Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim tsk ederim birazdan butun detaylariyla yazicam

Hayırlısı olsun canım allah yüzünü güldürsün inşallah

Aminnn canim insallah hepimizin

SAT 3 KASIM DÜN KONTROLÜM VARDI BU AKŞAM İLK İĞNEME BAŞLICAM HAYIRLISIYLA

Canim benim su an telden giriyorum ilk firsatta listemize alalim seni de ilk asilaman mi olacak?

hadı hakkına jhyırlıs olsun canım . dikkat et kendine

Insallah canim o halde hakkinizda hayirlisi listeden aliyorum seni kendinden gelsin insallah bebissss

Dert etme can! Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes alabiliyorsan, Yürüyebiliyorsan, Ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana Elinde olanlardan bahset can!…Üzülme Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğini her ne ise Bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. .Bil ki Güzellikler de var bu hayatta Gel ...git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?“ Hüzün olgunlaştırır”“ Kaybetmek sabrı öğretir unutma...
~Mevlana~Dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. ” Mevlana

Kizlar hepinize kocaman merhabalar

Yarim saat once eve geldik, saat 9:00 da esim ornek verdi, degerleri guzel cikti, yikandiktan sonra 89 milyon cikti dr 20 milyonun altinda olsa sikinti dedi, elhamdulillah o konuda sikintimiz yok,

Saat tam 10:00 da da beni asilamaya aldilar. Islem o koltuga oturmam o demir aletin takilmasi ve islem olarak toplam 7-8 dk surdu. Hsg de muthis bir baski hissetmisken bu kesinlikle oyle degildi.

Evet bir basinc hissettim ama hissettikce mutlu oldum oh oh gidiolar icerilere dogru diye.

O metal aletin takilmasi disinda sikintim olmadi kizlar henuz yaptirmayanlar sakin korkmayin, dr um bana soyle dedi, ki tam da o sirada o alrti yerlestirdi acmaya calisiyordu dedi ki kendini sikarsan daha cok gerditir seni, tam da nefesimi tutuyordum o anda farkettim, hemen nefesimi tutmayi biraktim verdim ve icimden ohh dedim rahatliyir gibi rahatim gibi kendimi kandirdim belki de. Sonrasinda ne gerginlik kaldi ne sikinti.

Rahat olun kizlar, sonrasinda islem bitti, drum bana 20-25 dk yatiricaz seni burda dinlendiricez dedi, ustume bi pike orttuler. Her sey steril ve guzel, personel guleryuzlu. Biz cikalim esinizi yaniniza ister misiniz dediler, gelmek isterse memnun olurum dedim, baktim esim geldi, yanimda oturdu, kendi sonuc kagidina bakti, sen icerdeyken dua ettim dedi. Kizlar bende islem yapilirken bi ayetel kursu bi de elham okudum hersey bitti ne kaar kisa surdu siz dusunun. Sonra hemsire geldi tekrar yanima kalkbilitsinuz dedi. Hafif sikisik gel demislerdi operasyina operasyon sonrasi iyice sikismistim hemen ayni odadaki lavoboyu kullandim ve geldik evimize, su an salonda ustumde battaniye uzaniyorum, esim ise gitti tabi. Hayirlisi olsun insallah kizlar.

Ayin 19unda beta hcg testi istedi dr um, daha once yapma cunku degerler anca yukselio yanildir moral bozar dedi. Bu aksam iliski olmasin dedi, dus yapma bugun dedi, yarin dus alirsin, yarin iliski olsun dedi, ertesi gun yine olabilir ya da but gun ara verebilirsiniz dedi. Bi de progrstan yazdi, ister fitil olarak kullan istersen yut dedi, ben mideme dokunuyir deyince tamam o zaman fitil olarak kullab dedi gunde 3 tane. Ben hic fitil olarak kullanmadim kizlar iyice ice itmek gerekio mu hapi?

Iste boyle kizlar dualarinizi beklerim

Kizlar bu arada bir sorum dah olacak size, ben namaz abdeti alip biran Yasin filan okumak istiyorum ama ben su an gusul abdestsiz mi oluyorum hani sperm girdi icime ama iliski olmadiya esim ben gusul gerektigini sanmiyorum dedi, sizce?

Evet iyice itelemek gerekiyor canim bnde kullaniyorum suan baya iteliyorum hemsire itebildigin kadar ileri it dedi...

Kizlar bu arada bir sorum dah olacak size, ben namaz abdeti alip biran Yasin filan okumak istiyorum ama ben su an gusul abdestsiz mi oluyorum hani sperm girdi icime ama iliski olmadiya esim ben gusul gerektigini sanmiyorum dedi, sizce?
Evet canim abdestin bozuldu doktorun ne zamn dus alabilirsin dediyse o zamn dus al sonra oku...

Evet canim abdestin bozuldu doktorun ne zamn dus alabilirsin dediyse o zamn dus al sonra oku...
Evet iyice itelemek gerekiyor canim bnde kullaniyorum suan baya iteliyorum hemsire itebildigin kadar ileri it dedi...

Canim peki uc dozi nasil bolusturuyorsun bana mesela sabah 1 gece 2 tane koy bugun dedi. Hep boyle mi gidecek senin nasil? Bi de canim ben simdi bi kac yerde kudum asilama gusul gerektirmez diyor cunku kadin mrnisi de gelmemis ve cinsi munasebet olmamistir diyor.

Tam olarak bilemiyorum canm onuda ilaci bana doktorum sabah 8 de iki tane aksam 4te iki tane gece 12 de iki tane olarak kullanacaksin dedi sen bu doktorunu ara bence...

hadi hayırlısı canım geçmiş olsun inşallah tutarrr.

Evet bekleyeceğim canım daha önceki aylarda çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum hep...
Bende Cumartesi gününe kadar bekleme kararı aldım... İnşallah adet olmamda cumartesi kan testi yaptırırım...
Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin...

İnşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım... Allah yar ve yardımcın olsun...
Seni kendime çok benzetiyorum... Benimde sağ tüpüm yok dış gebelik nedeni ile alındı... Yumurta tembelliği var...
Bakalım neler nasip edecek Rabbim bize...

İnşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda en zahmetsiz yolla bebişine kavuşursun canım...

SAT 3 KASIM DÜN KONTROLÜM VARDI BU AKŞAM İLK İĞNEME BAŞLICAM HAYIRLISIYLA

Yeni tedavin hayırlı olsun... İnşallah yavruna kavuşmana vesile olan bir tedavi sürecin olur...

Canim benim biliyor musun ben de kendimi sana cok benzetiyorum Yuce Rabb'im hepimizin yuzunu guldursun insallah.

canım alttan muayene olduğum zaman ben gus

canım alttan muayene olunca bıle ben gusul abdesti alyorum ki sen de ole yap çunku başka biri senin özelini görüyo ve içine bişeyler sokuyo bence bozuluyodur abdest falan bende namaz kılıyorum 2 gundur hafıf lekelenmelerım old. için. namaz bıle kılamadım.

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin. Fitili ben de kulanıyorum bana günde 3kez dedi. Bir de fitili erişebildiğin en öteye bırakırsın, ama sonrasında mutlaka bir süre uzan ki hemen çıkmasın,çıkıyor çünkü.Bir de ben onu baya araştırdım internetten her yerde gsül bozulmaz yazıyor. Yani ben inandım açıklamalar ikna edici. Çünkü muayenede de bozulmuyor.Yani zevk almıyorsun sonuçta, gusül niyetle alakalıymış. Sen kendin karar ver, Allah kabul eder inşllah, O büyüktür, kalbimizi bilir.
Tekrar hayırlı olsun, iyi haberlerini alırız inşallah.

sağolasın canım inşallah hepimiz kavuşuruzzz :)

amin kızlar tşk ederim ben en iyisi bugun Yasin okumayayım Rabb'im kalbimi biliyor oturarak da olsa namaz da kılmayayaım yarın duşumu alır güzelce hepsini yaparım evvelAllah inşallah.

poff41 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yalutt canım nasılsın? nasıl geçti aşılaman? meraktayım.

Z zelal89 canım sen ne alemdesin büyümüş mü yumoşlar?

deniz3333 canım kanaman devam etmiyor değil mi? gittin mi bugün dr a?

Son düzenleme:
Selam, bende yarın tedaviye başlayacağım, bugün sanırım regl olmaya başladım...

merhaba,benim de bugün yapıldı aşılamam,inşallah ikimiz-hepimiz- istediğimiz sonucu alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…