- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
ilk gebeliğini kaybettikten sonra öğrendin de bu aşılamada uygulaman gerekmiyomutydu cnm ya şu an biliyodun sonuçta değil mi bu 2. gebeliğindiaynncnm sennkide zor is.allh yardimcimz olsun igne vurulmuodum cnm cunku ilk gbligimi kaaybttiktn sonra ogrendk bundn snra vurulcm allh izn verrse
bizim eczanemiz var ondan açıkçası ben ilaçlara ücret ödemiyorum sende iyi almışşsın..inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım..
Canm rap
ben göztepedeyim sen?o da güzelmiş. bu işler için insanın eczanesi olması şart
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.
sen izmirde nerdesin?
Hemen doktora sorup başlatıcam eşime.bnm eşiminde hazırlık öncesi 39 milyon sonrasında 48 milyon çıktı hareketli spermleri eh dedi doktor hemen başlayalım bari aşılamam tutmazsa belki normal yollardan önümüzdeki aya hazırlık olur.Sağolun kızlar walla iyiki varsınız:)ben proxed ve emodex arasında kaldım ama emodex almıştım..oda iyi ilaç çok duydum ismini
bence almalısın 2*1 şeklinde kullansın hem vitamin takviyesi zararı yok yani canım..yolun açık olsunHemen doktora sorup başlatıcam eşime.bnm eşiminde hazırlık öncesi 39 milyon sonrasında 48 milyon çıktı hareketli spermleri eh dedi doktor hemen başlayalım bari aşılamam tutmazsa belki normal yollardan önümüzdeki aya hazırlık olur.Sağolun kızlar walla iyiki varsınız:)
Canım bende kan pıhtılaşması da var aynı zamanda ama ban dr.um aşılama ve tüp bebekle elde edilen gebelikler zor elde edildiği için trombofili varmış gibi pıhtılaşma iğnesi veriyoruz zaten demiştim.Beta hcg pozitif çıkınca başlıyosun ona.Ama senin dr.un gerek görmemiş olabilir bilmiyorum
ben göztepedeyim sen?
bence almalısın 2*1 şeklinde kullansın hem vitamin takviyesi zararı yok yani canım..yolun açık olsun
Senden de ümitliydim ben canım, hayırlısı böyle imiş... Çok geçmiş olsunEvet Kızlarrrrr...
Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
Senden de ümitliydim ben canım, hayırlısı böyle imiş... Çok geçmiş olsun
Kıyamam yaa, allahım yardımcımız olsun hepimizinÇaktırmıyordum ama bende kendimden ümitliydim... Çok kötü oldum... Öğlen tatiline denk geldi de şükür arabayla turladım rahatladım biraz... Nasip değilmiş...
Evet Kızlarrrrr...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
Çaktırmıyordum ama bende kendimden ümitliydim... Çok kötü oldum... Öğlen tatiline denk geldi de şükür arabayla turladım rahatladım biraz... Nasip değilmiş...
Evet Kızlarrrrr...
canım canın sağolsun, küçük kızına sıkı sıkı sarıl kendini üzme, nasipten ötesi yok, demekki bu ay da değilmiş, bende çok ümitliydim senden, son ana kadar test yaptırmama azminden geldi bu bebk demiştim. ama Rabb'imden hayırlısı inşallah. kendini üzme, bu ay neden korunacaksın peki? belki kendiliğinden olur. canım sana kaç yumurtaya kaç mm de aşılama yapılmıştı bi de eşinin ne durumdaydı sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?