- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
evet inşallah canım Qkfyk senden güzel haberler beklıyoruz. topiğimiz şenlensin artık daha tek hamilelikle kaldık ama herkesin hamile olması lazımdı
canım hangi hastanede 2inci aşılamayı yaptınYok canım onaşaşırdım yaa zaten
tedaviye başlarken folikasit ve coraspini mutlaka hergün iç dedi aşılamam bitincede bu ilaçlarına devam ediyosun hamile kalırsanda 3 ay devam ediyosun dedii
ben devlette tüp için rapor almak için başvurdum tüm tetkikler yapıldı rapoum sebipsiz teşnisi ile verildi
ilk özeldeki aşılamamı sayıp 2. Aşılamayı yapma şartı ile tüpe geçeceklerini söylediler
Cnm sen aşılama sonrası ilaç kullandınmı?Cnm haftaya çarş kese görmek için gidicem inşallah herşey yolunda giderse,o ne zaman olur bilmiyorum?
Cnm Doktorun kim hangi hastaneye gidiyosun?Ayyy çok sağoll iyi geldi yazdıkların
evet çok iyi bi dr uzman bu konuda tüp bebek bölüm başkanı birde Ücretsiz olmasıda güzel :)
ilkinde normal bi hastane dr u idi bu konuda uzman değildi çok pişmanım ona gittiğime maddi manevi
düşün ohss oldum aradım iyi değilim diye amma nazlısın bi ağrı kesici al dedibana halbuki ohss mişim araytırmaya kaldırıldım 1 hafta yattım arayıp söledim şok oldu bozuldu
neyse gecti(gitti
Ben aşılama olalı 5 gün oldu Aynı ağrılar bendede var cnm içerde pıt pıt bişeyler atıyo .bel ve bacak ağrım geçti sayılır ama batma devam ediyo rahmimin içinde bişeyler batıyo.Bide hafif hafif mide bulantım vardı bugün kokulardan öğürmeye başladım anlamadım ne olduğunu ümitlenmekte istemiyorum ama elimdede değil hayırlıdır inşallahhhhJel vermedi bana 2 hapın dışında bişey yok
off meraktan çatlıycam ult, gösterdi dr sağda yumurtan spermleri tam yanına bırakıyorum diye
tam orda batma var belim ağrıyo tam kasığımın arkası ve seğirme oluyo arada
3 gündür böyle inşallah kist olmamıştırr :)
crinone jel,folbiol ve coraspinCnm sen aşılama sonrası ilaç kullandınmı?
Süleymaniiye doğum evi doktorum şener yalçınkaya canım aşılama için ücret ödedin mi. ben zeynep kamilde rapor cıkardım ve ilk aşılamamı orda yaptım sonuç bekliyorum insallah olumlu sonuçlanır ama olumsuz olma durumunda vakit kaybetmeden ikincisini yapmak istiyorum
canım bana yardımcı olurmusun orda aşılam a yapmak için hangi aşamalardan geçmek lazımSüleymaniiye doğum evi doktorum şener yalçınkaya
canım bana yardımcı olurmusun orda aşılam a yapmak için hangi aşamalardan geçmek lazım
amin inşallah benimde tek yumurtam vardı 18 mm olmuştu pazartesi gece çatlatma iğnemi vurdum yarın 12 gibi aşılamam yapılacak allahın izniyle, yalnız söle ben carşamba aşılama olacağını tahminedemedim eşimin perhiz süresi iki gün umarım etkilemez bu durum ya. zaten eşimde sperm sayısı ve hareketlilik problemi var.
canim klomen kullandim ve 4 yumurtam olmustu doktorumda klomenle bile cok guzel olmus yumurtalar asilama yapalim bi daha bu kadar guzel boyutta yumurtalari bulamayabiliriz dedi yani planda asilama yoktu bi anda oldu bitti umutlar hayal olducanım ben çektirdim. hemde anestezisiz, herkesin acı eşiği farklı ama ben dayanabildim. acımıyor mu elbetteki acıyor neticede rahim içine basınçlı bi sıvı veriyorlar. ama benim sağ tupum tıkalı ondan da çok acımış olabilir ilacı 3 sefer verip açmaya çalıştılar gerçi açıulmadı ama napalım. umarım senin tüplerin açıktır. keşke aşılamadan önce çektirseydin. bu arada rahim filmi çektirip hemen ertesi ay kendiliğinden hamile kalanların sayısı oldukça fazla. bu arada kistin olmamasına çok sevindim. geçmiş olsun canım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir...
canim cok sagol icimi rahatlattiniz vallahi allah herkeze hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallaahhCnm hsg filminden hiç korkma ağrı oluyo evet ama o büyük ağrı hem dayanılmaz değil hemde sadece 10 sn.sürüyo korkutanların ağrı eşikleri çok düşük olmalıki fazla hissetmişlerdir.Korkma bişey yok o filmde.
Bu coraspin i bende kullansam doktor vermeden ne zararı olabilirki acaba ya?sonuçta aspirin dimicrinone jel,folbiol ve coraspin
tamam canim su an telden giriyorum ilk firsatta eklicem beni de 19 unda teste cagirdilar.Benim 2. Aşılamam
23 ekim sat
20 side bat ama zaten 19 u test için çağırdılar
Var ;-)merhaba herkeze, asılamanın 7. gunu ve sonrasında beta hcg baktiran var mı?
oncelikle gozun aydin cnm kimyasl gebelik bnde gecrdim o duyguyu biliyorum ama kalbini ferah tut fegerini olctur yinede suphen varsa kuzenm 7 haftasi botiyodu keseyide kalp atislarinida gordu :)Bilmiyorum cnm ama dr. beta hcg 1500ü geçince gel dedi.Çarş ona gidicem kalp atışları 8. hafta fln heralde duyuluyo.Bilen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?