bende önce doğum yaptığı için hepsini de koydular. bende kesin ali ishak ve ali imran koycam oğullarımın ismini kızımın ismide mihrimah. ama dediğim gibi bu isimleride benden once koyan olabılır.

Back