• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliymiş

Adami hâlâ takip edip niye üzerinize alıyorsunuz?

Sizden başka görüştüğü birileri de vardır belki, onlaradır göndermeler.
Ben etmiyorum. Ortak arkadaşım ile birbirlerinde ekliler. Tanıştığımız yeri paylaşıp üzerine bugün olacaklara dair bir şeyler yazmış. Ben sildim her yerden,engelledim de.

Ben bu adamın evli olduğunu sosyal medyadan vs öğrenmedim. Adam sosyal medya dahi kullanmadığını söyledi. Ben öğrendiğim her şeyi kendi iç hislerim sonucu adam dediğim o pisliği sıkıştırarak öğrendim.

Yani kadına ulaşmam ÇOK zor.
Boşverin kadına ulaşmayın bence inanın kötü siz olursunuz. Böyle bir şey yaşanmamış gibi aklınızdan siliceksiniz en sağlıklısı...

Ya ben buradaki kadinlarin diger kadinlari kendilerinden daha gurursuz sanmalarini anlayamiyorum. Gurur bir tek sizde mi var? Yarin evlendiginizde bunu bilmek istemez miydiniz? Affedip affetmemesi onemli degil. O kadinin bunu bir sekilde duymasi gerekiyor. Belki o kadin bu adamdan ayrilinca hayatinin askiyla tanisacak ve siz buna engel oluyorsunuz. Her kadin ezik degil. Her kadin cirkin degil. Muhtemelen sizden cok daha guzel bir kadinla evli o adam. Kusura bakmayin ama genelde durum boyle.

Haber verdi .. Ne olacak ? Ben kimsenin düzenini bozacagini sanmam. Biliyormusunuz öz kuzenimle ev arkadaşı oldum bir dönem. Kuzenim ebe yüzünden bir uzvundan engelliydi. Neyse kız arkadaşı kuzenimi ailesine kabul ettirdi laf ettirmedi yani o anlamda, evlilik kararı aldılar. Kıza saygı duyuyordum. Bir gün kuzenim başka bir kızla eve geldi. İki gün düşündüm. Dayanamadım kıza söyledim.. Ne oldu biliyomusunuz ? Kuzenimle birbirimize girdik. Kız kuzenimi affetti. Biz evleri ayırdık. Hala görüşmüyorum kendi akrabamla. Onlar aşko kuşko devam ettiler. Bu deneyimden mütevellit kimsenin işine karışmıyorum .

Eşine söyleme fikrine katılmıyorum. Aldatıldığı kadının ağzından öğrenmek çok yıkıcı olur kesinlikle söylemeyin. haber getiren arkadaşınız da silsin, hiç Bi bağlantınız kalmasın. Şu saatten sonra evli Bi adam hakkında kafa yormak bile sana yakışmaz. Şimdiye kadar çok doğru davranmışsın asla bu tavrını bozma. İnsanın başına herşey gelebilir. Kadın aldatılmış sen kandırılmışsın. Burada tek suçlu o şerefsiz.

kızlar arkadaşımız yazdı. Helallik istiyormuş gerekirse burada bağırıp çağırayımmış ona ama helal edeyimmiş hakkımı yok öyle dedim. Neden söylemedi bana diye kızdım konuşmazmışım tabi ki konuşmazdım ve böyle üzülmezdim dedim

Nasıl çaktınız olayı ben orasını merak ettim?
Ve diğer üyelerin de dediği gibi şükredin erkenden kurtulduğunuza
Valla eğer saf olsaydım öyle devam ederdi. Göz açtırmadım üstüne gittim inkar ettikçe sonunda itiraf geldi.

Bir gün arabada giderken telefonu çaldı gördüğü an ters çevirmesiyle şüphem başladı.

Eşine söyleme fikrine katılmıyorum. Aldatıldığı kadının ağzından öğrenmek çok yıkıcı olur kesinlikle söylemeyin. haber getiren arkadaşınız da silsin, hiç Bi bağlantınız kalmasın. Şu saatten sonra evli Bi adam hakkında kafa yormak bile sana yakışmaz. Şimdiye kadar çok doğru davranmışsın asla bu tavrını bozma. İnsanın başına herşey gelebilir. Kadın aldatılmış sen kandırılmışsın. Burada tek suçlu o şerefsiz.
Evet. Yanlış ama bu olayda hataya düşmemek adına benimle görüşmek isteyen BEKAR yaşı yaşıma denk çok mükemmel bir insana tanıma fırsatı verdim. Cok hizli oldu kendime kiziyorum ama bir bakimdan iyi de oldu

kızlar arkadaşımız yazdı. Helallik istiyormuş gerekirse burada bağırıp çağırayımmış ona ama helal edeyimmiş hakkımı yok öyle dedim. Neden söylemedi bana diye kızdım konuşmazmışım tabi ki konuşmazdım ve böyle üzülmezdim dedim
Ya yürüsün gitsin. Helallikmiş. Göz göre göre salak yerine koyarken helallik aklına gelmiyordu .

Evet. Yanlış ama bu olayda hataya düşmemek adına benimle görüşmek isteyen BEKAR yaşı yaşıma denk çok mükemmel bir insana tanıma fırsatı verdim. Cok hizli oldu kendime kiziyorum ama bir bakimdan iyi de oldu
Yoo kızacak bir şey yok. Sen bekar o bekar. Her ilişki büyük aşkla başlamıyor. Zamanla tanıyıp olursa olur olmazsa biter ne olacak.

Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.

Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin:KK43:
Verilmiş sadakanız varmış.Daha fazla üzülmeden umut bağlamadan hayal kurmadan gerçeği öğrendiğiniz için şükredin.

Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.

Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin:KK43:
Akıl verilecek bir yanı yok bence kalbinize gömün tek çaresi bu zaten yalan söyleyen birinden size ne fayda gelir hemde evli diyorsunuz başınıza bela

:( üzgünüm ama acı gerçekler yol yakınken öğrenmeniz iyi olmuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış

Back
X