- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.001
Canim hic su yuzden demedi bana direk yazdi ama okudugum kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasi icinmus progestanaşı sonrası için hiçbir ilaç vermedi doktorum,sizlere neden verdi acaba?
kızlar 9. gün bitti bizim bugün,5 kasımcılar :)
ben idrara çok gitmeye başladım,kahveyi bıraktım aşı günü,belki su tutuyordu ve o kesildi bilemiyorum..
kasıkta ve karında ara ara çok kısa süreli ağrı oluyo ve geçiyo
göğüslerde en ufak bir hassasiyet yok
sivilce yok
diş köklerimde ağrı var
siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? çatlatma iğnesi 10 günde atılıyormuş vücuttan,benim yarın 10 gün bitiyo çatlatma iğnesinde,ctesi kan testi yapmayı düşünüyorum...
Canim asilamanin en erken 12. Gununu beklemesilisin bence
Tekrar hosgeldin canim telden giriyorum yarin eklicem kismetse listemuzeArkadaslar bende yeni katildim araniza bende 7kasimda asilama oldum hayirlisi allahtan bi de asilama ile kac kisi hamile kaldı kizlar cok umutlu olmayaraktan yaptirdik hayirlisi diyelim
Canim yarin hemen yaz sonucunu bize ama olumsuz olursa miral bizmak. Yok zaten cok erken yaptirdinBenbu sabah yaptırdım canım 5 kasımcı olarak :))
Yarın sonuç çıkacak :)
Bendeki belirtiler gitti çatlatmadanmıs demek göğüs hassasiyeti hiç olmadı zatensimdi adet olacak gibi his var hafif kasık ağrısı ve bunalma
Orda baya eski bekliyor diye zamani gecip yazilmayanlar ve buyuk ihtimalle zaten yazmayanlar da tutmayanlardir tutmus olsalardi soylerdi insan sevincle
Tatlim karsiligi bos olanlar sonuc bildirmeder, foruma bile girmediler bilmiyoruxki ne yaptilar
Sizin ne zaman belli olacak bi de acaba benim 8.gunum kan tahlilinde cikarmi yaptirsam mi
Cok erken 8.gun zaten catlatma ignesinin etkisiyke ilk 10 gun pozitif cikiyor canim en azindan asilamanin 12. Gununu beklemeye calismalisin