• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm haftaya çarş kese görmek için gidicem inşallah herşey yolunda giderse,o ne zaman olur bilmiyorum?
Canım çok istiyorum da korkuyorum biraz.Önceki gebeliklerde hevesim kursağımda kalınca daha kese bile görünmeden...Şimdi en azından keseyi göreyim,kalp atışlarını duyayım allah'ın izniyle sonra üzülmeyeyim diyorum canım.Yoksa ben senden çok istiyorum inan...:)İlk gebeliğimi öğrendiğim tarih 6 kasım 2013 tü cnm(Tam 1 yıl olmuş) O zamanlar yazmıyodum buraya ama hamilelik takvimini bulmutum kadınlar kulübünden onların çıktısını aldım tarih girip 9 ayın ve sprilaettim.Ordan bakıyodum.Sonra 15 kasımda kimyasal yaşadım.Yerle bir oldum o sprialli deftere bakıp bakıp ağlıyodum,ortadan kaldırdım uzun bi süre...Anlıyosun beni di mi cnm

çok iyi anlıyorum canım seni, ama kimyasal olsa bugune değerin düşmez miydi? Allah'ın izniyle bu sefer tutunmustur sana bebeğin? aşılamanın kaçıncı günü duyulabiliyor kalp atışları?

çok iyi anlıyorum canım seni, ama kimyasal olsa bugune değerin düşmez miydi? Allah'ın izniyle bu sefer tutunmustur sana bebeğin? aşılamanın kaçıncı günü duyulabiliyor kalp atışları?
Bilmiyorum cnm ama dr. beta hcg 1500ü geçince gel dedi.Çarş ona gidicem kalp atışları 8. hafta fln heralde duyuluyo.Bilen var mı???

kizlar merhaba cok Üzgünüm asilamam negatif üzüldüm agladim ama kendime gelicem allah en hayirli zamanini bilir dua etmekten baska carem yok

Bilmiyorum cnm ama dr. beta hcg 1500ü geçince gel dedi.Çarş ona gidicem kalp atışları 8. hafta fln heralde duyuluyo.Bilen var mı???

Tebrikler canmm aşılaman tutmuş benimde 2. Aşılamam çarşamba yapıldı heyecanlı bekleyiş başladı
sağ tasığımda batma ve atma var sende oldumu hiç
bu arada sana dr coraspin verdi hiç bırakma iç diyor tedavile başladığımdan beri içiyorum nedenacaba

Tebrikler canmm aşılaman tutmuş benimde 2. Aşılamam çarşamba yapıldı heyecanlı bekleyiş başladı
bu arada sana dr coraspin verdi hiç bırakma iç diyor tedavile başladığımdan beri içiyorum nedenacaba

canım aynı gün aşılama olmuşuz sat ve bat bi deilk aşılaman mı yazarsan seni de listemize almak isteriz ;)

kizlar merhaba cok Üzgünüm asilamam negatif üzüldüm agladim ama kendime gelicem allah en hayirli zamanini bilir dua etmekten baska carem yok

canım canın sağolsun, sakın üzme kendini e mi? ne güzzel tevekkül ile karşılıyorsun maşallah, Rabb'im sesimizi duysun o bebişler gelsin inşallah. önümüzdeki ay devam mı ?

canım aynı gün aşılama olmuşuz sat ve bat bi deilk aşılaman mı yazarsan seni de listemize almak isteriz :KK66:

canım canın sağolsun, sakın üzme kendini e mi? ne güzzel tevekkül ile karşılıyorsun maşallah, Rabb'im sesimizi duysun o bebişler gelsin inşallah. önümüzdeki ay devam mı ?
sagolun kizlar allahtan kistim olmamis ama daha adet olmadim adetten sonra rahim filmi cekelim dedi doktorum filmden sonra bos gecicekmis o ay sonraki adetten sonra tedaviye yeniden basliycakmisiz. siz rahim filmi cektirdinizmi herkez korkutuyo beni :(

sagolun kizlar allahtan kistim olmamis ama daha adet olmadim adetten sonra rahim filmi cekelim dedi doktorum filmden sonra bos gecicekmis o ay sonraki adetten sonra tedaviye yeniden basliycakmisiz. siz rahim filmi cektirdinizmi herkez korkutuyo beni :KK43:

canım ben çektirdim. hemde anestezisiz, herkesin acı eşiği farklı ama ben dayanabildim. acımıyor mu elbetteki acıyor neticede rahim içine basınçlı bi sıvı veriyorlar. ama benim sağ tupum tıkalı ondan da çok acımış olabilir ilacı 3 sefer verip açmaya çalıştılar gerçi açıulmadı ama napalım. umarım senin tüplerin açıktır. keşke aşılamadan önce çektirseydin. bu arada rahim filmi çektirip hemen ertesi ay kendiliğinden hamile kalanların sayısı oldukça fazla. bu arada kistin olmamasına çok sevindim. geçmiş olsun canım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir...

Benim 2. Aşılamam
23 ekim sat
20 side bat ama zaten 19 u test için çağırdılar

Ben de kullanıyorum aşılamadan beri coraspini ama bende kan pıhtılaşması var sende yok mu?

Ben anestezili çektirdim iyiki de öle yapmışım dayanamazdım çok hassasım uyanınca dahi fenalaştım

Ben de kullanıyorum aşılamadan beri coraspini ama bende kan pıhtılaşması var sende yok mu?

Yok canım onaşaşırdım yaa zaten
tedaviye başlarken folikasit ve coraspini mutlaka hergün iç dedi aşılamam bitincede bu ilaçlarına devam ediyosun hamile kalırsanda 3 ay devam ediyosun dedii

ben devlette tüp için rapor almak için başvurdum tüm tetkikler yapıldı rapoum sebipsiz teşnisi ile verildi
ilk özeldeki aşılamamı sayıp 2. Aşılamayı yapma şartı ile tüpe geçeceklerini söylediler

Yok canım onaşaşırdım yaa zaten
tedaviye başlarken folikasit ve coraspini mutlaka hergün iç dedi aşılamam bitincede bu ilaçlarına devam ediyosun hamile kalırsanda 3 ay devam ediyosun dedii

ben devlette tüp için rapor almak için başvurdum tüm tetkikler yapıldı rapoum sebipsiz teşnisi ile verildi
ilk özeldeki aşılamamı sayıp 2. Aşılamayı yapma şartı ile tüpe geçeceklerini söylediler
Ben de o şartlarla başlamıştım cnm aşılamaya hiç umut yoktu nerdeyse ama 1. tuttu işte çok şükür.Benim dr kan pıhtılaşması olmasa bile kan sulandırıcı iğne veriyoruz aşılama ve tüp bebekle oluşan gebeliklere,trombofili var gibi kabul ediyoruz zor elde edilen gebelikler olduğu için demişti seninki daha da garantici heralde;)

6.haftada kesede gözüküyor kalp atışıda duyuluyor aslında.Hatta bnm ilk gebeliğimde 5.haftada keseyi görmüştük.

sagolun kizlar allahtan kistim olmamis ama daha adet olmadim adetten sonra rahim filmi cekelim dedi doktorum filmden sonra bos gecicekmis o ay sonraki adetten sonra tedaviye yeniden basliycakmisiz. siz rahim filmi cektirdinizmi herkez korkutuyo beni :KK43:
Cnm hsg filminden hiç korkma ağrı oluyo evet ama o büyük ağrı hem dayanılmaz değil hemde sadece 10 sn.sürüyo korkutanların ağrı eşikleri çok düşük olmalıki fazla hissetmişlerdir.Korkma bişey yok o filmde.

Ben de o şartlarla başlamıştım cnm aşılamaya hiç umut yoktu nerdeyse ama 1. tuttu işte çok şükür.Benim dr kan pıhtılaşması olmasa bile kan sulandırıcı iğne veriyoruz aşılama ve tüp bebekle oluşan gebeliklere,trombofili var gibi kabul ediyoruz zor elde edilen gebelikler olduğu için demişti seninki daha da garantici heralde:KK66:

Ayyy çok sağoll iyi geldi yazdıkların
evet çok iyi bi dr uzman bu konuda tüp bebek bölüm başkanı birde Ücretsiz olmasıda güzel :)
ilkinde normal bi hastane dr u idi bu konuda uzman değildi çok pişmanım ona gittiğime maddi manevi
düşün ohss oldum aradım iyi değilim diye amma nazlısın bi ağrı kesici al dedibana halbuki ohss mişim araytırmaya kaldırıldım 1 hafta yattım arayıp söledim şok oldu bozuldu
neyse gecti :((gitti

Ayyy çok sağoll iyi geldi yazdıkların
evet çok iyi bi dr uzman bu konuda tüp bebek bölüm başkanı birde Ücretsiz olmasıda güzel :)
ilkinde normal bi hastane dr u idi bu konuda uzman değildi çok pişmanım ona gittiğime maddi manevi
düşün ohss oldum aradım iyi değilim diye amma nazlısın bi ağrı kesici al dedibana halbuki ohss mişim araytırmaya kaldırıldım 1 hafta yattım arayıp söledim şok oldu bozuldu
neyse gecti :KK43:(gitti
Allah kalpsizz, merhametsiz,gözünü para bürümüş dr.lardan uzak tutsun hepimizi...

Aminn canımm senin kaçıncı günün belirti varmıydıı
Benim daha 3. Günüm ama kasıığımda batma var çok umutlanıyorum ama off
benim aşılamamın 19. günü olmuş bugün canım.ÇAtlatma iğnesinden sonra hemen yalancı hamilelik belirtileri başladı bende cnm beta hcg hormonundan dolayı gğslerde hassasiyet, bacak ağrısı yorgunluk vs..Bunlar nerdeyse hiç geçmedi 8. günden sonra bulantılarım başladı çok erken ama bilmiyorum ...bir de jel kullanıyosan crinone jel 8.,9. ve 10. günlerde geri çok açık pembemsi şekilde geldi

Back