Evliyken Narsisist eski sevgili'nin rahatsız etmesi

Bence siz de gizli bir his var buraya yazmadığınız. Klasik mesajıdır erkeklerin seni rüyamda gördümler kandilin mübarek olsunlar hakkını helal et senden sonra hiç mutlu olamadımlar falan filan nerden baksanız 15 senelik bir mevzuyu bu derece gündemde tutmanız sizin de görmek istedikleriniz olduğunu gösteriyor bence. Sizden sonra pişman olması size ufak da olsa bir haz hissettirdi diye düşünüyorum.

Bir kere nişanliyken bir kere de evliyken başıma boyle bir olay geldi hic muhatap olmadim direkt esime soyledim esim cvp verdi o oldu.

O sana ulaştıkça asla dönüş yapmadan direkt engelleyeceksin. İyi veya kötü asla dönüş yapmamalısın. Reaksiyon aldığı anda Onun davranışını pekiştirmiş olursun. Bir süre devam eder ve bir daha rahatsız etmez emin ol.
Bu tipler asla iyi laftan da kötü laftan da anlamaz. Onlar için önemli olan, kendilerine dönüş yapılmış olmasıdır.

Bunlar cok tehlikeli seyler, iftira bile atar Allah korusun. Bir an once esinizle bir cozum bulun. Esiniz sormuyor mu cok ilginc. Ondan gizli hic bir mesaj yazmayin hic bir sey yspmayin. Benim esim kiskanmaz hic ama boyle bi sey olsa adami mahvederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…