- 28 Ekim 2014
- 174
- 114
- 53
- Konu Sahibi Happy Meal
-
duan için amin canım.geçmiş olsun dikkat et.umarım bebişine ve sana bişey olmazAllah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba
Canim dr unu arasan belki gitmen gerekiyordur hastaneyeAllah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba
Aradım canım progestan içiorum ama hala varCanim dr unu arasan belki gitmen gerekiyordur hastaneye
İnsallah canım saolduan için amin canım.geçmiş olsun dikkat et.umarım bebişine ve sana bişey olmaz
Ne dedi canim dr un?Aradım canım progestan içiorum ama hala var
Denizcim düşük olmaması için iğne vuruyolar bi hastaneye gitseydin belki durdururlar düşükse Allah yardımcın olsun cnm...Aradım canım progestan içiorum ama hala var
Merhaba, uzun zamandır girememiştim.ben de beklemedeyim. Ayrıca güzel haberleri okudum hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin tabi sağlığıyla inşallah. Darısı bize olsun.Tutmayanlar için üzgünüm.Ama morali yüksek tutalım, inş. en yakın zamanda olur. Ayrıca düşük değildir inşallah ama öyle düşünüyorsan dr ile iletişim halinde olun.Allah yardımcınız olsun. Sevgiler...
yok canım keşke istanbulda olsaydım en azından alternatif çok olurdu kırıkkaledeyım. pek ii doktor olamdığından özel mıuayenesi olan bır doktora başladım 1 aydır ondan memnunum çok şükür.Sen de istanbuldamısınflzkhan hangi hastaneye gidiyosun?
günaydınnn dün eşimle barıştım. çiçek yaptırmış akşamda yemeğe götürdü. özür diledi bizde barıştık ç inşallah bu mutluluğumuz bebekle taçlanır. hepinize kolay gelsin...
Çok sevindim cnm hadi hayırlısı inşallah gelir tez elden bebeklerimiz hayırlısıyla:)günaydınnn dün eşimle barıştım. çiçek yaptırmış akşamda yemeğe götürdü. özür diledi bizde barıştık ç inşallah bu mutluluğumuz bebekle taçlanır. hepinize kolay gelsin...
Deniz ne oldu durumun merak ettim hala kanaman varmı?Allah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba
Hayırlısı olsun canımKizlar su an asilama icin hastanedeyiz benim islemim saat 10 da baslayacak, dualarinizi beklerim
Kizlar su an asilama icin hastanedeyiz benim islemim saat 10 da baslayacak, dualarinizi beklerim
Allah hepinizin yardımcısı olsun.bi yandan seviyoruz bı yandan uzuluoruz allah kimseye evladıyla sınamasın sabah testım pozitift sımdı kanamam var yattım kımldayamıorum korkuyorummmmm düşük oluo galiba
sevgili arkadaşlarım;
@poff41 , @zelal89 , @sykapusuz , @yalutt , @cemrecinar ,kimyager1508 , @miyankizu , @qaraqiz aşılama ve transfer tarihleriniz belli olunca lütfen belirtin listemizi güncelleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?