Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynncnm sennkide zor is.allh yardimcimz olsun igne vurulmuodum cnm cunku ilk gbligimi kaaybttiktn sonra ogrendk bundn snra vurulcm allh izn verrse
ilk gebeliğini kaybettikten sonra öğrendin de bu aşılamada uygulaman gerekmiyomutydu cnm ya şu an biliyodun sonuçta değil mi bu 2. gebeliğindi

bizim eczanemiz var ondan açıkçası ben ilaçlara ücret ödemiyorum sende iyi almışşsın..inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım..

o da güzelmiş. bu işler için insanın eczanesi olması şart

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.
sen izmirde nerdesin?

En kötüsü benim yaş grubu ortaokul. Hepsi ergenlikte, zor oluyor gerçekten. Ama bağırmamaya çalışıyorum dersin başında uyarıyorum rahatsızım diye, bazı sınıflar anlayışlı çok şükür bazıları fena ama idare edeceğiz. Yani doktora sordum, rapora falan gerek yok hayatına aynen devam et diyince almadım ben de rapor. Ne bileyim, bu ay zaten baya geçti artık. Kısmetse tutar, tutmazsa önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyoruz, o zaman alırım olmadı.

ben proxed ve emodex arasında kaldım ama emodex almıştım..oda iyi ilaç çok duydum ismini
Hemen doktora sorup başlatıcam eşime.bnm eşiminde hazırlık öncesi 39 milyon sonrasında 48 milyon çıktı hareketli spermleri eh dedi doktor hemen başlayalım bari aşılamam tutmazsa belki normal yollardan önümüzdeki aya hazırlık olur.Sağolun kızlar walla iyiki varsınız:)

bence almalısın 2*1 şeklinde kullansın hem vitamin takviyesi zararı yok yani canım..yolun açık olsun

Canim benim daha pozitif durumlari yok tabi olsa belki de verir doktorum.

Arkadaşlar kendiminki kadar sizinkini de merak ediyorum 5 kişinin daha belli olması lazım, haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah güzel haberler gelir de bizim de umudumuz artar.

Evet Kızlarrrrr...

Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...

Senden de ümitliydim ben canım, hayırlısı böyle imiş... Çok geçmiş olsun

Çaktırmıyordum ama bende kendimden ümitliydim... Çok kötü oldum... Öğlen tatiline denk geldi de şükür arabayla turladım rahatladım biraz... Nasip değilmiş...
Kıyamam yaa, allahım yardımcımız olsun hepimizin bende bugün ilk iğnelerimi vuruldum, bakalım pztsi ne görecek dr muz:) inşallh allah herkesin yüreğini görsün, kalbine göre versin... Haberlerde bebeklerini orda burda bırakan anneleri gördümmü aklımı oynatacak gibi oluyorum

Çaktırmıyordum ama bende kendimden ümitliydim... Çok kötü oldum... Öğlen tatiline denk geldi de şükür arabayla turladım rahatladım biraz... Nasip değilmiş...

canım canın sağolsun, küçük kızına sıkı sıkı sarıl kendini üzme, nasipten ötesi yok, demekki bu ay da değilmiş, bende çok ümitliydim senden, son ana kadar test yaptırmama azminden geldi bu bebk demiştim. ama Rabb'imden hayırlısı inşallah. kendini üzme, bu ay neden korunacaksın peki? belki kendiliğinden olur. canım sana kaç yumurtaya kaç mm de aşılama yapılmıştı bi de eşinin ne durumdaydı sonucu?

hayırlısı canım benim. inşallah bidahakı sefere

Tüp bebek doktoruma gitmiştim hormon testlerini ve rahim filmini tekrarla kasımda tüp bebek deneyelim demişti... Bende daha önce hiç denemedim diye kadım doğumcum da aşılama denemek istedim bu ay ama kısmet olmadı... Şimdi bu ay testleri yenileyeceğim malum elimdekiler 5,5 sene öncesine ait... Aralıkta da tüp tedavisine başlayacağım...

Canım benim 3 yumurta vardı ama 2. sağdaydı ve sağ tüpüm yok... Bir tane 20mm solda vardı... 17 milyon %80 hareketli spermle aşılama yapıldı herşey yolundaydı ama vakti zamanı gelmemiş canım ne yapalım umutlar aralık ayına... İnşallah yeni yılın ilk günlerini hamile olarak karşılarım 06 ocak gibi müjdeli haberler veririm... Bak şimdiden başladım yine hayallere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…