Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba

Allah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba
duan için amin canım.geçmiş olsun dikkat et.umarım bebişine ve sana bişey olmaz

Canim dr unu arasan belki gitmen gerekiyordur hastaneye

Merhaba, uzun zamandır girememiştim.ben de beklemedeyim. Ayrıca güzel haberleri okudum hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin tabi sağlığıyla inşallah. Darısı bize olsun.Tutmayanlar için üzgünüm.Ama morali yüksek tutalım, inş. en yakın zamanda olur. Ayrıca düşük değildir inşallah ama öyle düşünüyorsan dr ile iletişim halinde olun.Allah yardımcınız olsun. Sevgiler...

Canim heyecanla sonucunu bekliyoruz

günaydınnn dün eşimle barıştım. çiçek yaptırmış akşamda yemeğe götürdü. özür diledi bizde barıştık ç inşallah bu mutluluğumuz bebekle taçlanır. hepinize kolay gelsin...
Çok sevindim cnm hadi hayırlısı inşallah gelir tez elden bebeklerimiz hayırlısıyla:) Happy Meal dualarımız seninle iyi şanslar dikkat et kendine aşılama sonrası yorumlarını yazarsın öpüyorum:)

canım geçmiş olsun amann bence hemen doktora git. serum falan verırler belkı allah kucağıa versin hayırlısıyla.

sevgili arkadaşlarım;
@poff41 , @zelal89 , @sykapusuz , @yalutt , @cemrecinar , kimyager1508 , @miyankizu , @qaraqiz aşılama ve transfer tarihleriniz belli olunca lütfen belirtin listemizi güncelleyelim :)

selam canım. ben cumartesi tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittim. dr muayene etti, tahlillere, hsg sonuçlarıma baktı. herşey normal dedi. eşiminde semen sonuçlarına baktı güzel dedi. doğal olarak olmaması için bi sebep yok dedi. bizde 1-2 ay daha beklemeye karar verdik. aralık yada ocakta yaptırıcaz. tabi ki bu arada inşaallaahhh kendiliğinden gelir bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…