- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
doktorun kim peki? nerdesin?
doktorun kim peki? nerdesin?
kızlar topiğe hepiniz hoş geldiniz. bol minik melek haberleriyle dolu bir ay diliyorum.
inşallah güzel haberler veririz birbirimize..ege ünv randevu zor olmuyor mu?ben özelde hallediyorum kontrollerimi zaten doktorumun devlette çalışmıyo ancak henüz hsg çektirmedimege üniversitesine gidiyorum. hsg filmi çekildikten sonra başlayacak tedavimiz. dışarıdan da hatice marifet'e gidiyorum
yoo temmuzun sonuna doğru aramıştım 1 ay sonrasına randevu verdiler. sonra başladı süreç. 1-2 rahatsızlık işimizi uzattı yoksa şimdiye kadar rapor işi bitmiş olacaktı.inşallah güzel haberler veririz birbirimize..ege ünv randevu zor olmuyor mu?ben özelde hallediyorum kontrollerimi zaten doktorumun devlette çalışmıyo ancak henüz hsg çektirmedim
ben reşat bozoklar'a gidiyorum eskiden karataş hastanesinin doktoruydu şimdi çınarlı hastanesi ve özel çalışıyor..yoo temmuzun sonuna doğru aramıştım 1 ay sonrasına randevu verdiler. sonra başladı süreç. 1-2 rahatsızlık işimizi uzattı yoksa şimdiye kadar rapor işi bitmiş olacaktı.
sen kime gidiyosun
ben proxed ve emodex arasında kaldım ama emodex almıştım..oda iyi ilaç çok duydum isminiCanim proxed da arastirin45. Gun hamile kaldim
Canim ayaginn agrisina bise diyemm ama bel agrim olmustu benimde kasigimda agri oldu icten icten ama bencebu guzel bise cunku bn diger asikammda hic agri cekmedim.bunda cektim yani ii bisi bu :)bide eger calismiosan lutfen yat is yapma helede aslamadan 7 gun sonrai dinlkenin bnm olebi imkanm olmadi surekli arac kullnmak zorundaydim .bnce onunda etkisi oldu
aynncnm sennkide zor is.allh yardimcimz olsun igne vurulmuodum cnm cunku ilk gbligimi kaaybttiktn sonra ogrendk bundn snra vurulcm allh izn verrsepıhtılaşma için iğne vuruyomuydun canım..üzülme ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım biri kimyasal diğeri dafha kötü dış gebelik oldu.şimdi ilk aşılamam tuttu çok şükür bunun nasibi var mı onu da sadece rabbim biliyo bize düşen sabır ve tevekkül sadece..bol bol dua bi de
İnsallah cnm sen sinirlenme fasla :) umarim ilkokkul deilsijndr :))) bagirmaktan cocuj durmaz valla :)Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Tamam bu hafta sonu biraz yürüyüş dışında dinleneceğim inşallah, çalışıyorum ama dikkat ederim çok yorulmamaya çalışırım. Fiziksel olarak çok yorulmuyorum aslında sadece biraz fazla ayakta kalıyorum, öğretmenim de. Ama işimiz stresli öğrencilere sinirlenmemek elde değil. :) Elimden geleni yapacağım, inşallah hepimizin pozitif sonucunu görürüz, senin de iyi haberini alırız en yakın zamanda tekrar
İnsallah cnm sen sinirlenme fasla :) umarim ilkokkul deilsijndr :))) bagirmaktan cocuj durmaz valla :)[Cnm rapor alsanaa/QUOTE]
Cnm rapor alsana
Canim proxed da arastirin45. Gun hamile kaldim
ben proxed ve emodex arasında kaldım ama emodex almıştım..oda iyi ilaç çok duydum ismini
Hahhh sole dusunun bnm gibi yapmyin aynn ole bnde yasadim yazdiklarinizi potif dusunn 14. Gunde test lutfen lutfen onlar guzel agrilar psikoloji cok oliymis bidaha asla bole olmicm ben sze ders oli,hkom bende aşılama olalı 4 gün oldu 2.ve 3.gün belim bacağım sol kasığım çok ağrıdı yumurtlamam da soldaydı bu ay.Ben kötüye yormuyorum belki tutucaktır onun ağrısıdır hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
proxeed de kullandık 5 kutu. ne sayıya ne harekete etki etmedi. doktora söyledik bırakın onları siz bunu kullanacaksınız deyip emodexi yazdı bize.[/Arastirim cnQUOTA arastirim cnm bnde bistirE]
listedeki 3-4 arkadaşın belli olmuş olması lazım değil mi. merak ettim neyaptılar acaba.
merhaba hanımlar bende aşılama için gonal f e başlıyorum bu gün doktor bi saat belirlememi söyledi şimdi aklıma takıldı hangi saati belirlesem en etkili hangi saatte oluyor acaba bilginiz varmı bu konuda
pıhtılaşma için iğne vuruyomuydun canım..üzülme ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım biri kimyasal diğeri daha kötü dış gebelik oldu.şimdi ilk aşılamam tuttu çok şükür bunun nasibi var mı onu da sadece rabbim biliyo bize düşen sabır ve tevekkül sadece..bol bol dua bi de
mrb happymeal
ilk aşılamam negatif oldu bu ikinci aşılamam olucak nasipse. bugün gonal f 'e başlıyorum haftaya salıya folikül takibine gidicem inş.
bu arada listeye benide eklermisiniz
130 tl ye aldık tanıdık eczaneden. gelişi 125 tl mişemodex sperm sayısının artışında ve hareketliliğnde çok iyi geliyor..eczane satış fiyatı 142tl ama tanıdık eczane bulursanız daha ucuza alabilirsiniz..
bizim eczanemiz var ondan açıkçası ben ilaçlara ücret ödemiyorum sende iyi almışşsın..inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım..130 tl ye aldık tanıdık eczaneden. gelişi 125 tl miş
Canım bende kan pıhtılaşması da var aynı zamanda ama ban dr.um aşılama ve tüp bebekle elde edilen gebelikler zor elde edildiği için trombofili varmış gibi pıhtılaşma iğnesi veriyoruz zaten demiştim.Beta hcg pozitif çıkınca başlıyosun ona.Ama senin dr.un gerek görmemiş olabilir bilmiyorumpıhtılaşma iğnesi ne zaman kullanılmaya başlanıyor canım gebelik varsa mı? bana dr um hiç öyle bişeyden söz etmedi de :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?