Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Jel vermedi bana 2 hapın dışında bişey yok
off meraktan çatlıycam ult, gösterdi dr sağda yumurtan spermleri tam yanına bırakıyorum diye
tam orda batma var belim ağrıyo tam kasığımın arkası ve seğirme oluyo arada
3 gündür böyle inşallah kist olmamıştırr :)

K kfyk canım sen ne zaman test yapıyorsun kısmetse?
hadi şenlendir topiğimizi :)

evet inşallah canım Qkfyk senden güzel haberler beklıyoruz. topiğimiz şenlensin artık daha tek hamilelikle kaldık ama herkesin hamile olması lazımdı

K kfyk dün test yaptıracaktı canım ama dünden beri girmedi :S

Arkadaşlar iyi akşamlar sizi merak ettirdim kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim fırsatım olmadı. Misafirler geldi biz misafirliğe gittik derken, bu günü buldu . Maalesef bende reğl oldum. İlk aşım olmadı maalesef galiba 2. yaptırıcam . Napalım hakkımızda hayırlısı.

canım hangi hastanede 2inci aşılamayı yaptın

Cnm Doktorun kim hangi hastaneye gidiyosun?

Ben aşılama olalı 5 gün oldu Aynı ağrılar bendede var cnm içerde pıt pıt bişeyler atıyo .bel ve bacak ağrım geçti sayılır ama batma devam ediyo rahmimin içinde bişeyler batıyo.Bide hafif hafif mide bulantım vardı bugün kokulardan öğürmeye başladım anlamadım ne olduğunu ümitlenmekte istemiyorum ama elimdede değil hayırlıdır inşallahhhh

Canım ilaçlara verdim sadece aşılama ücretsiz bu tutmazsa tüpe geçilecek oda 400küsür ve ilaçlar

canım bana yardımcı olurmusun orda aşılam a yapmak için hangi aşamalardan geçmek lazım

Tabi canım tüp bebek pol. Gidip kayıt açtırıyosun hemen senden bazı testler için kan vermeni istiyolar orda ve eşin sperm veriyo
bide evrak listesi veriyolar rahim filmi evlilik cüzdanı filan heryeyi hazırlıyosun
sonra heyet kararını bekliyosun

Ayyy biz senle aynıyız pazartesi 18 mm di yumurtam akşamı çatlatmayı vurdum çarşamba 12 de aşılamam olduuu :)))

canim klomen kullandim ve 4 yumurtam olmustu doktorumda klomenle bile cok guzel olmus yumurtalar asilama yapalim bi daha bu kadar guzel boyutta yumurtalari bulamayabiliriz dedi yani planda asilama yoktu bi anda oldu bitti umutlar hayal oldu rahim filmi icinde bende sizden duyduklarimdan sonra korkmuyorum insallah hic acimaz.allah hepimizin yuzunu guldursun insallah

canim cok sagol icimi rahatlattiniz vallahi allah herkeze hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallaahh

Bilmiyorum cnm ama dr. beta hcg 1500ü geçince gel dedi.Çarş ona gidicem kalp atışları 8. hafta fln heralde duyuluyo.Bilen var mı???
oncelikle gozun aydin cnm kimyasl gebelik bnde gecrdim o duyguyu biliyorum ama kalbini ferah tut fegerini olctur yinede suphen varsa kuzenm 7 haftasi botiyodu keseyide kalp atislarinida gordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…