- 3 Kasım 2014
- 24
- 21
- 3
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Acaba senin doktorun sana cumartesinimi uygun gordu yada tam emin olmak icinmi bilemiyorum...kizlar ben cumartesi yaptiricam test ama persembe demissiniz doktorunuz mu onerdi
hatta 9u pazara geldigi icin pzrtesi gel dedi de ben cumartesi olmazmi dedim sonucta ayni gun asilamamiz yapilmis bende mi persembe baktirsam yaAcaba senin doktorun sana cumartesinimi uygun gordu yada tam emin olmak icinmi bilemiyorum...
Bana 6sinda yaptir bakalim degerlerinde tam belli olmassa iki gun sonra tekrarlariz dedi ama dun aradim doktoru bugun icin yaptirsam olurmu dedim olmaz dedi senin transferden 12 gun snra yaptrman gerekiyor dedi belki senin vucuduna gore de cumartesi demistr yap derim ama degerlerde gorunmezse uzuntu olur o yuzden bnce biraz daha sabret derim...hatta 9u pazara geldigi icin pzrtesi gel dedi de ben cumartesi olmazmi dedim sonucta ayni gun asilamamiz yapilmis bende mi persembe baktirsam ya
doğru söylüyosun canim bide cikmazsaBana 6sinda yaptir bakalim degerlerinde tam belli olmassa iki gun sonra tekrarlariz dedi ama dun aradim doktoru bugun icin yaptirsam olurmu dedim olmaz dedi senin transferden 12 gun snra yaptrman gerekiyor dedi belki senin vucuduna gore de cumartesi demistr yap derim ama degerlerde gorunmezse uzuntu olur o yuzden bnce biraz daha sabret derim...
Ilk denemem canim senin kacinci denemen...doğru söylüyosun canim bide cikmazsainsallah hepimizin olumlu olur.
kacinci denemen??
benimde ilk canim insallah beklemeden kavusuruz bebislerimizeIlk denemem canim senin kacinci denemen...
benimde ilk canim insallah beklemeden kavusuruz bebislerimize
kizlar merhaba bende varim 25 ekimde asilama yapildi cumartesiyi bekliyorum benide alin araniza :)
Aynen kizlar gercekten bugunler gecmezse biz birbirimizden gececez cok zor bi surec bnde 25 ekimde yaptirdim simdi bekliyorum 6snda test yaptiracam ama gecmiyor sanki zamani durdurmuslar piskolojik olarak berbat durumdayim tutacak mi tutmayacakmi anne olmak istiyorum ama olabilecekmiyim allah yardimcimiz olsun hepimiznde bizm gbi olan herkesin duasini kabul etsn...
benimde yarın aşılamam yapılacak ikimiz için hayırlısıkızlar merhaba, az önce dr dan gledim. solda (açık olan taraf) 1 tane 18mm sağda (tıkalı olan taraf) 5 tane 21-20-19-17-20 boyutlarında yumurtalar varmış. tabi benim sağ tıkalı olduğu için aşılamayı uygun gördü dr. bana 2 toz 1 su seklinde vurabilmem için 2 adet choriomon 5000 diye iğne verdi. bu gece 22.00 de yapıcam ve kısmetse çarsamba sabahı saat 10.00 da aşılamam yapılacak. benim işim ne kadar sürecek dedim, 20 dk tutucaz seni burada dedi. herhalde 20dk yatıracaklar beni sonra çıkıp eve gelicem. arkadaşlar ilk gün evde genelde yatmak mı gerekiyor?
Ilk firsatta guncelleyecegim canim listede su an telden giriyorum hayirli olsun insallah yarin deneyimlerkzi paylasalim burada insallahbenimde yarın aşılamam yapılacak ikimiz için hayırlısı
Benim son adet gunum 10 ekimdi 13de basladim tedaviye 25 ekimde transfer oldu 6 kasimda da testi yaptiracam...Kizlar son afet tarihinixi ve bellenen adt tarihlerinizi belirtebilir misiniz hemen listeye alalim sizi deasilamalariniz bebis olsun insallah
amin inşallah benimde tek yumurtam vardı 18 mm olmuştu pazartesi gece çatlatma iğnemi vurdum yarın 12 gibi aşılamam yapılacak allahın izniyle, yalnız söle ben carşamba aşılama olacağını tahminedemedim eşimin perhiz süresi iki gün umarım etkilemez bu durum ya. zaten eşimde sperm sayısı ve hareketlilik problemi var.Ilk firsatta guncelleyecegim canim listede su an telden giriyorum hayirli olsun insallah yarin deneyimlerkzi paylasalim burada insallah
merhaba tatlim sat 10.10.14 bat 08.11.14Kizlar son afet tarihinixi ve bellenen adt tarihlerinizi belirtebilir misiniz hemen listeye alalim sizi deasilamalariniz bebis olsun insallah
Y yalutamin inşallah benimde tek yumurtam vardı 18 mm olmuştu pazartesi gece çatlatma iğnemi vurdum yarın 12 gibi aşılamam yapılacak allahın izniyle, yalnız söle ben carşamba aşılama olacağını tahminedemedim eşimin perhiz süresi iki gün umarım etkilemez bu durum ya. zaten eşimde sperm sayısı ve hareketlilik problemi var.
Y yalutHappy Meal kızlar yarın için bol şans erken yatın yarında işlemden sonra bolca dinlenin ben çok gergin gittim siz kendinizi rahat tutun ki aşılamanız az ağrışı sancılı olsun öpüyorumm:)
Benim son adet gunum 10 ekimdi 13de basladim tedaviye 25 ekimde transfer oldu 6 kasimda da testi yaptiracam...
amin inşallah benimde tek yumurtam vardı 18 mm olmuştu pazartesi gece çatlatma iğnemi vurdum yarın 12 gibi aşılamam yapılacak allahın izniyle, yalnız söle ben carşamba aşılama olacağını tahminedemedim eşimin perhiz süresi iki gün umarım etkilemez bu durum ya. zaten eşimde sperm sayısı ve hareketlilik problemi var.
merhaba tatlim sat 10.10.14 bat 08.11.14
25.10 da asilamam yapildi insallah hepimizin olumlu olur
çok teşekkür ederim cok saolun :)Y yalutHappy Meal kızlar yarın için bol şans erken yatın yarında işlemden sonra bolca dinlenin ben çok gergin gittim siz kendinizi rahat tutun ki aşılamanız az ağrışı sancılı olsun öpüyorumm:)
bizim ilişki pazartesi öğlen yani doktora gitmeden önce oldu o yüzden içime bir sıkıntı girdi yaa , eşimde problem olmazsa sorun değilde eşimde de sorun olunca üzülüyorum ya bu duruma sanki tutmayacak gibi bir his doğuyo içime ama yinede hersey allahtan o ol derse olurcanım tşk ederim dua et bize, yarın gelişmeleri yazarız inşallah yalutla buraya :)
hemen listeye ekliyorum tatlım.
canım bizim de en son pazar gecesi oldu ilişki zaten dr da cts ya da en gec pazar demişti senin için de sorun olacağını sanmıyorum.
hemen listeye ekliyorum canım :)
bizim ilişki pazartesi öğlen yani doktora gitmeden önce oldu o yüzden içime bir sıkıntı girdi yaa , eşimde problem olmazsa sorun değilde eşimde de sorun olunca üzülüyorum ya bu duruma sanki tutmayacak gibi bir his doğuyo içime ama yinede hersey allahtan o ol derse olur
inşallah geçer bu günlerde yaaa.daha ağır imtahanlarda var bu dünyadacanım evet üzüyoruz ama biz ne yapalım elimizden bişey gelmediği için nazımızı kım çekiyosa ona patlıyoruz . inşallah bugunlerde geçer. bugunler geçmezse biz birbirimizden geçeceğiz.
inşallah canım inşallah.geçer canım geçmez mi Rabb'im neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?