• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende kan pıhtılaşması da var aynı zamanda ama ban dr.um aşılama ve tüp bebekle elde edilen gebelikler zor elde edildiği için trombofili varmış gibi pıhtılaşma iğnesi veriyoruz zaten demiştim.Beta hcg pozitif çıkınca başlıyosun ona.Ama senin dr.un gerek görmemiş olabilir bilmiyorum
Banada hiç böyle bişeyden söz etmedi hatta ben tek estrofem kullanıyorum progesyan kullanmıcakmıyım dedim gerek yok dedi:(

çakşır macununu her sabah akşam 1'er tatlı kaşığı kadın ve erkek yiyor,çakşır suyunu da 1/4 çaybardağı çakşır suyu ve üstüne normal su ekleyerek içiyorsunuz,arkadaşımın bu şekilde sayı 1 ayda 2 katına çıktı..onun akrabası da bu kür ile hamile kaldı..bizde dün yapılan aşı tutmazsa deniycez,daha yeni öğrendim bu kürü,uygulama için geç kaldık :)

Aminn canim aminnnn gel katil bize seni de takip edelim :KK66:

Canim simdi soyle, benim gecen ayki tedavim iptal oldu, bu ay da eger sag tikali olmasaydi solda 5 sagda 5 yumurta olustu, cok dusuk doz igne kullanmama ragmen dr polikistik bir yapisi oldugundan boyle oluyor dedi. Biyle olursa asilamani iptal ederiz cunku acik olan tarafta 5 tane var dedi, ama durumun musaitse tup yapabiliriz dedi karar vermek icin erken daha 13-14mm dedi tup icin en az 10 tanenin 18 ve uzeri buyukluge erismesi gerekiyor dedi, zaten bir sonraki kontrolde sagdaki 5 buyumus, solda 2 buyuk kalmisti, en son kontrolde de solda 1 tane 18mm sagda 5 tane 20-21-21-20-20mm olmustu, dr bu durumda tupte sansimiz yok bi en az 10 eriskin istiyoruz dedi. Yani durum bu canim, tupe sansin varsa ne mutlu sana ama az yumurtayla baslama cunku disarda da olenler oluyor, dr un da destrklemez sanirim, hakkinda hayirlisi insallah :KK66: adet olunca soyle seni de listemizde gormekten mutluluk duyariz. Bu arada tjup bebekte farkli dozda ilaclar kullaniliyir olmali cunku en az 10 eriskin yumurta diyor en azzz
hımm anladım çok yardımcı oldun canım,güzel anlatım.tamam canım sana bol bol dua edecem inşallah aşılaman tutar.kendine iyi bak canım

kızlar birsey soracam aşılamadan sonra lekelenme oldumu acaba . ben dün aşılama yaptım bugünde lekelenme yani kahverengimsi akıntı oldu endişeye kapıldım acaba aşılamam olumsuz mu geçti diye

kızlar birsey soracam aşılamadan sonra lekelenme oldumu acaba . ben dün aşılama yaptım bugünde lekelenme yani kahverengimsi akıntı oldu endişeye kapıldım acaba aşılamam olumsuz mu geçti diye

Canim hic sikintiya sokma kendini zihnini bulandirma, ben yasamadim bunu ama yasayan arkadaslari biliyorum, asilaman guzel gecmistir buna suphem yok, insallah tutar canim, Rabb'imiz ol dese yeter sen gonlunu hos tut.

hımm anladım çok yardımcı oldun canım,güzel anlatım.tamam canım sana bol bol dua edecem inşallah aşılaman tutar.kendine iyi bak canım

Saol canim Allah razi olsun, sen de kendine iyi bak.

doktorum bana da lekelenme olabilir panik yapma normal dedi,bende olmadı henüz ama olabilir de yani,hazırlıklıyım :)
bu arada bişey sorucam kızlar,dün aşılama yaptıranlar,eşinizle birlikte oldunuz mu acaba dün gece ??

Canim hic sikintiya sokma kendini zihnini bulandirma, ben yasamadim bunu ama yasayan arkadaslari biliyorum, asilaman guzel gecmistir buna suphem yok, insallah tutar canim, Rabb'imiz ol dese yeter sen gonlunu hos tut.

Saol canim Allah razi olsun, sen de kendine iyi bak.
saolun teşekkür ederim bende biraz arastırdım normal deniliyo hayırlısı bakalım

doktorum bana da lekelenme olabilir panik yapma normal dedi,bende olmadı henüz ama olabilir de yani,hazırlıklıyım :)
bu arada bişey sorucam kızlar,dün aşılama yaptıranlar,eşinizle birlikte oldunuz mu acaba dün gece ??
biz dün yaptık aşılamayı doktor bize yarın aksam ilişkide bulunun dedi eşim aksam çalıştığı için ilişki bugün öğlen oldu

Ewet ama o igne bebegin kalp atisi duyulduktan sonra baslanio bebek tutunamadi 2.de oldu eger dusmeseydi baslicaktim
AAA ben pozitif sonucu alınca hemen başladım cnm kalp atışı duyulunca mı başlanıyormuş bilmiyodum.Ben aşılamamın 12. günü pozitif gördüm 14. günü yazdırdım iğneleri aldım ama dr.um başla dedi.Acaba kan pıhtılaşmasından kimyasal olmuyomu sadece kalp atışları mı durabiliyo kan pıhtılaşmasından.Neyse cnm senin de kafanı şişirdim bu halinde kusuruma bakma ben de endişeliyim biraz ister istemez.Allah sana sağlık sıhhat versin yine olur inşallah bu sefer sağlıklı olur

biz dün yaptık aşılamayı doktor bize yarın aksam ilişkide bulunun dedi eşim aksam çalıştığı için ilişki bugün öğlen oldu

benim de dün yapıldı(5 kasım) doktor farketmez dedi,zaten sperm 48 saat yaşıyo yani 2 gün boyunca işe yarar içerde diye :) ama biz yaptık ve bu gece de yapıcaz naapalım başka da zaman kalıyo,bi arkadaşım bu şekilde tutturdu,aşı gecesi yaptılar,hangisinin tuttuğu belli değil o yüzden :D

Cnm sıkıntı yapma bnm hem aşılamam hemde sonrasında kanamam oldu az az.içeriye müdahele olduğu için olabilir dedi doktorum.Panik yapma:)

Canım aşılamadan sonra 1-2 gün benim de oldu çok az mrk etme sonucum pozitif Allah'ın izniyle ;)

Canim benim asilamam dun oldu biliyorsun, dr um bu gece dinlen yarin gece ve oburgun gece olsun dedi, bu gece olacak insallah.

AAA ben pozitif sonucu alınca hemen başladım cnm kalp atışı duyulunca mı başlanıyormuş bilmiyodum.Ben aşılamamın 12. günü pozitif gördüm 14. günü yazdırdım iğneleri aldım ama dr.um başla dedi.Acaba kan pıhtılaşmasından kimyasal olmuyomu sadece kalp atışları mı durabiliyo kan pıhtılaşmasından.Neyse cnm senin de kafanı şişirdim bu halinde kusuruma bakma ben de endişeliyim biraz ister istemez.Allah sana sağlık sıhhat versin yine olur inşallah bu sefer sağlıklı olur
Canm valla bebek tutunduktan sonra baslıcakmıs zaten bebek oluşturma kandan beslenir kan pıhtılasınva kayıplar oluo ben zaten normalded İlac kullanıyorum belki bnmk oyundan gec baslatıodur bilemiyorum ki şimdi ama ben gebe olmasam da pıhtılaşma için ilaç kullanıyorum

canım benimde 2 gün geldi o kahverengi lekelenmeler. bende 3 /11 de yaptrdım aşılamayı hatta hala kasıklarım ara ara ağrıyo. benim umudum yok ama normal şeyler bunlar canım korkma

Back