- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
Benim guzel anne adaylarim, hadi guzel haberler bekliyorum sizden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim guzel anne adaylarim, hadi guzel haberler bekliyorum sizden
al sana haber... dün gece ve bugün minnacık kahverengimsi yeşile dönük çok minnacık lekelenmelerim oldu... ya yerleşme lekelenmesi yada kırmızılar geliyorum hazırla kendini diyor :)
Canim listemize almamisiz seni asilamanin kacinci gunundesin sat bat ve asilama tarihi yazar misin bilgisayardan girince seni de ekleyelim listemiZe.
canım son adet tarihim 19 ekim aşılama 31 ekim bugün (aşılama gününü saymazsak) aşılamanın 11. günü.. bat bilmiyorum çünkü ben düzenli adet olmuyorum... ama genelde çatlatma iğnesinin 14. gün adet olunmuş benimde yarın 14. günüm umarım adet olmam hamileyimdir
e 2 yumurtlama ile ilgili bi tahlil canımhayırlısı olsun canım.kan tahlili ne için aşılama öncesi?
sağol canımgonal-f ve cetrotideinşallah canımHayırlı olsun canım, ne kullanıyodun ilaç olarak? Belki aynı zamablarda olur aşılamamız
Ben sanki senin asilama olmadi ama olsaydi su gundu diye sayiyotfun diye karistirdim galiba canimin ivi kusura bakma, yarin catlatma ignesinin 14. Gunuyse bi test yaptir istersen canim genelde en gec 16. Gun adet olunuyor tutmazsa, dilerim insallah bu ay bebisin seninledir tatlim
Ayıptır söylemesi aşıyı kocam yapti
bebisler istiyorum senin sonuç belli olmuştur noldu canım sen guzel haberler ver nolurrrr
bugun aşılamamın 10. günü doktor salı gunu test yaptır dedi ama bende adet olacakmışım gibi geliyor. daha önce test yaptırmam dedim ama şimdi acaba da demiyor değilim offff neyapsam.
Gunaydin beni de yazar misin listeye sat 8.11.2014 bat 9.12.2014 ilk asilamam olcak kismetse
Canim istersen yaptir 12. Gun de ciktigi oluyormus ya da bekle bi kac gun daha, benim de bugun asilama gunjnu saymazsak 7. Gunu. Dun yumurta tarafinda nefesimi kesecek batmam oldu bir iki dk sonra gcti, brn bi de ates olcme yontemini kullaniyorum bugun biraz ates dustu sinirlerkm bozulu umitsizlige kapildim, hakkimizda hayirlisi insallah. Bu araa bebislerrr istiyoum ve hkom foruma girmiyor ben de meraktan catliyorum
Bu resmi ilk sen tanidin :) aminnn cnm hepimize insallahhayırlısı olsun canım resmin dikkatimi çekti her çocuk özeldir filminin resmi sende hint filmimi izliyosun benim gibi allah hayırlı evlatlar nasip etsin
canım çok sevindim sonuç almadım demişsin ama sözlü söyledikler galiba sıkıntın yok diye çok sevindim. hadi buyuk geçmiş olsun acı eşiğin de yuksekmiş demekki maşallah :)
böyle şeyler düşünmeyelim lütfennnnn o bebişler evlerimize gelicek Allah'ın izniyle :)
Bu resmi ilk sen tanidin :) aminnn cnm hepimize insallah