Evliyken Narsisist eski sevgili'nin rahatsız etmesi

Asla cevap verme , her yerden engelle ve nötr ol...

Instagramı yoktu. Hatta çok tuhaf biliyor musunuz ben face messenger hiç kullanmam bir gün laptoptan girdim telefonum arızalanınca eşime yazmak için. Orada gördüm mesajları. Oradan blokladım yine yazdı, blokladım yine yazdı. Aslında hep hep yazıyor diyemem. Ama son 3 senedir ara ara. Sonra ben orayı kapatınca, dün Instadan yazmış. Evet engellerken söylediğiniz gibi, tüm hesapları engellenecek dedi. Ama ne bileyim arkadaşından yazar, ben mesajları kapattım bu sefer eşime yazar mı içince? Gerçekten bilmiyorum ama eşime söyleyeceğim ve bana ulaşamayacağına eminim artık senin de haberin olsun gibi bir şey diyeceğim.

Vpn kullanıyordur,o zaman engellenemiyor malesef,ama sadece sosyal medyadan flnsa zaten kolay,kapat hesaplarını bitsin,eğer takıntılı aşk vs olsaydı zaten sosyal medyaya gelene kadar yıllar süren bir taciz olurdu o çok tehlikeli,kurtulması zor olur,insanın sabrını tüketir.

14 yıl gecmis ustunden, siz evlenmissiniz coluk cocuk olmuş hala 3 senedir ara ara yazmaya devam eden birini asla asla hafife almayin. Bilemezsiniz. Umarim kurtulursunuz baska sehirde olmaniz hic yoktan iyi bir sey

Yok vpnden değilmiş konu sahibi açıkladı. Instadan bir kere yazmış. Hep başka uygulamadan yazıyomuş.

14 yıl gecmis ustunden, siz evlenmissiniz coluk cocuk olmuş hala 3 senedir ara ara yazmaya devam eden birini asla asla hafife almayin. Bilemezsiniz. Umarim kurtulursunuz baska sehirde olmaniz hic yoktan iyi bir sey
+1
Normal bir düşüncede olan adam evli barklı kadına yazmaz, ahlaki yönünü geçtim korkudan yine yazmaz. Çünkü kimin ne olduğu asla belli değil, karıma yazdın diye eşek sudan gelinceye kadar dövecek adamlar var. Daha beteri çekip vuracaklar bile var.
Şimdi bu adamda 3 senedir değişik bir cesaret örneği var. Bu küçümsenecek bir şey değil, ürkütücü.

Zaten bunun derdi inan aşk meşk değil. Bu sadece böyle bok gibi bir hayatının olmasını bana bağlıyor ve benim mutlu olmamı yediremiyor. Benim canımı çok yakmış rollerine girip kendini önemli bir halt yerine koyuyor o kadar.

Bunu söylemek haddim değil belki hani bi kadın böyle zor durumda kalması da kötü üzüldüm rahatsız edilmek felan.. bi süre sosyal medya kullanmasan ortalıkta gözükmesen? Yada kendi isminle değil de farklı niceler kullanarak mı kullansan sosyalmedyayı onu diyecektim ben.. eşine söylemekle iyi yapmışsın tesadüfen görse çok daha tartışma yaratabilir bu durum. Onun hasta olduğunu da söyleseydin keşke eşine.. başka da bişey aklıma gelmiyor sosyal medyanı lütfen kilitle gizlilik ayarlarını sağmama al fotoğraf ve bilgiler açık olmasın sana ulaşacak arkadaşları da olmasın eğer ortak arkadaşlarınız varsa bu durumdan bahsedip numaranı vermemelerini rica et mesela ay çok can sıkıcı bi durum şuan çaresiz olduğunu anlayabiliyorum

Aynen öyle,zaten öyle takıntılı bir tip olsa yıllar süren bir taciz olurdu,en başından takardı kafayı takip vs ederdi sürekli msj atar gönderme yapardı tehdit ederdi binlerce örneği var allah korusun böyle tiplerden,insan dışarı çıkarken bile tedirgin olur heran bişeymi olacak korkusuyla yaşamak zor,paranoyak olur insan.

Evet kullanıcı adını nick şeklinde değiştirebilir o zaman hesabını birdaha kolay kolay bulamaz. İsim yazan yeri de silsin. Gizli hesap olsun profil fotoğrafı da arkaya dönük falan olursa iyi olur

Teşekkür ederim. Bu mesaj iyi geldi bana gerçekten
Ortak arkadaşımız yok zaten, bir akrabam vardı, kendisi beni bu şahsiyetle tanıştırıp sonra işler ilerleyince bir bir her şeyini ortaya dökünce onu da hayatımdan sildim. Madem öyle neden beni tanıştırdın, kendin için kullanmaya çalıştın ama olmadı dedim. Babam senelerce konuşmadı akrabamızla.
İnsanlar böyle bir şey olduğunda hoşumuza falan gidiyor sanıyor, bir mesajda da vardı, haklarını yemiyim herkes gayet yardımcıydı ama. Benim büyük çocuğum okuma yazmayı biliyor, bazen hesabıma da giriyor. Eşim ve ya çocuğum bunları görse sanki hoşuma gidecek. Ya da ben bu kadar kötü bir ilişki yaşamışken bu iğrenç insanın bana yazması hoşuma gidecek gibi. Neden böyle bilmiyorum.
Şimdi eşim sende bir problem var da çözeriz bakalım çocukları yatıralım da dedi. Rahatladım Teşekkür ederim.

Instagram hesabınızın fotoğrafını tanınmayacak şekilde değiştirin. İsim ya da kişisel bişey yazıyosa silin. Kullanıcı adınızda anonim bişey olsun. Böylece yeni hesap açıp ararsa bile sizi bulamaz diye düşünüyorum. Engellemişsiniz, numaranızı bilmiyor eşinizle durumu da psylatıktan sonra varsaydım eşinize yazdı çekinecek bişeyiniz olmaz.

Mesajımın iyi gelmesine sevindim umarım eşinle güzel sakin bir konuşma yaparsınız senin bi suçun yok zaten evinde çoluk çocukla uğraşıyorsun pat diye mesaj gelip duruyor olana bak sinir bozucu .. belki eşin yardımcı olur ama eğer çok kıskanç baskıcı biri değilse anlayışı biriyse belki çözüm bulur allahım kötü insanlardan uzak tutsun zaman kötü zaman wallahi insan korkuyor

Eşin benden saklama demiş. Görse çok kırılır. Ve sana benden gızleme demiş

Sizce onun ailesinden birine söylesem abartmış olur muyum?
Sakın böyle birşey yapma ben eşinin yerinde olsam sana olan ilgisi ve pişmanlığı hoşuna gitti sende konuşarak uzatıyorsun sanırdım. Eşin aynı şeyi yapsaydı ve sen öğrenip bunu buraya yazsaydın herkes benim düşündüğümü sana söylerdi. Kesinlikle yazma numaranı değiştir sosyal medyanı kapat yâda profilini gizle her arkadaşlık isteğini onaylama. Bunlarda yeterli gelmezse eşine söyle savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Bu tür insanlara geri yazmayi anlamiyorum.
Yazar yazar birakir isterse milyon kere yazsin.

On yillik evliligin huzurnu böyle cani sıkılıp eglence arayanlar icin bizmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…