Kizlar hepinize kocaman merhabalar
Yarim saat once eve geldik, saat 9:00 da esim ornek verdi, degerleri guzel cikti, yikandiktan sonra 89 milyon cikti dr 20 milyonun altinda olsa sikinti dedi, elhamdulillah o konuda sikintimiz yok,
Saat tam 10:00 da da beni asilamaya aldilar. Islem o koltuga oturmam o demir aletin takilmasi ve islem olarak toplam 7-8 dk surdu. Hsg de muthis bir baski hissetmisken bu kesinlikle oyle degildi.
Evet bir basinc hissettim ama hissettikce mutlu oldum oh oh gidiolar icerilere dogru diye.
O metal aletin takilmasi disinda sikintim olmadi kizlar henuz yaptirmayanlar sakin korkmayin, dr um bana soyle dedi, ki tam da o sirada o alrti yerlestirdi acmaya calisiyordu dedi ki kendini sikarsan daha cok gerditir seni, tam da nefesimi tutuyordum o anda farkettim, hemen nefesimi tutmayi biraktim verdim ve icimden ohh dedim rahatliyir gibi rahatim gibi kendimi kandirdim belki de. Sonrasinda ne gerginlik kaldi ne sikinti.
Rahat olun kizlar, sonrasinda islem bitti, drum bana 20-25 dk yatiricaz seni burda dinlendiricez dedi, ustume bi pike orttuler. Her sey steril ve guzel, personel guleryuzlu. Biz cikalim esinizi yaniniza ister misiniz dediler, gelmek isterse memnun olurum dedim, baktim esim geldi, yanimda oturdu, kendi sonuc kagidina bakti, sen icerdeyken dua ettim dedi. Kizlar bende islem yapilirken bi ayetel kursu bi de elham okudum hersey bitti ne kaar kisa surdu siz dusunun. Sonra hemsire geldi tekrar yanima kalkbilitsinuz dedi. Hafif sikisik gel demislerdi operasyina operasyon sonrasi iyice sikismistim hemen ayni odadaki lavoboyu kullandim ve geldik evimize, su an salonda ustumde battaniye uzaniyorum, esim ise gitti tabi. Hayirlisi olsun insallah kizlar.
Ayin 19unda beta hcg testi istedi dr um, daha once yapma cunku degerler anca yukselio yanildir moral bozar dedi. Bu aksam iliski olmasin dedi, dus yapma bugun dedi, yarin dus alirsin, yarin iliski olsun dedi, ertesi gun yine olabilir ya da but gun ara verebilirsiniz dedi. Bi de progrstan yazdi, ister fitil olarak kullan istersen yut dedi, ben mideme dokunuyir deyince tamam o zaman fitil olarak kullab dedi gunde 3 tane. Ben hic fitil olarak kullanmadim kizlar iyice ice itmek gerekio mu hapi?
Iste boyle kizlar dualarinizi beklerim