• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliymiş

Seni cok iyi anlıyorum. Insana bi erkegin "kullanilacak kadin" gözüyle bakmis olmasi bile cok can acitici geliyor. Ama oyle degil aslinda yani asil acinacak durumda olan oyle karektersiz erkekler. Şükür edin ki itiraf etmis. Asla yok mutsuzum vs gibi laflarina kanip iletisme bir gun yine baslamayin. Dua edin ki Rabbim sizi ve sizin durumunuzdaki her kadini boylelerinden korusun ve en hayirli insani karsilarina cikartsin.
Amin. Kullanılacak kadın gözüyle bakmadı bunu biliyorum çünkü herhangi o yönden beklentisi olmadı. Belki bir heyecan arıyordu bilemiyorum ve çok ilgilenmiyorum da. Uzuldugum nokta bunu hak edecek bir insan degildim gercekten.

Allah bu tarz erkekleri umarim en kisa zamanda dogru yola getirir cunku yarin bir gun evlenirsem eger yasamak isteyecegim son seydir bu tarz bir olay.

birisini çok sevmiştim kızlar zamanında tabii. Beni inanılmaz üzmüştü çok katlanmıştım ona ama sonradan bir anda vazgeçtim, nefret hissi dahi yoktu o derece vazgeçtim.

Sonra karşıma çıkan insanlarda hep farklı farklı sorun çıktı. Eğitimi,mezhebi,anlaşamamak ve en sonuncudu bu.

Anlamıyorum sınanıyor muyum acaba bu tarz durumlar belki de benim sınavım verdiğim kararlar doğrultusunda hayatım şekillenecek..

tabii bu beni biraz daha üzdü çünkü güçlü durmak zorundaydım. Karşımda üzülmeye hakkım olmayan bir adam vardı bu sefer. Kendi içimde kendimi suçladım ben de işte.. :)

Allah böylelerinden bizi uzak tutsun tek duam budur.

Asla yok mutsuzum vs gibi laflarina kanip iletisme bir gun yine baslamayin. Dua edin ki Rabbim sizi ve sizin durumunuzdaki her kadini boylelerinden korusun ve en hayirli insani karsilarina cikartsin.

Hayır ne kadar mutsuz olsam da konuşmam daha.

Yaşın çok genç daha karşıma hayatı dolu dolu,saklamadan yaşayacağım birisi çıktığı zaman “zamanında şu kadının eşiyle görüştüm ya şimdi başıma aynısı gelirse?” Diye şüpheye düşmemek için bile konuşmam daha. Sonuçta bu dünyada ne yaşattıysan onu yaşarsın.

Amin. Kullanılacak kadın gözüyle bakmadı bunu biliyorum çünkü herhangi o yönden beklentisi olmadı. Belki bir heyecan arıyordu bilemiyorum ve çok ilgilenmiyorum da. Uzuldugum nokta bunu hak edecek bir insan degildim gercekten.

Allah bu tarz erkekleri umarim en kisa zamanda dogru yola getirir cunku yarin bir gun evlenirsem eger yasamak isteyecegim son seydir bu tarz

Hayır ne kadar mutsuz olsam da konuşmam daha.

Yaşın çok genç daha karşıma hayatı dolu dolu,saklamadan yaşayacağım birisi çıktığı zaman “zamanında şu kadının eşiyle görüştüm ya şimdi başıma aynısı gelirse?” Diye şüpheye düşmemek için bile konuşmam daha. Sonuçta bu dünyada ne yaşattıysan onu yaşarsın.
Cok dogru kardesim. Bende bosanmis ve bu korkulardan dolayi yillardir yalniz olan bir anneyim
Rabbim en hayırlı insani es diye karsimiza en tez zamanda cikarsin inşallah. En guzeli birbirine boyle dua etmek bence :) 🥰💐
.

Ben şahsa üzülmüyorum. Ben evde eşini beklerken o kadın adamın yanıma gelmesine üzülüyorum, bir daha kimseye güvenemeyeceğime üzülüyorum. İstersem yıllarım geçsin ben böyle bir durumda o adam için üzülmüyorum zaten..
Karisina haber vermeniz mumkunse bunu haber verin. Ben olsam bilmek isterdim ve aldatma olmasa bile ayrilma nedeni bu olay. Yazik kadina gercekten. Eger bu tur seyleri haber veren diger kadinlar cogalirsa hepimiz iliskilerimizi daha guvenli yasayabiliriz ileride.

Karisina haber vermeniz mumkunse bunu haber verin. Ben olsam bilmek isterdim ve aldatma olmasa bile ayrilma nedeni bu olay. Yazik kadina gercekten. Eger bu tur seyleri haber veren diger kadinlar cogalirsa hepimiz iliskilerimizi daha guvenli yasayabiliriz ileride.
Bunu kesinlikle yapmayacağım. Aldatma olmasa değil bu aldatmaydı,ihanet etti eşine.

Bunu yapmak istemiyorum çünkü yüksek ihtimalle suç bana kalacak,ben kötü olacağım. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.. bu adam sadece benimle görüşmedi ve ben son olmayacağım bence.elbet bir gün kadın öğrenir.. benden öğrenmesin.

Kalbim o kadar kırıldı ki. Gecenin bu saati oldu uyuyamadım. Daha fazla kırılmak istemiyorum

Ayrıca eşini düşündüğüm için sesimi çıkarmadım. Huzursuzluk olmasın, affetse (ki affeder) bile içinde şüpheyle yaşamaktansa bilmesin daha iyi. Ben atlatırım zaten.
Ya ben buradaki kadinlarin diger kadinlari kendilerinden daha gurursuz sanmalarini anlayamiyorum. Gurur bir tek sizde mi var? Yarin evlendiginizde bunu bilmek istemez miydiniz? Affedip affetmemesi onemli degil. O kadinin bunu bir sekilde duymasi gerekiyor. Belki o kadin bu adamdan ayrilinca hayatinin askiyla tanisacak ve siz buna engel oluyorsunuz. Her kadin ezik degil. Her kadin cirkin degil. Muhtemelen sizden cok daha guzel bir kadinla evli o adam. Kusura bakmayin ama genelde durum boyle.

Ya ben buradaki kadinlarin diger kadinlari kendilerinden daha gurursuz sanmalarini anlayamiyorum. Gurur bir tek sizde mi var? Yarin evlendiginizde bunu bilmek istemez miydiniz? Affedip affetmemesi onemli degil. O kadinin bunu bir sekilde duymasi gerekiyor. Belki o kadin bu adamdan ayrilinca hayatinin askiyla tanisacak ve siz buna engel oluyorsunuz. Her kadin ezik degil. Her kadin cirkin degil. Muhtemelen sizden cok daha guzel bir kadinla evli o adam. Kusura bakmayin ama genelde durum boyle.

Katılıyorum. Neden kadına direkt "affeder, özür dilenir, unutur" gözüyle baktığınızı ben de anlamadım şahsen. Niye otomatik olarak ezik yerine koydunuz ? Anladığım kadarıyla kadını tanımıyorsunuz. İnternetten anonim kalarak çok rahat haber verebilirsiniz. Elinizde kanıt varsa çok daha kolaydır bu. Ha, adam bana zarar verebilir diyorsanız o ayrı mesele. Ancak böyle bir korkunuz yoksa göz göre göre bir kadının salak yerine konulmasına izin vermeyin derim. Asla anlamamış olabilir, bazısı inanılmaz sinsi oluyor ki siz de anlamamışsınız gerçeği. Muhtemelen öyle bir model bu adam da.

Size bir şey soracağım

Bana aldığı bir hediye var. Ufak bir hediye ama üzerimde yükü kalsın istemiyorum başkasının rızkı çünkü. Onun parasına göre sadaka versem olur mu?

Çünkü çocuğu var mı yok mı bilmiyorum. Var ise çocuğunun rızkını bana yedirmesini istemem
Ne gerek var at çöpe gitsin, onu sana getirenin sorunu bunlar

birisini çok sevmiştim kızlar zamanında tabii. Beni inanılmaz üzmüştü çok katlanmıştım ona ama sonradan bir anda vazgeçtim, nefret hissi dahi yoktu o derece vazgeçtim.

Sonra karşıma çıkan insanlarda hep farklı farklı sorun çıktı. Eğitimi,mezhebi,anlaşamamak ve en sonuncudu bu.

Anlamıyorum sınanıyor muyum acaba bu tarz durumlar belki de benim sınavım verdiğim kararlar doğrultusunda hayatım şekillenecek..
Yaşını yazmamışsın ama genç olduğunu düşünyorum. Hayal kıklığına uğradığın bütün olaylar birer hayat tecrübesidir. Umutsuzluğa kapılma, aksine bu kadar hızlı farkettiğin için kendinle gurur duymalısın

Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.

Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin:KK43:
pislik herif . evli olup şu tarz zamparalık yapan tüm yaratıklardan ( kadın erkek fark etmez) tiksiniyorum :kusmuk:

Çok üzüldüm sizin adınıza ama en azından 2 ay gibi kısa sürede siz beraber yaşamadan şüphelenmiş ve ortaya çıkarmışsınız. Bide uzun zamanlar beraber olup hatta aynı evde yaşayıp bana belli etmedi diyenlerden değilsiniz. Bir adam veya kadın evli ve başka ilişkiside varsa emin olun bunu anlamak çok zor değil hiç mi eşi aramıyor yani ama siz akıllı bir kadınmışsınız ve bunu kısa sürede anlamışsınız. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın :KK36:

Çok üzüldüm sizin adınıza ama en azından 2 ay gibi kısa sürede siz beraber yaşamadan şüphelenmiş ve ortaya çıkarmışsınız. Bide uzun zamanlar beraber olup hatta aynı evde yaşayıp bana belli etmedi diyenlerden değilsiniz. Bir adam veya kadın evli ve başka ilişkiside varsa emin olun bunu anlamak çok zor değil hiç mi eşi aramıyor yani ama siz akıllı bir kadınmışsınız ve bunu kısa sürede anlamışsınız. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın :KK36:
Kesinlikle anladım. İnanın bazı şeyleri görmezden gelsem mümkün değil anlamaz devam ederdim

Ne gerek var at çöpe gitsin, onu sana getirenin sorunu bunlar

Yaşını yazmamışsın ama genç olduğunu düşünyorum. Hayal kıklığına uğradığın bütün olaylar birer hayat tecrübesidir. Umutsuzluğa kapılma, aksine bu kadar hızlı farkettiğin için kendinle gurur duymalısın
23 yaşındayım

Katılıyorum. Neden kadına direkt "affeder, özür dilenir, unutur" gözüyle baktığınızı ben de anlamadım şahsen. Niye otomatik olarak ezik yerine koydunuz ? Anladığım kadarıyla kadını tanımıyorsunuz. İnternetten anonim kalarak çok rahat haber verebilirsiniz. Elinizde kanıt varsa çok daha kolaydır bu. Ha, adam bana zarar verebilir diyorsanız o ayrı mesele. Ancak böyle bir korkunuz yoksa göz göre göre bir kadının salak yerine konulmasına izin vermeyin derim. Asla anlamamış olabilir, bazısı inanılmaz sinsi oluyor ki siz de anlamamışsınız gerçeği. Muhtemelen öyle bir model bu adam da.

Mesele güzellik veya çirkinlik değil ki siz anlamadınız.

Kadını tanımıyorum,kadına ulaşmak için rezillik çıkarmam lazım ki bu benim fıtratıma ters.

Bu rezilliği çıkarsam adam evime bıraktı beni defalarca adam bana ne yapacak?

Ve eğer kadın eşini affedecekse neden mutsuz olsun? Neden bunu bilip içi içini yesin? Sonuçta bitmeyen bir şey yok ki ortada devam etmiyor.

Kendimi kadından daha güzel bulmuyorum ne münasebet. İleride bu duruma düşersem açıkcası ben bilmek istemem. Empati yapıyorum. Beni kırıyorsunuz.

Ayrıca ben o adamın eşinden güzel olsam ne olacak olmasam ne olacak? Sonuçta adamın KARISI o. Böyle düşüncelere hiç girmedim bile

Ben bu adamın evli olduğunu sosyal medyadan vs öğrenmedim. Adam sosyal medya dahi kullanmadığını söyledi. Ben öğrendiğim her şeyi kendi iç hislerim sonucu adam dediğim o pisliği sıkıştırarak öğrendim.

Yani kadına ulaşmam ÇOK zor.

Back
X